Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 22:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firm napisał:
Ale... takie rzeczy są oczywiste...

Też tak kiedyś myślałem... Rozbawiony


A tak a propo's pytań (w necie sprawdzałem) - od czego XP nie zapamiętuje mi wyglądu tylko co któryś restart pasek zadań i ramki okienek pojawiają się z tym paskudnym niebieskim deseniem?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 22:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Reaper_PL napisał:
To moze chociaz tak dla ulatwienia model laptopa...

eMachines eM350

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 09:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://support.gateway.com/us/en/emac/product/default.aspx?tab=1&modelId=2262

Camera Driver

Dokładnie 5 minut szukania.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 09:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jaka wersja sterów jest najlepsza dla GF7300GT ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: Reaper_PL

PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 09:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
http://support.gateway.com/us/en/emac/product/default.aspx?tab=1&modelId=2262

Camera Driver

Dokładnie 5 minut szukania.


Camera drivers sa dwa rozne, bo roznie montowali, wiec bedzie musial w menadzeze urzadzen, w szczegolach sterownika, odczytac numer VEN i wygooglowac kto zrobil ta kamerke, zeby wiedziec ktory ster sciagnac. Dodatkowo jak ze sterownikami nie bedzie zadnego oprogramowania (a na raczej powinno byc) to w zakladce "Applications" jes "Webcam Application". Sciagnij tego samego producenta co sterownik.

_________________
An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
Wystarczy, ze sie dowiesz, a bedziesz wiedziec...

Ostatnio zmieniony przez Reaper_PL dnia Sob Cze 11, 2011 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 09:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@Slozbon
Wejdź na stronę nVidii i wybierz ten model, powinno wybrać ci najnowsze działające. Ale jeśli nie, to strzelam w okolice 180-170.

Reaper_PL napisał:
Woozie napisał:
http://support.gateway.com/us/en/emac/product/default.aspx?tab=1&modelId=2262

Camera Driver

Dokładnie 5 minut szukania.


Camera drivers sa dwa rozne, bo roznie montowali, wiec bedzie musial w menadzeze urzadzen, w szczegolach sterownika, odczytac numer VEN i wygooglowac kto zrobil Ci kamerke, zeby wiedziec ktora sciagnac. Dodatkowo jak ze sterownikami nie bedzie zadnego oprogramowania (a na raczej powinno byc) to w zakladce "Applications" jes "Webcam Application". Sciagnij tego samego producenta co sterownik.


Nie musi, może pobrać oba. Ten który nie pasuje po prostu się nie zainstaluje.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 10:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pytanie nr. 2 - migające tekstury. Karta graficzna nie sprawia większego kłopotu (nie ma artefaktów), więc to pewnie nie jej wina - chodzi o to, że migają tekstury, ale nie wszystkie (np. tekstury liści drzew w TDU) co czasem irytuje. Jak temu zaradzić?
Podejrzewam, że system jest winny - temperatura i reszta jest w normie - kartę mam 2 lata, a problem pojawił sie niedawno, po aktualizacji sterów.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ArtiKox :D
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 19 Paź 2010
Skąd: skątowni

Steam ID: artikox

PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 11:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

django napisał:
Kolekcjonuje ktoś może przerażające historyjki z Kwejka? Chodzi mi zwłaszcza o tę z telefonem, co to dziecko zrobiło zdjęcie starej kobiecie...

edit. A znalazłem jakoś guglarką Oczko


Jak chcesz straszne historyjki to masz jeszcze jedną

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/1b9cbe0324c58f7fc669bf699430b55d.jpg?1307696195

_________________
Image

Sorcerer napisał:
Jak można zhackować GG?

Joz napisał:
Wystarczy mieć hasło do konta
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 11:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To są creepypasty. To akurat parodia, ale tutaj masz tego dużo.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Klepczar
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 06 Gru 2010
Skąd: Z frontu

Steam ID: Klepacz
Xfire: Jurny jasztrzombek!
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 11:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co strasznego jest w tej historyjce z telefonem? Czytałem to chyba z 5 razy i dla mnie to jest głupie, a nie straszne.

_________________
Nie będę się chwalił moim zerowym wynikiem na steamie. Gram w Minecrafta, więc cicho Język
Me growe wojaże
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 12:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
http://support.gateway.com/us/en/emac/product/default.aspx?tab=1&modelId=2262

Camera Driver

Dokładnie 5 minut szukania.

Też to znalazłem tylko chciałem jakiś program nie koniecznie ze sterów z resztą mniejsza o to. Język

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 11, 2011 12:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Osobiście polecam Capture Me, kiedyś tak nagrywałem sąsiadów.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Nie Cze 12, 2011 20:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Klepczar napisał:
Co strasznego jest w tej historyjce z telefonem? Czytałem to chyba z 5 razy i dla mnie to jest głupie, a nie straszne.

