Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy z uruchomieniem gier i Steam'em Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 19:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kalin napisał:
Debile, wkładając płytę z HL2 najpierw instalował się STEAM (z płyty), a później gra (z płyty lub pobierała się).


Debilu, on dopiero co wspomniał o płycie, mówił że kupił konto, nie konto z płytą.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 19:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zrobiłem jak radził Kalin i chyba będzie to trwać kolejne dwie doby, gra nie instaluje się z płyty tylko pobiera ją z netu... meJKu dodałem Cię...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kamazto, opcja EDYTUJ nie gryzie.
Nie pisz jednego posta pod drugim.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 19:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

teraz steam przygotowuje pliki gry do instalacji... o rany... o nie wiedziałem że tak można z opcją edytora, dzięki Uśmiechnięty


nieeeeeeeeeeeee............................eeeeeeeeee!!!!!!!
masakra, steam ciągle się zawiesza, HL ściąga się z netu, a nie k....a z płyty, konto mi się zawiesza... to jakiś koszmar, ludzie czy ta gra i steam to taka niedoróbka, czy co????? Nikt nie ma pomysłu jak to szybko i sprawnie zrobić? od zera zacząć? usunąć wszystko, łącznie z folderami steamu? Może wtedy pójdzie...? zobaczymy... a najlepsze jest to że gra się ściąga i teoretycznie jej nie mam a jak włączam HL z płyty to nie ma zakładki instal Half Life, tylko play Half Life... a przecież go usunąłem... a folder gdzie ściągnęła się wcześniej gra (do folferu steama) dalej ma jakieś 7 GB!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 14:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli jesteś tak zdesperowany to możesz reinstalować całego Steam`a.

A HL ściąga się z sieci, bo wersja na płytce jest od bardzo dawna nieaktualna. ;P
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 16:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

już odinstalowałem Steam'a i wgrałem go na nowo. teraz ściąga mi znowu HL... potrwa to pewnie do jutra... podczas ściągania jest ikona 'graj', mimo że gra jeszcze się nie ściągnęła... jak chcę zagrać to efekt ten sam co opisywałem, czyli facet z hydrantem w głowie i to wszystko, wyłącza się... spróbuje, jak już komp pobierze całość, poszukać sterowników do karty graficznej, ale nie wiem czy to coś da... Poza tym wczoraj weryfikację plików i po jakimś czasie pojawił się komunikat, że nie powiodło się, bo może gra wcaześniej była zainstalowana na innym kompie (bo była) i td nie pamiętam całości...


Żeby tego było mało, od 5 godzin nie mogę się zalogować na swoje konto...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 10:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

czy ktoś wie dlaczego nie mogę się połączyć OD WCZORAJ z własnym kontem Steam?????? I co oznaczA komunikat: Steam ma kłopoty z łączeniem z serwerami Steam.
Przez ten problem gra mi się nie ściąga... A! Czy jak już się ściągnie i mam nadzieje zacznie chodzić, to czy podczas grania też będzie potrzebne łączenie z netem????
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 10:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może problem leży w twoim połączeniu z internetem?

btw. więcej znaków zapytania nie było? Język

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 10:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam łączenie z internetem... inne strony działają poprawnie. lubię znaki zapytania Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mr.Szogun
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 22 Gru 2008
Skąd: Łódź

Steam ID: sc.com/id/Szogunasty
Xfire: Hm?
PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 13:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakiego masz dostawcę Internetu?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 14:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

orange... wreszcie się zalogowałem ale nie chce pobierać plików... jak klikam 'wznów wszystko' to zamiast ściągać jest komunikat 'zawieszone'. Czy przekroczony limit transferu może być przyczyną? Rozbawiony Gordon

wszystko juz wiem, dzwoniłem do operatora i mam przekroczony limit transferu... Dopiero w styczniu będzie dalej ściągać Smutny masakra... Czy jest możliwość grania mimo że wszystkiego nie mam ściągniętego z netu? bo jest opcja graj ale nic się nie włącza...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 14:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mógłbyś z płytki zainstalować i spróbować w trybie offline.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 20:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to wyjaśnijcie mi proszę, jak ma to zrobić... kiedy gry nie było na moim kompie to zrobiłem instaluj i gra zaczęła się ściągać automatycznie z netu, za drugim razem działo się dokładnie tak samo. Gra jest oryginalna, więc już nie wiem jak mam w nią zacząć grać... jak teraz usunę te pliki, które już się ściągnęły to znowu pewnie zacznie się ściągać z netu, a nie z płyty i znowu będzie to trwać wieki. Jak robię graj, mimo że wszystko się nie pobrało, to raz jest filmik z głową i hydrantem albo w ogóle się nie załącza...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 20:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyłącz firewalla i antywirusa dla testów.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 20:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. Uruchom Steam (bez internetu)
2. Wybierz opcję "Uruchom w trybie Offline"
3. Włóż płytkę instalacyjną HL2 i zainstaluj
4. Przejdź całą grę bez neta

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Sro Gru 22, 2010 00:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. uruchomiłem Steam'a
2. Jest w trybie offline
3. próbuje go zainstalować i się nie da bo wyskakuje komunikat że żeby zainstalować HL, Steam musi być w trybie online, co znaczy że się nie chce z płyty instalować k..a
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)