Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy maści wszelkiej Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 10:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak jakoś dziwnie wyglądał ten napis "Pusto" że założenie tematu w którym w przyszłości można będzie pogawędzić na temat problemów sprawianych przez pierwszą część HL. Czy to w ver. Steam czy to starej, przedpotopowej wersji bezsteamowej Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 10:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam wielki problem - chętnie bym se w to pograł ale już dawno sprzedałem HL1, kto mi pożyczy konto? Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 11:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pewnie jako niejedyny, pamiętam że utknąłem w miejscu w którym trzeba było się rzucić w wiatrak Bardzo szczęśliwy
Blast Pit to bylo bodajrze, albo troche później. Dla jaj chcialem wskoczyć żeby mnie zmieliło i...jakie było moje zdziwienie gdy pofrunąłem do góry Bardzo szczęśliwy

Poza tym troche się męczyłem z Gargiem (za młody byłem żeby słuchać i czytac co mówią i pisza i nie wiedziałem że potem trzeba było wrócić Bardzo szczęśliwy )

Problem też sprawiło mi zawalenie się korytarza w Lambda...nie wpadłem jakoś na to że tam można przejść przez te gruzy, a potem nie wiedziałem że trzeba skoczyć na dół Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 11:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

JiHAD^ napisał:
Ja mam wielki problem - chętnie bym se w to pograł ale już dawno sprzedałem HL1, kto mi pożyczy konto? Język


Dlatego warto było kupić HL w wersji Generacja jakiś czas temu (HK,OF,BS,CS1.3) w wersji bez steam a później do konta steam z HL2 dopisać tylko seriala z Generacji Uśmiechnięty Tym sposobem nawet jak internet padnie pod zamachem O...samy Bin Loadena ja w HL będę mógł grać Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 13:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

heh... Steam działa offline BioOrc.. więc problemów z tym nie ma żadnych -_-' A halfa nadal można kupić na Steam... Język Jednak co jak co ale do lan Party lepsza jest "Generacja" Oczko Bo niestety, ale trzeba piracić dla pozostałych uczestników takiej imprezy halfa by wszyscy mogli pograć po Lanie... Język A Steamowego się nie da...

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 13:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niby działa offline ale co jakiś czas domaga się ponowienia połączenia.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 14:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BioOrc napisał:
Niby działa offline ale co jakiś czas domaga się ponowienia połączenia.


To ty chyba jakiegoś ruskiego Steam'a masz... ;] U mnie wystarczy że przy uruchamianiu się zapyta.... wybiorę Offline mode i cały czas mam spokój... Oczko Zresztą chyba nie tylko ja tak mam... Język

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 14:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie miałem przez poprzednie wakacje neta, steam sobie ładnie działał przez jakiś czas aż pewnego pięknego dnia chce sobie z botkami pograć w CSS a ten wyskakuje że bez połączenia ani rusz.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 16:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BioOrc napisał:
Nie miałem przez poprzednie wakacje neta, steam sobie ładnie działał przez jakiś czas aż pewnego pięknego dnia chce sobie z botkami pograć w CSS a ten wyskakuje że bez połączenia ani rusz.


Dziwne... U mnie nie ma najmniejszych problemów z grą bez Neta? o_O W cokolwiek. Ustawiając serwer z Botami ustawiłeś go jako serwer LAN ? Bo jak nie to może tego wina była że próbował ci się połączyć Oczko Choć z drugiej strony... Tworzenie serwerów domyślnie ustawione jest na LAN.... o_O

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 16:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie, to nie CSS mi się niechciał połączyć... tylko ukochany Steamek pytał się o autoryzacje bo w przeciwnym wypadku brak dostępu do offlinea.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 17:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BioOrc napisał:
Nie, to nie CSS mi się niechciał połączyć... tylko ukochany Steamek pytał się o autoryzacje bo w przeciwnym wypadku brak dostępu do offlinea.


Miałeś wtedy wyłączone zapamiętywanie hasła.. albo coś się [cenzura]ęło... U mnie nie ma najmniejszych problemów. Net nie działa? Steam sie pyta czy ma działać w Offline. naciskam tak i wszystko działa perfekcyjnie. Musisz miec coś źle poustawiane skoro twierdzisz że ci nie działał...

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 18:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To porpóbuj tak przez dłuższy czas, wkońcu sam się upomina. Jakbym nie mniał włączonego zapamiętywania to wcześniej bez neta bym nie grał. Jak mówiłem po czasie się upomniał i do września dupa blada była, no-steam.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gordon Commodore
Fast headcrab



Dołączył: 18 Kwi 2007
Skąd: Penny Lane



PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 18:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja to w Blast Pit 3 miesiące siedziałem, bo w ogóle mało rozumiałem i całe dnie spędzałem na strzelaniu do tych stworków z wszelkiej dostępnej broni...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 18:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BioOrc napisał:
To porpóbuj tak przez dłuższy czas, wkońcu sam się upomina. Jakbym nie mniał włączonego zapamiętywania to wcześniej bez neta bym nie grał. Jak mówiłem po czasie się upomniał i do września [cenzura] blada była, no-steam.


Żartujesz? Całego Half-Life 2 przechodziłem bez neta.. bo w wakacje też miałem problemy z nim. Co jak co ale tego, ze Steam się upomina o połączenie z netem nie wciśniesz mi... :] Steam pod tym względem działa po prostu bez zarzutu... :] Poustawiaj coś w nim bo ten twój Steam musi być jakiś ruski Oczko Jestem po prostu pewien na 100%...

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 18:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A mi tez offline dziala, nie wiem o co wam chodzi Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 19:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi czasem nie działał, nie wiem dlaczego, więc było to bardzo denerwujące.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)