Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Da sie jeszcze wycisnąć coś z grafiki? HL 2 DM Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 15:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam!

Posiadam gre podana w tytule. W opcjach grafiki wszystko mam na max. a rozdzialke mam na 1280x960. Na tych ustawieniach gra wyglada przebosko a fps sa wysokie. Pytanie czy w configu da sie cos jeszcze z grafiki wycisnac tak jak to mozna zrobic w CS 1.6? Jesli tak to podajcie taki config.

Chyba mnie zrozumieliscie, z gory thx.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 16:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Fake Factory Cinematic Mod, zgrywasz, modele, tekstury i dźwięki do folderu HL2:DM.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 21:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jest jakis inny sposob?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 21:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przez internet pewnie przewinęły się jakieś konfigi ale prócz tekstur HD nie widzę innego sposobu na wyciągnięcie czegoś więcej z source.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 21:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Custom tekstury zresztą nie będą widoczne o ile serwer nie ma ustawione sv_pure na 0, więc to raczej kiepskie wyjście.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Wto Maj 24, 2011 19:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Narazie udalo mi sie znalesc tylko lepszej jakosci view i world modele broni.

Czy gdybym wzial config na lepsza grafike w TF2(lub CS:S) to zadzialalo by to w HL 2 DM?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)