Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 18:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja dalej mam takie dziwne wrażenie, że SloZbon odczytał napięcie, do jakiego trzeba wpiąć zasilacz, zamiast jego mocy. Jesteś pewien, że jedyne co pisze na tym zasilaczu to 230V? Nie ma tam jakiegoś ***W?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 18:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

230W? Dawno takiego nie widziałem. Na pewno się pomylił.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 19:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

GrejnoM napisał:
A ja dalej mam takie dziwne wrażenie, że SloZbon odczytał napięcie, do jakiego trzeba wpiąć zasilacz, zamiast jego mocy. Jesteś pewien, że jedyne co pisze na tym zasilaczu to 230V? Nie ma tam jakiegoś ***W?


Ano, jest naklejka pod wejściem od kabla od zasilania PC, więc mogę się mylić Oczko
Jakim programem sprawdzić napięcie zasilacza?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 19:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podstawy fizyki. Żeby określić, czy zasilacz uciągnie daną część, musisz znać M O C zasilacza. Napięcie gówno cię obchodzi. Moc jest podana na naklejce znamionowej na boku zasilacza - zdejmij bok obudowy, powinno być napisane, u mnie nawet wielkimi bykami jest "800W". Jak nie będziesz potrafił rozpoznać, cyknij fotkę i wrzuć na forum.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 19:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Podstawy fizyki. Żeby określić, czy zasilacz uciągnie daną część, musisz znać M O C zasilacza. Napięcie gówno cię obchodzi. Moc jest podana na naklejce znamionowej na boku zasilacza - zdejmij bok obudowy, powinno być napisane, u mnie nawet wielkimi bykami jest "800W". Jak nie będziesz potrafił rozpoznać, cyknij fotkę i wrzuć na forum.


OK mam - 350W - ale to i tak pewnie za mało... Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 19:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To prawda, to za mało.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 21:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeniosłem sobie numer do Play'a, mam taryfę na mixa 39 zł miesięcznie All Inclusive i podobno tam jest darmowy internet, ale nigdzie nie mogę w umowie znaleźć jak to wygląda. Ma numer ktoś w Play'u i korzysta z tej opcji? To jest darmowe tylko przez WiFi czy jakieś inne sieci, czy jak? Wątpię, żeby od tak-sobie dawali darmowy dostęp do internetu, gdzieś jakiś haczyk musi być.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 22:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znacie jakiś program który umożliwi używanie kamery wbudowanej w laptopa jak aparatu albo kręcenia filmików zapisywanych na dysk?

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 03:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A oprogramowanie własne kamery nie przewiduje takiej możliwości?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 09:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie ma żadnego oprogramowania własnego tylko sterownik z Windowsa.

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 11:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do tych laptopów które znam było dodatkowe oprogramowanie od producenta kamery. Poszukaj w necie.

No to przecież właśnie szuka... - zEB

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 15:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rozwiązane


Ostatnio zmieniony przez flandrowa dnia Sob Cze 11, 2011 10:03, w całości zmieniany 2 razy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 16:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

GrejnoM napisał:
Przeniosłem sobie numer do Play'a, mam taryfę na mixa 39 zł miesięcznie All Inclusive i podobno tam jest darmowy internet, ale nigdzie nie mogę w umowie znaleźć jak to wygląda. Ma numer ktoś w Play'u i korzysta z tej opcji? To jest darmowe tylko przez WiFi czy jakieś inne sieci, czy jak? Wątpię, żeby od tak-sobie dawali darmowy dostęp do internetu, gdzieś jakiś haczyk musi być.

http://www.play.pl/resources/pdf/Regulamin_Play_MIXtura_All_Inclusive_12-04-2011.pdf
Punkt 4 (zaczyna się na s. 2)

Więc kosztuje sobie 9zł i po przekroczeniu limitu 250MB prędkość spada. Znacznie. W Erze spadało do 16 kbit/s, tu pewnie będzie podobnie.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 16:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kolekcjonuje ktoś może przerażające historyjki z Kwejka? Chodzi mi zwłaszcza o tę z telefonem, co to dziecko zrobiło zdjęcie starej kobiecie...

edit. A znalazłem jakoś guglarką Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: Reaper_PL

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 18:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

JiHAD^ napisał:
Znacie jakiś program który umożliwi używanie kamery wbudowanej w laptopa jak aparatu albo kręcenia filmików zapisywanych na dysk?


To moze chociaz tak dla ulatwienia model laptopa...

_________________
An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
Wystarczy, ze sie dowiesz, a bedziesz wiedziec...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Pablo Querte
Stary Headcrab



Dołączył: 23 Gru 2008




PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 18:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wątpię, żeby to powstało na kwejku, pewnie to przetłumaczona wersja jakiejś creepypasty...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 18:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sorcerer napisał:
Do tych laptopów które znam było dodatkowe oprogramowanie od producenta kamery. Poszukaj w necie.

No to przecież właśnie szuka... - zEB



Ale przecież nie napisał co to za kamera i jakiego producenta, więc jak ja mam mu inaczej pomóc? Question

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 18:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@Sorcerer, a powiedz tak szczerze, uważasz że mu to coś pomogło? Albo że nie próbował wygooglować?

Jak nie wiesz jak komuś pomóc, to nie próbuj bo tylko sztuczny szum w temacie generujesz. Już pierwszy post z pytaniem o oprogramowanie jest bez sensu, bo skoro zadał pytanie o program do tego i tego, to znaczy że:
a) nie ma żadnego oprogramowania
b) oprogramowanie tego nie przewiduje.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 20:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiesz co? - Nie siedzę w jego głowie i nie wiem czy szukał po necie czy też nie. Uśmiechnięty Wiem natomiast, że sporo ludzi nie szuka dodatkowego oprogramowania od producenta danej części jeśli ona już działa na sterownikach z systemu, a potem szukają dodatkowych programów zamiast korzystać z opcji w tych producenckich.


Jakby napisał konkretnie: mam laptop <marka i model> z kamerą <producent i typ> to dawno już byłby problem rozwiązany, a tak to sobie możemy gdybać czy są do tego fabryczne opcje czy nie i trzeba szukać czegoś ekstra po necie)... Uśmiechnięty

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 21:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale... takie rzeczy są oczywiste...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)