Autor |
Wiadomość |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Ja, ja, ja, ja powinienem być modem! Jestem od zawsze i chętnie zbanował bym meJKa bo to zakała ludzkości.
[i tym optymistycznym akcentem skończymy rozmowe - jeśli ktoś chce o tym pogadać, to zapraszam do mnie bezpośrednio na Steam - .qam] |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1
|
JiHAD^ napisał: |
Ja, ja, ja, ja powinienem być modem! Jestem od zawsze i chętnie zbanował bym meJKa bo to zakała ludzkości. |
Bo jak ja cie zbanuje to cie nawet w realu zabraknie D: |
|
|
  |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1
|
No dobra, przesadziłem z tym flamem. Przepraszam.
Coś mnie ostatnio ponosi i muszę coś z tym zrobić, bo będę znowu taki, jak kiedyś :S
Ponadto jestem newsmanem, a to znaczy że mi zaufaliście, i to bardzo miłe, nie mogę tego zmarnować. |
|
|
  |
 |
'BPC'
Stary Headcrab
|
OT z dyskusji o przysmakach:
Cytat: |
Nietolerancja laktozy wtórna (nabyta) – mająca charakter przejściowy bądź utrwalony, w zależności od rodzaju i czasu działania czynnika uszkadzającego błonę śluzową jelita cienkiego; charakter przejściowy występuje najczęściej w wyniku stosowania leków niszczących błonę śluzową jelita, takich jak: antybiotyki, czy niesteroidowe leki przeciwzapalne; poważniejsza forma utrwalona pojawia się przy przewlekłych stanach chorobowych jelitowo-żołądkowych, jak: celiakia, sprue tropikalna, mukowiscydoza, choroba Whipple’a, choroba Crohna, zespół Zollinger-Ellisona, enteropatia cukrzycowa, enteropatia związana z zakażeniem HIV, rakowiak, popromienne uszkodzenie jelit, alergia przewodu pokarmowego, lamblioza. |
Leczenie
Cytat: |
Przy wtórnej nietolerancji laktozy wymaga się okresowej eliminacji mleka i stosowanie produktów bezlaktozowych. |
Najwyraźniej można i się od tego zastosuje. Faktycznie chyba z 3 miesiące nic mlecznego nie jadłem, potem powróciłem do mlecznych potraw i po tygodniu znowu mnie zaczął brzuch boleć. Spróbuję do wakacji nie konsumować nic mlecznego |
|
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Arthas nie żyje. Głupia gildia zepsuła całą fabułę :/ |
|
|
   |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
Po długich walkach z optymalizacją i zrobieniem z Bad Company kaszanki, stwierdzam, że jednak mam po prostu za słabego procka.
http://i50.tinypic.com/111tqnk.jpg
pffft. 4-10fps |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
Gucio napisał: |
pffft. 4-10fps |
Patrz i płacz  |
|
  |
 |
Ozi
Nie chce mi się

|
Po długich walkach z optymalizacją i zrobieniem z Bad Company kaszanki, stwierdzam, że jednak mam po prostu za słabego procka.
http://i50.tinypic.com/111tqnk.jpg
pffft. 4-10fps |
Możesz się pochwalić, jak zeszłeś poniżej minimalnych ustawień? |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
Ozi napisał: |
Możesz się pochwalić, jak zszedłeś poniżej minimalnych ustawień? |
mniejszą rozdziałkę to w settings.ini, a rozmycie to w ustawieniach d3d w ati tray tools -> texture LOD adjustment -> suwak powyżej 0 |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Dzisiaj jest Dzień Bezpiecznego Internetu. "Pomyśl zanim wyślesz", buahaha, ta jasne. |
|
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz

|
Joz napisał: |
Dzisiaj jest Dzień Bezpiecznego Internetu. "Pomyśl zanim wyślesz", buahaha, ta jasne. |
Ilość wirusów wzrosła o 20%, czekać... |
|
  |
 |
Flicker
Obama's Headcrab

Steam ID: Flicker
|
Dalej kanciasto ale to już chyba nie wina zmniejszonych wymagań  |
_________________ Proud Member of NFSKTNGTNKASFBBTT (pseudonim Wazelina) |
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz

|
Nie było Anti Aliasingu wyższego od X1  |
|
  |
 |
Flicker
Obama's Headcrab

Steam ID: Flicker
|
Kriss napisał: |
Myślisz żę jak by było to by zmieniło rewelacyjne efekty zniszczeń które powodują że domki po trafeniu odłamkowym znikają jak za pomocą czarodziejskiej różdżki? |
_________________ Proud Member of NFSKTNGTNKASFBBTT (pseudonim Wazelina) |
|
  |
 |
BadSol
Headcrab wyjadacz

|
Nie ale na pewno wygładziło by ładnie cienie. |
|
|
   |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz

|
Flicker napisał: |
Myślisz żę jak by było to by zmieniło rewelacyjne efekty zniszczeń które powodują że domki po trafeniu odłamkowym znikają jak za pomocą czarodziejskiej różdżki? |
Ahh, ja myślałem o modelach widocznych...
A broń jakaś taka, bez wyrazu, wagi, niczego, pusty model :F |
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Flicker napisał: |
A podobno jest to "zajefajny" system rozpadania się budowli... Guerrilla przy tym to szajs. |
|
|
   |
 |
Ozi
Nie chce mi się

|
Ozi napisał: |
Możesz się pochwalić, jak zszedłeś poniżej minimalnych ustawień? |
mniejszą rozdziałkę to w settings.ini, a rozmycie to w ustawieniach d3d w ati tray tools -> texture LOD adjustment -> suwak powyżej 0 |
Eh, mam nvidię i niby tam mam coś od tekstur, do wyboru albo jakość, albo wydajność. Ustawiłem na wysoką wydajność, a efektu zero. |
 |
Tollaner
Stary Headcrab

Steam ID: Tollaner
|
|
  |
 |
Valkyrie
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
|
No to kupiłem sobie Mass Effect 2. :3 Ściągnie się za chwilę ostatni dodatek i zacznie się sieczka. Swoją drogą co mi nie pasuje, bo słyszałem, że niby w wersji kolekcjonerskiej jest unikalny pancerz itd itp, a ja kupiłem zwykłą i też jakiś pancerz mam do pobrania... Swoją drogą dziwne, że w samej grze z opcji graficznych jest tylko rozdzielczość. Nigdzie nawet nie widzę czegoś w stylu "szczegółowości tekstur". Wtf? |
 |
|