Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z zalogowaniem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009


Steam ID: sc.com/id/vencite

PostWysłany: Pią Lis 05, 2010 13:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ohai headcraby

Problemik mam... znowu D: Nie moge sie zalogować w firefoxie. Po prostu po wpisaniu hasła i loginu nic sie nie dzieje. Czyściłem ciasteczka i historie. Jakieś sugestie?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Valkyrie
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Mar 2008
Skąd: Sopot

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 18:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kiedyś miałem coś takiego, że logowanie poprzez panelik "musisz się zalogować, by..." g**** dawało, ale każda inna forma logowania działała idealnie. Może to to?

_________________
Image
Szedł Jezus przez pole marchwi. Upadł i z marchwi wstał.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 20:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam w Operze podobny problem, więc wchodzę do dowolnego działu i loguję się poprzez "Nowy temat".
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Jurij
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2008
Skąd: C:\users\JurijPietrowicz



PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 20:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

CCleaner. Okresowe czyszczenie często pomaga.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009


Steam ID: sc.com/id/vencite

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 21:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do do Luise - Niestety, ale nie działa
Jurij - Tak samo
Jakieś pomysły? Za chiny nie będe korzystał z IE D:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 22:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to Chrome, miałem takie jaja z Firefoxem, zmieniłem na Chrome i nie ma problemu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)