Autor |
Wiadomość |
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: alixo123
|
A może zmniejszcie ilość plików do pobrania przy wchodzeniu na server, bo mi się chyba z 9 minut ściągały, to może odstraszać ludzi ;s |
|
|
   |
 |
Teges
Młody Headcrab
Zbanowany

Steam ID: TenTeges
Xfire: pierdoły
|
Alixo napisał: |
A może zmniejszcie ilość plików do pobrania przy wchodzeniu na server, bo mi się chyba z 9 minut ściągały, to może odstraszać ludzi ;s |
dzisiaj/jutro lepsze fast-dl :C |
_________________ Teges~TenTeges  |
|
   |
 |
Teges
Młody Headcrab
Zbanowany

|
Jak widzicie serwer TF2 jest martwy, jeśli nadal będzie w takiej pozycji zostanie zamknięty 2012-05-04 13:42:45 - jest opcja zmiany trybu (na np. Idle xd) a nawet całej gry. Chce abyście podali jaki serwer widzicie w zamian tf2 :d |
|
   |
 |
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4

Steam ID: dabu
|
Nie widzę żadnej alternatywy dla TF2, lol. No może CS:GO, ale chyba jeszcze nie wyszedł hihi. |
 |
Max
Stary Headcrab
|
W sumie nie obraziłbym się za jakiegoś surfa ale co ja się tam znam. Zawsze zostaje PropHunt. |
|
|
  |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
|
Może CS:S do czasu premiery CS:GO? Chociaż poprzednie próby aktywizacji CS:S skończyły jak się skończyły. |
|
|
  |
 |
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz
|
Stawiaj server do Fistful of Frags, lolololol. |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
CS 1.6 i jestem sprzedany. |
|
|
  |
 |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
Zaoszczędź sobie nerwów i zlikwiduj serwer. Jest nas tak mało, że nie znajdziesz odpowiedniej gry. |
_________________ おはようございます、ジェイコブです! |
|
   |
 |
Dabu
Fast headcrab

|
A może po prostu zaczniemy na nim grać...? |
 |
galaretka007
Dojrzały Headcrab

Steam ID: playowiec
|
Dabu napisał: |
Ja od polowy maja mogę być stałym bywalcem. |
 |
Teges
Młody Headcrab
Zbanowany

|
Cytat: |
Znajdź mi 12 osób na forum którzy mają jeszcze chęć na TF2 - próbowaliśmy długi czas, nawet coś zaczęło wychodzić jednakże pojawił się problem z serwerem (signala) i gracze uciekli po 3-4 tyg. przerwy :c. Serwer powinien być pod forumowiczów - wtedy będzie się prawidłowo trzymał i rozwijał, lecz oczekiwanie na randomów którzy może, może zaczną grać częściej u nas jest bardzo długie i sprawiające jeszcze większą nie chęć zajmowania się nim. |
|
   |
 |
galaretka007
Dojrzały Headcrab

|
Teges napisał: |
Znajdź mi 12 osób na forum którzy mają jeszcze chęć na TF2 - próbowaliśmy długi czas, nawet coś zaczęło wychodzić jednakże pojawił się problem z serwerem (signala) i gracze uciekli po 3-4 tyg. przerwy :c. Serwer powinien być pod forumowiczów - wtedy będzie się prawidłowo trzymał i rozwijał, lecz oczekiwanie na randomów którzy może, może zaczną grać częściej u nas jest bardzo długie i sprawiające jeszcze większą nie chęć zajmowania się nim. |
odkąd pamiętam tutaj to zawsze był problem z frekwencja na serwerach  |
 |
Retosik
Stary Headcrab
|
Teges napisał: |
Znajdź mi 12 osób na forum którzy mają jeszcze chęć na TF2 - |
Ja. Tylko teraz nie gram na hc, bo nikogo nie ma, a inne serwery są nudne i pełne dzieciarni f2p ;P |
|
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Pomóc może chyba tylko jeszcze jakiś duży update do tej gry gdzie ludzie zaczną grać, niby Valve coś obiecało na ten rok z dużym Up'em ale kiedy to już niestety nie wiadomo. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
DarkVulpes
Młody Headcrab
Steam ID: DerpVulpes
|
Może zamiast czekać na Valve, samemu rozkręcić serwer. Wy się naprawdę dziwicie dlaczego na serwer, który przy pierwszym wejściu ściąga z 6 MB danych, nikt o nim nic nie wie, nie jest reklamowany nawet przez grupę HC na Steamie, nikt nie wchodzi?! |
|
|
  |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
|
DarkVulpes napisał: |
Może zamiast czekać na Valve, samemu rozkręcić serwer. Wy się naprawdę dziwicie dlaczego na serwer, który przy pierwszym wejściu ściąga z 6 MB danych, nikt o nim nic nie wie, nie jest reklamowany nawet przez grupę HC na Steamie, nikt nie wchodzi?! |
Ostatnia próba rozkręcenia serwera była dużą i profesjonalną próbą na całkiem dużą skalę. I z niemałym sukcesem. Drugi raz chyba nie wypali. |
|
|
  |
 |
galaretka007
Dojrzały Headcrab

|
Ecto napisał: |
DarkVulpes napisał: |
Ostatnia próba rozkręcenia serwera była dużą i profesjonalną próbą na całkiem dużą skalę. I z niemałym sukcesem. Drugi raz chyba nie wypali. |
czemu nie? trzeba próbować... jak to powiedział Robert Kiyosaki bez porażki nie ma sukcesu  |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Jak mnie ktoś zaprosi do gry poza weekendem to chętnie pomogę rozkręcić, skill: ultralow--. |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
Dabu
Fast headcrab

|
To może się jakoś zmówimy na jakiś konkretny termin zamiast wbijać pojedynczo...? |
 |
|