Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Source Forts Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Marszal
Stary Headcrab



Dołączył: 02 Cze 2007
Skąd: Błonie

Steam ID: Marszal_J

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 16:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nowa wersja mniej przypomina HL2. Zmieniony HUD, bardzo fajnie są podawane teraz wyniki. Fajne jest także procent zniszczenia BLOCK'ów.

_________________
http://radcow.org/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 17:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przetestowałem i podobnie jak Marszalowi, bardzo mi się spodobało. Teraz możemy faktycznie się umówić na jakąś fajną grę.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 15:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

[cenzura] grę.
-Odstępy między strzałami z bazooki są za krótkie i teraz gra się nią za łatwo
-Elektryczna pałka ma taki zasięg jakby się waliło z 2m kija
-Usunęli podwójny strzał ze strzelby i teraz na bliskie dystanse nawet się nie nadaje
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 23:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wypowiem się krótko...

Dla mnie ta nowa wersja to totalny nie wypał o_0 Laguje mnie na każdym kroku, jakoś inaczej się gra...Mam nadzieję, że wersji 2.0 nie spartolą...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dr.Breen
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lis 2007




PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 20:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ściągnołem tą nową wersję , i jak włączam ,jest ten filmik a potem się wyłącza proszę o pomoc.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduMSN Messenger
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 21:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dr.Breen napisał:
Ściągnołem tą nową wersję , i jak włączam ,jest ten filmik a potem się wyłącza proszę o pomoc.

Ściągnij patch ze strony moda. Jest w newsie o wydaniu SF 1.9.3

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
dr.Breen
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lis 2007




PostWysłany: Wto Gru 11, 2007 10:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sciągnołem tego pacha i nic!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduMSN Messenger
igo_pogo
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Sty 2010




PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 19:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja mam problem bo instaluje i po zrestartowaniu ten mod mi się nie wyświetla na steamie :/ co moge zrobić?
Question
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 19:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

igo_pogo napisał:
ja mam problem bo instaluje i po zrestartowaniu ten mod mi się nie wyświetla na steamie :/ co moge zrobić?
Question

Wrzuciłeś do Source Mods?
Masz HL2?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 19:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
igo_pogo napisał:
ja mam problem bo instaluje i po zrestartowaniu ten mod mi się nie wyświetla na steamie :/ co moge zrobić?
Question

Wrzuciłeś do Source Mods?
Masz HL2?


Po co HL2 do moda Source?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Play3r
Młody Headcrab



Dołączył: 16 Mar 2009
Skąd: Zabrze

Steam ID: Oskarx715
Xfire: playerov77
PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 20:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

musi mieć jakąkolwiek gre source i half life 2 deathmatch

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 20:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zyper napisał:
Po co HL2 do moda Source?

Taa, to nawet na HL:S pójdzie...

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 20:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Zyper napisał:
Po co HL2 do moda Source?

Taa, to nawet na HL:S pójdzie...


Nie mam HL2 i mi działa...
[OFFTOP OFF] xd
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 20:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A masz deathmatch`a ?? Bo mi bez niego nie chciało pójść za skarby świata.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 22:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sion napisał:
A masz deathmatch`a ?? Bo mi bez niego nie chciało pójść za skarby świata.


To nie ma związku, miałem DM i Portal Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)