Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Afraid of Monsters Director's Cut - wywala do pulpitu Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
RYDer
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2012




PostWysłany: Czw Cze 07, 2012 23:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam, myślę, że to dobry dział - jeśli nie to przepraszam.
Ok, przejdźmy do mojego problemu. Na wstępie powiem, że Half Life mam na steam by nie było, że pirat! Więc zainstalowałem sobie AoM DC (ścieżka to było coś takiego D:/Steam/steamapps/<moja nazwa>/half life/AoM DC). Potem zrestartowałem steam'a by mod dodał się do listy gier. Włączam - czarny ekran przez chwilę i wywala mi do windowsa z komunikatem bla bla i znaną opcją "nie wysyłaj". Co mogę zrobić bym mógł normalnie odpalić tego moda? Przeinstalować podając ścieżkę tylko do folderu z hl?
Z góry dziękuję za pomoc.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
RYDer
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2012




PostWysłany: Pią Cze 08, 2012 09:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Edit: Emm sorry za post pod moim tematem, ale ktoś napisał tu post a teraz go nie ma..
Sprzęt? Bardzo słaby ;p zanim go podam powiem, że wcześniejsza wersja - samo "AoM" bez tego "DC" mi działała normalnie.
Co do sprzetu...dum dum dum
Windows XP
512mb RAM
Procesor 2.8 GHz
Karta graficzna... radeon 9000 family, 64mb [wiem, miszcz Bardzo szczęśliwy]
I oczywiście spróbuję zrobić to co napisałeś, dam znać jak to coś da lub nie da.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Pią Cze 08, 2012 09:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wykasowałem poprzedni mój post, myślałem że mówisz o CoF kiedy pisałem tamtego posta.

Co do AoM DC - Miałem z nim też nie lada problemy by działał. Lecz mi ruszył od razu ale brakowało paru modeli i jakiejś mapy. D:

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
RYDer
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2012




PostWysłany: Pią Cze 08, 2012 09:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

EDIT: Działa. Reinstal pomógł Uśmiechnięty Temat do zamknięcia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)