Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Black Mesa Source Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wolniej juz chyba nie moze isc.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No jak nie ma polskiej wersji to niby jak? Uśmiechnięty
Zresztą w HL'u dużo dialogów nie było.

Bury napisał:
No i mam problem... Wyskakuje błąd "Could not load library client"
Co jest?"

Zainstalowałeś i przynajmniej raz odpaliłeś Source SDK Base 2007?

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Bury
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Mar 2012




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oczywiście, wszystko mam. Nawet jakieś tam testy odpalałem...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mr.Szogun
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 22 Gru 2008
Skąd: Łódź

Steam ID: sc.com/id/Szogunasty
Xfire: Hm?
PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tutaj leci pełnym łączem: klik.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mr.Szogun napisał:
Tutaj leci pełnym łączem: klik.


Chwała tobie! Dziękuję.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mr.Szogun napisał:
Tutaj leci pełnym łączem: klik.


Mr.Szogun na administratora!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
janek
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Sie 2012




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mr.Szogun napisał:
Tutaj leci pełnym łączem: klik.

Chwała Ci za ten link, bo już myślałem, że dzisiaj nie pogram Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

janek napisał:
Mr.Szogun napisał:
Tutaj leci pełnym łączem: klik.

Chwała Ci za ten link, bo już myślałem, że dzisiaj nie pogram Język


Ja tak samo. Bo na torrentach ruch, że ja pi@#$%^e.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
elita
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lip 2010
Skąd: z Kombinatu



PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Fajny net mam 7h będzie mi się ściągać XD Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bury
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Mar 2012




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 19:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A mi dalej nie działa... Dalej ten sam błąd pomimo reinstalacji wszystkiego na Steamie...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
elita
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lip 2010
Skąd: z Kombinatu



PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Żal 111kb/s czuje że do 4 nad ranem się ściągnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pograłem 15 min i szukam szczęki u sąsiada z dołu.
W przyszlym tyg mam sporo wolnego to przejdę na jeden raz :>
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

pawloki napisał:
Mixon napisał:
I jak, próbował ktoś?
Wątpię czy doczekamy się Xenu, a co do jakości przystawki podchodzę sceptycznie. Tak, wiem, że darmowe, wiem że nie muszę grać, ale pesymizm też do czegoś prowadzi, nie?


to ty żyjesz? Ściągnij to zobaczysz jak jest.

Chciałbym, ale przez najbliższy tydzień będę dostępny tylko na marinetraffic.com

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
vontrobian
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Wrz 2012




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niech mi teraz ktoś napisze jak z powrotem uruchomić tę grę bo nie ma do niej żadnego skrótu ani w steamie, ani na pulpecie, w ogóle nie ma. Na pulpicie mam tylko skrót do "Source SDK Base 2007" a tam jest tylko jakiś test graficzny na jakimś wybrzeżu...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
elita
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lip 2010
Skąd: z Kombinatu



PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mr. Szogun jesteś boski 567kb/s mam ;] za 1h będzie ściągnięte Uśmiechnięty.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Matko święta, a ja dopiero przed chwilą wróciłam do domu. D:
Ściągam z tej niemieckiej stronki, jeśli transfer utrzyma się na stałym poziomie, to za ~4 h powinno się ściągnąć. Chociaż jak znam życie to po 99% wywali mi error. Rozbawiony Gordon Wtedy zostaje torrent i ściąganie całą noc.
Koniec świata. Nie chcę wiedzieć co będzie jak HL3 wyjdzie. D:


Ostatnio zmieniony przez Magpie dnia Pią Wrz 14, 2012 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CorteX10PL
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 06 Sty 2010
Skąd: Chorzów

Steam ID: bezimienny07pl
Xfire: PSNID: CorteX10PL
PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra mam to ściągnięte i zaintstalowałem (torrenty) ale jak wchodzę na steam i library to klikam na Black Mesa ikonke PLAY i nic się nie uruchamia -.- Pomoże ktoś?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
Matko święta, a ja dopiero przed chwilą wróciłam do domu. D:
Ściągam z tej niemieckiej stronki, jeśli transfer utrzyma się na stałym poziomie, to za ~4 h powinno się ściągnąć. Chociaż jak znam życie to po 99% wywali mi error. Rozbawiony Gordon Wtedy zostaje torrent i ściąganie całą noc.
Koniec świata. Nie chcę wiedzieć co będzie jak HL3 wyjdzie. D:


Nic się nie bój. Oczko Non stop miałem ~750 KB/S i teraz wypakowywuję.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja uploaduje przy 1 mb/s Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
vontrobian
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Wrz 2012




PostWysłany: Pią Wrz 14, 2012 20:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja nawet ikonki na stimie nie mam. Mam zainstalowany tylko Source SDKBase 2007 i nic poza tym. Gra mi się uruchomiła automatycznie po zainstalowaniu, pograłem, wyłączyłem na chwilę a teraz nie wiem jak ją włączyć z powrotem! RATUNKU!!!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)