Autor |
Wiadomość |
Tollaner
Stary Headcrab

Steam ID: Tollaner
|
A mi nawet pasuje. U mnie działa o wiele szybciej niż zwykła wersja, a "nawalenie" to tylko kwestia 2 dni przyzwyczajenia. |
|
|
  |
 |
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4

Steam ID: dabu
|
Zuzz napisał: |
Ssie.
Ma dziwny interfejs, nawalone tego wszystkiego przez co wygląda jak najnowsze GG. Było dobrze, po kij to zmieniać? |
Podobne komentarze były, gdy wprowadzono betę Steam Community, sporo osób na headcrabie stwierdziło, że to niepotrzebne kombinowanie i na pewno nie będzie z tego korzystać . A jednak okazało się miłym bajerem... Ja też uważam, że nowy wygląd Steama jest przekombinowany, ale to zapewne tylko kwestia przyzwyczajenia. Zresztą, najbardziej się cieszę, że wprowadzili do overlaya godzinę . |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
Żre troszkę zbyt dużo z komputera (Nie wiem jakim cudem on brał tyle tego że L4D mi się zacinało), nie działają listy, cóż, beta, ja aby wracam do klasyka...
Podoba mi się jedynie okno chatu.
Kurde, gdzie były opcje...
edit: mam, 3 opcja od dołu (pasek)... |
|
  |
 |
Darth ReX
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1
Steam ID: radeon26
Xfire: darthrex2
|
Dabu napisał: |
Wolno działa, bo to beta geniuszu, ale zapowiada się bardzo dobrze. Nareszcie zaczynają traktować Steama trochę poważniej, może przy okazji sporo bugów, które już są zostanie wyeliminowanych... |
Miałem wiele wersji beta na swoim komputerze, ale żadna nie była do tego stopnia wolniejsza od poprzedniej wersji programu. Jeśli się coś wypuszcza, to lepiej, żeby to jakoś działało - w tej chwili dla mnie to co najwyżej alpha, bardzo zabugowana alpha. Z resztą, Valve nawet nie poradziło sobie z bugiem w czcionce, przez co sami musimy ją sobie poprawiać - jakby nikt przed wypuszczeniem jej nie włączał. Tak się nie robi.
Nie jestem negatywnie nastawiony do nowej wersji Steama, po prostu można było taki produkt lepiej dopracować przed wypuszczeniem go do testów publicznych, by się okazało, że nawet nie widać nazw opcji. |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Kriss napisał: |
Nie działają listy, cóż, beta, ja aby wracam do klasyka...
Podoba mi się jedynie okno chatu.
Kurde, gdzie były opcje...
edit: mam, 3 opcja od dołu (pasek)... |
Hmm , jakbyś przeczytał temat to byś nie miał takiego problemu.
Ale spoko ja też nie doczytałem i sie dziwiłem na te paski , fixa masz na poprzedniej stronie. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3

|
Wygląda fajnie, ale WCIĘŁO MI GRY :O |
 |
majan_pl
Stary Headcrab

Steam ID: majan_pl
|
A co powiedzielibyście o "nowym headcrabie"?
Trochę nie dopracowany nie chciało mi się kończyć szczegółów, jeszcze trochę bym pozmieniał. |
_________________ BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE |
|
   |
 |
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab

|
HC wygląda jak mój odbyt... W dodatku w dalszym ciągu nie ma favicony na forum. |
 |
Chopper
Headcrab wyjadacz

Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
|
Trochę lipna ta beta przez to zacinanie steam'a, no ale trzeba czekać aż do wydania oficjalnego, ogólnie to nieźle im to wyszło  |
|
|
   |
 |
'BPC'
Stary Headcrab
|
.arp napisał: |
HC wygląda jak mój odbyt... |
No to ciekawy masz ten odbyt..pierwszorzędne porównanie! |
|
|
  |
 |
Darth ReX
Świeży Headcrab
Steam ID: radeon26
Xfire: darthrex2
|
Lifting serwisu by się przydał, by strona pasowała do Steama, jak to również wspaniały moment na rozszerzenie możliwości, dodanie nowych rzeczy. Ale styl zaprezentowany przez Ciebie, majan_pl raczej nie zachwyca. |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
WebKit <3 |
 |
Ridzu
Stary Headcrab

Steam ID: Rhidge
|
Jak wyłączycie okno steam to będzie po staremu. Chyba że lubicie grać w gry z otwartymi oknami w tle, bo ja nie. |
|
|
    |
 |
trawiator
Stary Headcrab
|
Ta, teraz Steam po odwiedzeniu 'sklepu', 'społeczności' i 'wiadomości' zajmuje "tylko" 164MB RAMu.
Oby to był tylko błąd bety bo takiej ilości pamięci to nawet firefox nie zajmuje przy odpaleniu kilku zakładek. |
|
|
  |
 |
kłam
Gonarch
|
Ta beta to niestety duża porażka. Wywala gry (mi szlag trafił MW2), menu rozwijane nie działają, całość śmiga z szybkością żółwia. O ilości zjadanej pamięci napisał Trawa... Kto wypuścił taki shit?  |
|
|
   |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
.qam napisał: |
Kto wypuścił taki shit?  |
Valve... Ja się już przyzwyczaiłem a ty nie?  |
 |
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab

|
.qam napisał: |
Ta beta to niestety duża porażka. Wywala gry (mi szlag trafił MW2), menu rozwijane nie działają, całość śmiga z szybkością żółwia. O ilości zjadanej pamięci napisał Trawa... Kto wypuścił taki shit?  |
U mnie działa jak trzeba. |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab

|
Mi zużywa tylko 21 mb :E |
 |
SemaruPL
Dojrzały Headcrab

Steam ID: semaru2
|
mi to zjada 19,200K na procesorze, działa dość płynnie (tylko na początku coś go muliło)
już strona główna Forum zjada mi 19,600K :p |
|
|
  |
 |
|