Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Błąd z paskiem amunicjii Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
sebastos
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2012




PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 22:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam!
Posiadam pewien błąd w wyświetlaniu paska poziomu amunicji w HF2.
Problem prezentuje się następująco:
http://zapodaj.net/9bfb9b67a757.jpg.html

Co z tym mogę zrobić, by było normalnie?
Proszę o waszą pomoc.
EDIT:Czyżby winne było spolszczenie?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
G_max_PL
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Sty 2011


Steam ID: G_max_PL4450

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 23:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

sebastos napisał:
Witam!
Posiadam pewien błąd w wyświetlaniu paska poziomu amunicji w HF2.
Problem prezentuje się następująco:
http://zapodaj.net/9bfb9b67a757.jpg.html

Co z tym mogę zrobić, by było normalnie?
Proszę o waszą pomoc.
EDIT:Czyżby winne było spolszczenie?


Orginał?A i po co spolszczenie jak w orginalnym half life 2 na steamie to ustawiasz steam na polski to napisy po polsku w half life 2 są.Coś mi tu śmierdzi piratem.Ja nic takiego NIE mam.Zapewne reszta też
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 23:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spolszczenie? Jakie spolszczenie? HL2 jest sam z siebie spolszczony i żadnego spolszczenia nie trzeba.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
sebastos
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2012




PostWysłany: Sro Sty 11, 2012 09:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Już wiem. To problem z rozdzielczością. Mam lapka, który ma matrycę 15.4' w rozdzielczości 1280x800 i jak w grze mam ustawione 1024x768 to mi się tak wyświetla. Wystarczy, że zmienię na niższą rozdzielczość i wrócę do 1024x768 to problem znika. Tylko jak zrobić bym mógł ustawić 1280x800 jak nie ma takiej opcji?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sro Sty 11, 2012 09:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A próbowałeś zmienić w opcjach proporcje ekranu z 4:3 na 16:9?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sro Sty 11, 2012 10:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

do opcji uruchamiania dopisz -w 1280 -h 800
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
DantePL
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: z Rzeszowa

Steam ID: }Dante{

PostWysłany: Sro Sty 11, 2012 21:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jest to problem stary jak świat. Najczęściej pomaga ustawienie innej rozdzielczości. Potem ustawienie tej, którą się chce. Wtedy trzeba wyłączyć grę i włączyć od nowa. Powinno pomóc. Mi pomagało. Dzieje się to chyba czasami przez Alt+Tab albo jak gra przeskoczy między okienkiem a pełnym ekranem. Spróbuj.

_________________
Tread softly because you tread on my dreams.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
sebastos
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2012




PostWysłany: Sro Sty 11, 2012 22:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki DantePL Szczęsliwy Gordon
Takim właśnie sposobem działa. W formacie 16x10, znalazłem rozdzielczość 1280x800 i jest ok.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
DantePL
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: z Rzeszowa

Steam ID: }Dante{

PostWysłany: Czw Sty 12, 2012 19:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ciesze się, że mogłem pomóc.

_________________
Tread softly because you tread on my dreams.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)