Niesamowicie przyjemne uczucie rozchodzące się od przepony do karku Język.
Schemat jest taki: dzieje się coś neutralnego, przez jakiś czas nie ma się wglądu w sytuację, na koniec widzi się coś dziwnego co zostało wywołane w bezpośredniej przeszłości pod naszą nieobecność przez nieokreślony czynnik. Przerażająca jest "nieokreśloność" czynnika jak i jego bliskość Oczko (patrz: scena z pootwieranymi szawkami w "6 zmyśle").
Jak nie zaskoczyło Ci za pierwszym razem, to myślę, że za drugim szansa jest bliska zeru.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
LeD
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 27 Lis 2010


Steam ID: SSPH

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 09:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakiś czas temu musiałem odratować system "lekką" reinstalką. Tryb awaryjny dzialal wiec przenosilem na dysk pliki typu pukpit i moje dokumenty aby ich nie stracic. Zapomnialem przeniesc appdata i stracilem m.in 40 H płaczu i bólu w Super Meat Boy. FOlder starego konta nadal istnieje ale nie mozna go otwierać.
ZNa ktos sposób albo program któłry pozwoli wejść do tego folderu i wyłowić moje zapisy z appdata starego konta?

_________________
Największa legalna flame'ownia forum to temat religijny.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 14:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może jakiś total commander czy jak to się zwało, albo coś podobnego.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Wto Cze 14, 2011 23:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bardzo ważne
Szukam tytułu gry, miałem jej demo, polegało na tym że była drużyna czerwonych i niebieskich, w demie grałeś jako "nie pamiętam nazwy" i to był po prostu multiplayer - capture the flag z botami, a twoim kompanem był COFFEE, jedynie to z niej pamiętam + to, że już kilka lat temu ją ściągnąłem bo nie można jej było nigdzie znaleźć, były tam takie mapy jak jakieś olbrzymie lodowe bazy i np. zamrożeni ludzie w takich zamrożonym jeziorku itp.
Misja w demie działa się na jakiejś pustyni i po środku mapy była taka ogrodzona powierzchnia z jakimiś osłonami itp, można się do niej było dostać rozpędzając się buggym z kamiennej naturalnej rampy.
W pełnej wersji były na 100% ciężarówki, takie buggy oraz dużo innych pojazdów, w tym chyba czołgi, ale jestem na 50% pewien, proszę dajcie mi tytuł tej gry, wiem że dużo razy go słyszałem D:
Przypomniało mi się jeszcze, że można było na tej mapie przejść np. przez kopalnie ze spawna do niedaleko tego ogrodzonego miejsca z rampą.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 00:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mobile forces

Pamiętam jak było to to w cda i nie mogłem się doczekać, aż wreszcie będę miał internet by zagrać w multi, zanim dostałem neta nikt w to już nie grał, a szkoda, bo pojazdami się miodnie jeździło.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 07:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

TAK Bardzo szczęśliwy
Dziękuję Ci bardzo, chciałbym żeby ktoś w to jeszcze grał ;(
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 10:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ozi napisał:
mobile forces

Pamiętam jak było to to w cda i nie mogłem się doczekać, aż wreszcie będę miał internet by zagrać w multi, zanim dostałem neta nikt w to już nie grał, a szkoda, bo pojazdami się miodnie jeździło.


Ja tego na multi odpalic nie potrafiłem.

Mimo slabej grafy gra byla spoko.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 22:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znowu zadam pytanie o nóż motylkowy, a potem o sprawy komputerowe.
Nie mogę się zdecydować który nóż wybrać - ten od Herbertza na temat którego nie mogę nic znaleźć czy ten lub ten od Bear & Son. Niby jest różnica w cenie o 34 zł ale to chyba tyle. Bear&Son ma klasyczne ostrze a Herbertz jest robiony na brzytwę i nie mogę o nim znaleźć żadnych opinii.

Z wyglądu bardziej mi pasuje owy Herbertz, ale wszystko się sprowadza do jakości wykonania oraz materiałów. Sam się na tym nie znam, więc pytam się tu, może ktoś ma większą wiedzę na ten temat ode mnie.

Teraz pytanie komputerowe:
Mam podłączone 2 monitory. Na drugim monitorze mam artefakty w postaci szybko zmieniających się poziomych i pionowych linii, które wyglądają jak zawartość owego monitora po starciu z sokowirówką. Pojawiają się one między innymi, gdy mam coś odpalonego w fullscreenie, zmienia mi się tapeta lub gdy np: pisząc ten post używam alt'ów, control'i czy innych shiftów, backspace'ów i strzałek. To nie wina kabli ani monitora (zamieniałem kable miejscami chyba z 20 razy a monitor na komputerze brata działał normalnie zanim go ukradłem). Robiłem reinstalacje sterowników już kilka razy.

Specyfikacja komputera:
Grafika: AMD Radeon 5770 1 GB GDDR5
OS: Windows 7 ultimate 64 bit
Sterowniki: AMD Vision Engine Control Center
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)