Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 HL2 DM - Minimalizjue się podczas gry Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 21:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak w temacie DM sam minimalizuje do pulpitu :/

Wiecie może co zrobic z tym ??

z góry dzięki Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 21:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hm.
Znaleźć przyczynę?
Nie naciskać przycisku [Windows]?

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 21:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

właśnie o to chodzi ze nic nie wciskam Język gra sama z siebie wywala na pulpit ... gdy już sie włączy znowu to zaliczony ded Język


PS: nawet podczas ładowania gry wywali -.-

żadnej pomocy ;'-(
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
lewpanczsziru
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Sie 2009




PostWysłany: Czw Sie 06, 2009 12:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może jakiś wredny proces Ci to czyni? Powyłączaj wszystko co nie potrzebne.

_________________
Polecam stronkę z darmowymi grami komputerowymi
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Czw Sie 06, 2009 12:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lewpanczsziru napisał:
Może jakiś wredny proces Ci to czyni? Powyłączaj wszystko co nie potrzebne.

Odkopałeś jakże aktualny temat sprzed roku. Nie rób tak więcej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)