No to dowalili. Jakby mało było zamieszania z TF'em
Ciekawe co będzie w następnych dniach.
Nie uważasz, że to świetny ficzer? Klikasz w gierkę i od razu masz wszystko co potrzebne na jednej stronie. Wiem, że linki były od zawsze, ale tutaj wszystko posortowane, przejrzyste i jasne jak słoneczko.
ps.: kiedy widzicie zieloną ikonkę w oknie Steam waszą pierwszą myślą też jest "A może dostałem od kogoś grę w prezencie...?" A potem się okazuje, że to tylko zaproszenie...
Sion Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
Good job Valve!
Nie ma to jak zmulić GUI Steama jeszcze bardziej!
A poza tym to jestem na 3xTAK
Joz Kopfkrabbe
Steam ID: sc.com/id/joz
W następnych dniach pojawią się na pewno aplikacje na Steamie i na pewno Greenlight. Może też Big Picture.
Spoiler:
A ostatniego dnia - Half-Life 3 announced. Choo choo
Rozumiem, że te zmiany będą dostępne dla wszystkich dopiero za kilka dni, a póki co są jedynie ujawniane?
paint Stary Headcrab
To teraz to są zapowiedzi. Toto jeszcze nie jest wprowadzone. Co więcej- po ogłoszeniu wszystkich nowinek pojawi się data premiery wersji beta. Ten ficzer jeszcze nie jest ukończony. Teraz dadzą to nam do przetestowania, wyłapania błędów, wprowadzenia modyfikacji do systemu dyktowanych propozycjami użytkowników.
marcinoz97 Stary Headcrab
Steam ID: Meowchin
Czyli że jeszcze sobie poczekamy... No cóż, w końcu to Valve
SamFiniszer Świeży Headcrab
Panowie właśnie zawuważyłem, że mam w ekwipunku "Steam Comunity Beta Access". Dostał to ktoś jeszcze ? Sam nie wiem skąd to dostałem, i dopiero teraz to zauważyłem. Ja jeszcze miałem jedną kopie to LeD'owi wysłałem .
Ostatnio zmieniony przez SamFiniszer dnia Czw Sie 16, 2012 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Panowie właśnie zawuważyłem, że mam w ekwipunku "Steam Comunity Beta Access". Dostał to ktoś jeszcze ? Sam nie wiem skąd to dostałem, i dopiero teraz to zauważyłem.
Dzisiaj to rozdawali. Dostali ci którzy najszybciej zdobyli osiągnięcie Filar Społeczności. Też mam :3
Nie było mnie trochę w domu. Przychodzę, patrzę.. A tu 3 nowe itemy na Steam. Tyle, że nie wyświetlają mi się! Coś pozmieniali i widzę tylko itemy z gier, a Steamowych itemów wcale!
..
Nie opłaca się odchodzić od komputera
123Eddy123 Dojrzały Headcrab
Steam ID: Zenobiusz(PL)
Widzieliście ten TF2 Game Hub
Przecież to jest facebook-owa oś czasu
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Teraz to wszystko wygląda jak mordoksięga.
Jestem dumny że jej nie mam i dla mnie to nowość której i tak nie lubię, PixelVision mi szlag trafił D:
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach