Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Decay Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Maj 2007
Skąd: Z Torunia oczywiście

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 21:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hl Decay już wyszedł. http://decay.half-lifecreations.com/ na PC oczywiście.

_________________
Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 21:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kufa, czemu dziś $%# w piątek dopiero uruchomię swój zwykły pc :F

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 21:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nareszcie. Niemalże o tym ścierwie zapomniałem.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nareszcie, ciekawe, czy będzie choć trochę podobne do tego <3 Decay z PS2.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 22:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jest ta misja Vortigaunt'ami? Bo jej nie przechodziłem na PS2, bo nie byłem w przedostatniej misji w stanie zdobyć rank "A" Smutny

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 23:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A to trzeba było mieć jakąś range, żeby przejść misje z Vortami? Btw. też jej nie przeszedłem, zastanawiałem się czemu jest nie odblokowana Bardzo szczęśliwy.

Zaraz zaczynam grać Oczko.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 23:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiem że głupie pytanie ale czy to wymaga hl1 ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 01:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak.

tbh. mod działa jako tako, ale trzeba zakładać poprzez multiplayer, Zdziwiony. W dodatku, gdy wcisnę F7 (Load Save) to gra się crashuje Zdziwiony.

Wszystko jest tak, jakby dorzucili tylko nowe mapy do zwykłego HL + to, że można zmieniać postać Smutny.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 16:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hydro Aquatic napisał:
Wszystko jest tak, jakby dorzucili tylko nowe mapy do zwykłego HL + to, że można zmieniać postać Smutny.

Hm... to właśnie jest Decay ^^

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JustInArtanis
Świeży Headcrab



Dołączył: 27 Lip 2007




PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 17:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Właśnie zaczynam grać w Decay i stwierdzam, że mało osób gra on-line. Są teraz bodaj 4 aktywne serwery Gordon w szoku , z tego jedno zabezpieczone hasłem. I nikt nie gra od początku. No cóż trzeba sobie poradzić samemu Uśmiechnięty

heh... zajeło mi to chwilkę zanim wykombinowałem, że tu trzeba przełączać między postaciami aby przejśc grę Rozbawiony Gordon

_________________
Image
PHOTO deviantArt digart
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 17:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak w ogóle to zły dział. Szczęsliwy Gordon

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
HLWorld
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lis 2010




PostWysłany: Nie Lut 05, 2012 01:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hej mam pytanko Uśmiechnięty Czy Decay jest normalnie wliczany do sagi HL ?? tzn. czy historia tam przedstawiona jest uwzględniana co do całości świata HL czy nie ?? bo kiedyś słyszałem, że Valve odcina się od Opposing force i że nie uwzględnia go w historii HL (może dlatego Shepard nie został do dzisiaj wykorzystany) ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Lut 05, 2012 01:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dodatki do HL mają sporo nawiązań do podstawowej osi fabularnej i się przeplatają ale niektóre (Jak Opposing Force) zostały od niej oficjalnie odcięte.
Ale cóż, fani i tak poskładali to w jedno uniwersum gdzie wszystko co oficjalne dopełnia resztę więc nie ma czegoś z sagi Half Life co nie wpływa na resztę.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
EdwardCrab61
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 03 Lip 2011
Skąd: Tychy

Steam ID: Manonime

PostWysłany: Czw Mar 01, 2012 19:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Valve niby się odcięło od OF, ale czemu nie tylko mi się wydaję, że Valve wykorzysta kiedyś Adriana Sheparda.
Co do Decaya - Ciężko się w to gra. Bez sojusznika nie ma zabawy z gry.

_________________
UMRZYJ
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
PewienPolak
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Lut 2012
Skąd: Ravenholm

Steam ID: ppolak

PostWysłany: Nie Sie 12, 2012 13:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Aby nie zakładać nowego tematu - mam problem z tym Decayem. Otóż gdy go włączę, to po kilku sekundach wywala do pulpitu. Kiedyś było tak z Opposing Force, ale wtedy nagle samo przestało. A tu - takiego wała! Ciągle się crashuje.

_________________
[img]http://prosektorium.net/tf2stats/sig.php?player_id=2374&background=random[/img]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)