Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
LeD
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 27 Lis 2010


Steam ID: SSPH

PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 22:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Problem nerdowski:
Tu moze byc kilka opcji.

Odlącz 1 monitor(ten bez artefaktów). Jeśli są dalej artefakty to kanał na karcie się uszkodził lub hardware karty nie ogarnia z tym systemem(WTF?! ale wszystko mozliwe) / płytą główną i dupsko.
Jeśli znikną to hardware karty nie ogarnia 2 monitorów i również dupsko.

Jeśli brat posiada inny system operacyjny trzeba sprawdzic czy na tym jego systemie jest tak samo z ta karta i monitorami. Tylko w tej sytuacji jest problem bo jezeli po prostu odlaczysz sobie swoj dysk twardy i podlaczysz jego to pamietaj ze i odpalisz system z jego sterownikami graficznymi, a strzelam ze brat ma inna karte. Wiec pewnie bys musial wgrac na jego dysk twardy swoje sterowniki, a on ewentualnie by je sobie spowrotem przywrocil potem.

Dlatego lepiej zostanmy na poziomie rzeczy pisanych w 2 akapicie.

By the way.

na 100 000% Wyłącz ATI Overdrive, czytałem że to powoduje problemy przy wielu monitorach.

Edit:

Huh, zawsze najprostrza opcja jest wlasciwa -_-

_________________
Największa legalna flame'ownia forum to temat religijny.

Ostatnio zmieniony przez LeD dnia Czw Cze 16, 2011 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 22:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

LeD napisał:
na 100 000% Wyłącz ATI Overdrive, czytałem że to powoduje problemy przy wielu monitorach.


Nawet zapomniałem, że to miałem włączone, i jak na razie to problem zniknął ale już parę razy tak się to ukrywało. Znikało, do czasu ponownego uruchomienia systemu. W każdym razie, na teraz problem jest rozwiązany. Teraz czekam na odpowiedź co do sprawy noży.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
cyp
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 14 Cze 2009




PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 14:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wie ktoś może czy mamy w Polsce szkołę wojskową (nie studia, a licealne klasy) o profilu desantowym czy coś? Chodzi mi o zajęcia ze skoków ze spadochronem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 29 Lut 2008
Skąd: Warszawa

Steam ID: Antyobywatel

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 17:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Wojskowe_szko%C5%82y_%C5%9Brednie_w_Polsce

_________________
"Jestem trupem, ale jeszcze żyjem."
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 17:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Antyobywatel napisał:
Brednie_w_Polsce

Bardzo szczęśliwy

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 29 Lut 2008
Skąd: Warszawa

Steam ID: Antyobywatel

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 17:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szczera prawda.
Swoją drogą moim skromnym zdaniem te szkoły dają bardzo nie wiele. Poza tym, że człowiek czasem wyskoczy na strzelnicę z ramienia szkoły.

_________________
"Jestem trupem, ale jeszcze żyjem."
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
XIII
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Sty 2009
Skąd: Zza winkla



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 20:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kojarzy ktoś może, dosyć starą grę, okładka z tego co pamiętam niebieska z twarzą jakiegoś agenta w przyciemnianych okularach, mechanika gry podobna do Gorky 17 ( nawet nazwa chyba podobna, ale to nie żadna z tej serii ) rzut izometryczny itd.
W grze nie strzelaliśmy do kosmitów, tylko do jakichś bandytów czy terrorystów. Arsenał to bronie typu Glock, AUG etc. czyli nie żadne tam gaussa czy coś.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 21:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak już jesteśmy przy starych grach:

Mam Age Of Empires 1 - wszystko ładnie się uruchamia - menu główne, itd. jednak, gdy chce rozpocząć kampanię, własny scenariusz, itd. gra się ładuję... w nieskończoność, że musze ją zamknąć. U kumpla na Windows7 nie ma problemu, u mnie na XP jest.
Uruchamianie w trybie zgodności nie pomaga, a znajomy ma tę samą kopię co ja i mu działa. Jakieś propozycję?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: Reaper_PL

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 21:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

XIII napisał:
Kojarzy ktoś może, dosyć starą grę, okładka z tego co pamiętam niebieska z twarzą jakiegoś agenta w przyciemnianych okularach, mechanika gry podobna do Gorky 17 ( nawet nazwa chyba podobna, ale to nie żadna z tej serii ) rzut izometryczny itd.
W grze nie strzelaliśmy do kosmitów, tylko do jakichś bandytów czy terrorystów. Arsenał to bronie typu Glock, AUG etc. czyli nie żadne tam gaussa czy coś.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Smutny


Brzmi troche jak Gunlok... Tylko postac na okladce nie ma niebieskich okularow...

