Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Xbox live Bez routera. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 20:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam problema, chciałbym mieć Xbox live, lecz niestety nie mam routera, lecz słyszałem iż da radę podłączyć się modemem, Jak mogę to zrobić? połączenie między komputerem a Xboxem jest, modem jest oddzielnie podłączony do USB, da się coś z tym zrobić? Proszę o pisanie krok po kroku co gdzie podłączać itd. bo kompletnie się na tym nie znam. Smutny

Z góry dzięki.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 20:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chopper napisał:
Mam problema, chciałbym mieć Xbox live, lecz niestety nie mam routera, lecz słyszałem iż da radę podłączyć się modemem, Jak mogę to zrobić? połączenie między komputerem a Xboxem jest, modem jest oddzielnie podłączony do USB, da się coś z tym zrobić? Proszę o pisanie krok po kroku co gdzie podłączać itd. bo kompletnie się na tym nie znam. Smutny

Z góry dzięki.


Bez routera raczej nie wyjdzie ci ta sztuka...

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 20:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czytałem gdzieś że da radę coś z tym zrobić, ale jak mówiłem, kompletnie się na tym nie znam :/
Btw. za ile można kupić jakiś dobry i nie drogi router, dzięki któremu można było by uzyskać połączenie do XLive?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chopper napisał:
Czytałem gdzieś że da radę coś z tym zrobić, ale jak mówiłem, kompletnie się na tym nie znam :/
Btw. za ile można kupić jakiś dobry i nie drogi router, dzięki któremu można było by uzyskać połączenie do XLive?


Nie wiem czy warto kupować router specjalnie dla czegoś czego nie ma w Polsce Język

Owszem połączyć się połączysz, założysz amerykańskie albo angielskie konto, nie mniej Połowa contentu jest dla ciebie przez to niedostępna bo obowiązują Regiony...

Chcesz Gold'a czy Silvera?

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 20:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam już konto (nie na region Polski) Język chodzi mi tylko o to żeby podłączyć się jakoś do Xboxa Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 20:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mrocz napisał:
Chopper napisał:
Czytałem gdzieś że da radę coś z tym zrobić, ale jak mówiłem, kompletnie się na tym nie znam :/
Btw. za ile można kupić jakiś dobry i nie drogi router, dzięki któremu można było by uzyskać połączenie do XLive?


Nie wiem czy warto kupować router specjalnie dla czegoś czego nie ma w Polsce Język

Owszem połączyć się połączysz, założysz amerykańskie albo angielskie konto, nie mniej Połowa contentu jest dla ciebie przez to niedostępna bo obowiązują Regiony...

Chcesz Gold'a czy Silvera?


Może po prostu chce pobrać demka i pograć w necie? Po co mu coś innego D:


Ja sobie kupiłem byle jaki router za 100 zł i działa normalnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)