Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z uruchomieniem STEAM Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Gordon41200
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 20 Mar 2011
Skąd: Sosnowiec



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 19:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam taki problem. jak włączam steam to wyskakuje mi okienko z takim tekstem : steam.exe(main exception): MultiFieldBlob(pSerioalized): Partial field header at end of record. O co chodzi ?? Prosze o pomoc !!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 19:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń pliki .blob albo wszystko prócz steam.exe i Steam Apps, twój wybór.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gordon41200
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 20 Mar 2011
Skąd: Sosnowiec



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 19:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)