_________________
An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
Wystarczy, ze sie dowiesz, a bedziesz wiedziec...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 21:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Skoro już temat o grach...
Była taka gra na PSX albo PS2 gdzie cała rozgrywka toczyła się w porwanym pociągu... Zbierało się przedmioty, rozwiązywało zagadki tak jak w Resident Evil Bardzo szczęśliwy

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
XIII
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Sty 2009
Skąd: Zza winkla



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 21:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Reaper_PL napisał:
XIII napisał:
Kojarzy ktoś może, dosyć starą grę, okładka z tego co pamiętam niebieska z twarzą jakiegoś agenta w przyciemnianych okularach, mechanika gry podobna do Gorky 17 ( nawet nazwa chyba podobna, ale to nie żadna z tej serii ) rzut izometryczny itd.
W grze nie strzelaliśmy do kosmitów, tylko do jakichś bandytów czy terrorystów. Arsenał to bronie typu Glock, AUG etc. czyli nie żadne tam gaussa czy coś.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Smutny


Brzmi troche jak Gunlok... Tylko postac na okladce nie ma niebieskich okularow...

Nie powiedziałem że ma niebieskie okulary.

Cytat:
Okładka z tego co pamiętam niebieska, Z TWARZĄ jakiegoś agenta w przyciemnianych okularach.


Okładka niebieska, on nie ;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: Reaper_PL

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pisalem post na szybko ;p Mialo byc "Postac na niebieskiej okladce nie ma okularow" Uśmiechnięty

_________________
An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
Wystarczy, ze sie dowiesz, a bedziesz wiedziec...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
LeD
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 27 Lis 2010


Steam ID: SSPH

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

XIII napisał:
Kojarzy ktoś może, dosyć starą grę, okładka z tego co pamiętam niebieska z twarzą jakiegoś agenta w przyciemnianych okularach, mechanika gry podobna do Gorky 17 ( nawet nazwa chyba podobna, ale to nie żadna z tej serii ) rzut izometryczny itd.
W grze nie strzelaliśmy do kosmitów, tylko do jakichś bandytów czy terrorystów. Arsenał to bronie typu Glock, AUG etc. czyli nie żadne tam gaussa czy coś.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Smutny


Cold Zero: Ostatni Sprawiedliwy

kurzy mi sie na półce ;D

_________________
Największa legalna flame'ownia forum to temat religijny.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
XIII
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Sty 2009
Skąd: Zza winkla



PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

LeD napisał:
XIII napisał:
Kojarzy ktoś może, dosyć starą grę, okładka z tego co pamiętam niebieska z twarzą jakiegoś agenta w przyciemnianych okularach, mechanika gry podobna do Gorky 17 ( nawet nazwa chyba podobna, ale to nie żadna z tej serii ) rzut izometryczny itd.
W grze nie strzelaliśmy do kosmitów, tylko do jakichś bandytów czy terrorystów. Arsenał to bronie typu Glock, AUG etc. czyli nie żadne tam gaussa czy coś.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Smutny


Cold Zero: Ostatni Sprawiedliwy

kurzy mi sie na półce ;D

TAAAAAAAAAK, dzięki :*

@reaper_pl
Oww, teraz to ma sens Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 19:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Powiedzcie mi - co to ma niby być? Wywala mi to przy zapaleniu L4D2.

Image

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 20:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Valve nie nadąża z dodawaniem kart, i tak jadą na DX9 więc po co im baza o karcie z DX11 D;

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 20:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masz zbyt nową kartę graf., kup sobie Voodoo.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 20:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu napisał:
Masz zbyt nową kartę graf., kup sobie Voodoo.


Mam jakiegoś starego Radeona na AGP, chyba 9600. Wystarczy taka, czy starsza? Oczko

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 21:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Powiedzcie mi - co to ma niby być? Wywala mi to przy zapaleniu L4D2.

Robisz zamieszanie. Klikasz przycisk wysłania informacji, na dole zaznaczasz boxa i dajesz Kontynuuj. Nie rozumiem po co o tym wspominać na forum.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Elektryk napisał:
Woozie napisał:
Powiedzcie mi - co to ma niby być? Wywala mi to przy zapaleniu L4D2.

Robisz zamieszanie. Klikasz przycisk wysłania informacji, na dole zaznaczasz boxa i dajesz Kontynuuj. Nie rozumiem po co o tym wspominać na forum.


Zadałem pytanie, otrzymałem odpowiedź. Problem officer? Zastanawiałem się, czym spowodowany jest ten komunikat, wszystko.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)