Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Grafika w modzie Cry of Fear Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
disturbiaxo
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Cze 2012




PostWysłany: Wto Cze 26, 2012 17:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam problem z ustawieniem grafiki, jestem w tym zielona grałam trochę na tym jak mam ustawiony, ale to że obraz mi "śnieży" ( nie wiem jak to inaczej nazwać ) doprowadza do szału. Nie wiem czy jest to spowodowane złym ustawieniem bo w ogóle nic nie ustawiałam bo nie wiem jak. Ktoś mógłby dać jakieś rady? Dodam ss aby pokazać problem

podczas gry :http://img18.imageshack.us/img18/7184/asdfasdfrs.png
Natomiast jak wchodzę w menu podczas gry, obraz jest przejrzysty: http://img228.imageshack.us/img228/5433/asdfasdfasddfasdfasdf.png
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Cze 26, 2012 18:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To jest efekt wbudowany w mod.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
disturbiaxo
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Cze 2012




PostWysłany: Wto Cze 26, 2012 18:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Da się coś z tym zrobić, bo z tego co widziałam na filmikach na YT nikt tak nie ma.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Cze 26, 2012 18:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Możesz przewertować pliki moda i sprawdzić czy jakiś nie odpowiada "film grain" czy coś.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Wto Cze 26, 2012 18:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
1.Remove Screen Grain From Cry Of Fear Go To Options! 2.There Are 6 Tabs Click On The One Labelled Advanced, Scroll Down Where It Says Screen Grain! 3.It Will Say Screen Grain Is On, Click On The Arrow Beside It And Change It To Off!

Może pomoże :p

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
disturbiaxo
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Cze 2012




PostWysłany: Wto Cze 26, 2012 19:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dziękuję pomogło do zamknięcia Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)