Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Wylej swoją frustracje! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pon Wrz 10, 2012 19:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gecko napisał:
Luise napisał:
Allegro ma ten ogromny plus, że można tam kupić masę niedostępnych w innych miejscach przedmiotów, np różne starsze specjalistyczne książki albo pocztówki, których znalezienie w antykwariatach graniczy z cudem, a jeśli już to kosztują majątek. A tak po prostu ktoś chce się pozbyć rupieci z domu to wystawia i to nieraz za śmieszne pieniądze. :]
A grę przyznam się kupiłam z lenistwa, bo równie dobrze mogłam jechać po nią do Saturna, ale mi się nie chciało. No cóż.


Mój kolega ostatnio kupił za grosze na allegro Kamienie na Szaniec wydane w 1946 roku Bardzo szczęśliwy


Wersja ocenzurowana czy jeszcze "normalna" ? B z tego co pamiętam komuchy oficjalnie przejęły władze kilka lat po wojnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Pon Wrz 10, 2012 19:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli chodzi o Allegro to kiedyś kupiłem Unreal Tournament 3 i gość wysłał mi grę po miesiącu... po tym, jak się przeszedłem na policję.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
XIII
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Sty 2009
Skąd: Zza winkla



PostWysłany: Pon Wrz 10, 2012 22:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak ktoś by kiedy chciał kupywać gry przez internety, to nigdy na
http://www.go2arena.com/
Zrobili tysiące ludzi w [cenzura] nie wysyłając rzeczy, które im obiecali. Śmiechu warte.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2012 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja na Allegro kupiłem już masę rzeczy, i nigdy nie miałem problemów. Raz tylko dostałem prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy Uśmiechnięty
Po prostu trzeba sprawdzać sprzedającego, poprzez m. in. spojrzenie na komentarze, wtedy nie ma żadnych problemów. A jeżeli są, to zgłasza się delikwenta do administracji Allegro, wtedy można liczyć na odszkodowanie nawet do 10 tys.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Maxoss
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Sty 2012




PostWysłany: Wto Wrz 11, 2012 14:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jadę sobie dzisiaj do domu ze szkoły, zatrzymuje się przy skrzyżowaniu na drodzę podrzędnej - pomine fakt że żeby dostać sie na drogę główna trzeba przeczekać kilka dobrych minut. System akurat w tym miejscu jest do bani, trzeba czekać aż będzie wolne miejsce lub ryzykować wpychać się w miejsce jadących "staruszków" no i właśnie o tym jest mowa. Miałem okazję wjechać na drogę główną po około 5 minut czekania odległość między samochodem jadącym z lewej strony równała się jakieś 100-200m, a po prawej jakie 30-50m. No nic, powoli zaczynam ruszać, a debilka która jechała z mojej prawej strony nagle zatrzymuje się na skrzyżowaniu a kierunkowskaz wrzuca dopiero jak się zatrzymuje. Gdyby nie szybka reakcja stuknąłbym ją. Myślałem że wyjdę z samochodu i trzasnę ją w ryj.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A mnie dziś wkurza mój operator, czyli Plus. Otóż od godziny 16.00 usiłuję wykupić sobie pakiet nielimitowanych smsów do wszystkich sieci (dość świeża opcja) i cały czas mi wyskakuje, że "usługa jest chwilowo niedostępna". Wysyłam dużo smsmów, więc jak tak dalej pójdzie to stracę na nie wszystkie pieniądze z konta, a tych mi ostatnio trochę brakuje... Neutral
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 22:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W pizdu rzuciłem T-Mobile. Za połączenia (nawet te w sieci) buli się jak za zboże, zasięgu poza miastem praktycznie nie ma (15 minut szukania zasięgu na wszystkich telefonach w domu), oferta ogólnie gówniana. Spróbowałem Playa i po miesiącu prób przesiadłem się już na stałe. Zasięg mam w całym domu (uwierzcie mi, na tym zadupiu to luksus, w T zasięg był tylko przy oknie z frontu domu), ceny niskie, ważność konta na rok... Polecam.

(A zasięg z Plusa wykorzystasz również w Playu, więc możesz nie czekać i zmienić sieć, chyba nawet ci numer przeniosą).

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 22:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wszyscy tak chwalą tego Playa, promocje, darmowe minuty czy transfer albo inne bajery, to aż nazbyt piękne... Gdzie jest haczyk? Język
Co do Plusa to nie narzekam. Do moich potrzeb jest (z reguły) wystarczający - mało dzwonię, więcej piszę smsów, nie muszę mieć wypasionego smartfona co trzy miesiące. Chociaż niedługo kończy mi się umowa i zobaczymy co tam nowego będą mieli do zaoferowania...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 22:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
Wszyscy tak chwalą tego Playa, promocje, darmowe minuty czy transfer albo inne bajery, to aż nazbyt piękne... Gdzie jest haczyk? Język

Przy rozmowach międzysieciowych operatorzy wzajemnie sobie płacą za przesył połączenia. Ktoś dzwoni z Plusa do Playa? Plus część zysków z rozmowy będzie musiał oddać Playowi. I cały jaczyk polega na tym, że Play każe sobie drogo płacić więc wszyscy którzy nie będą w Play a będą do ciebie dzwonić będą musieli się mocniej wykosztować. Aktualnie jest wiele super ofert które ma gwiazdkę: *) za wyjątkiem połączeń do sieci Play.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 22:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Play to najgorsza siec na rynku jezeli chodzi o wszystko inne niz ceny polaczen glosowych.

Play oszczedza na pracownikach przez co ich infolinia pelna jest niedoinformowanych imbecyli. Siec ta znana tez jest z nie uznawania reklamacji 'bo nie' i lecenia w ch*ja z klietami. Play to jedyna siec w ktorej zdarzaja sie przypadki jak uaktywnienie nizszej taryfy przy pobieraniu oplaty za wyzsza a nastepnie odmowa zwrotu zaleglych minut, pobieranie oplat za nieudane proby nawiazania polaczenia z internetem itp itd. Rowniez jezeli chodzi o transfer danych to stan sieci Play jest oplakany do tego stopnia ze w kregach bliskich Play jest powiedzenie "Mam internet w Play ale co z tego skoro nie mam zasiegu."

Zrodlo moich rewelacji? Punkt Play ktorego wlascicielem jest znajomy Oczko

PS. iPhone 5 w play bedzie za 1pln w abo 180pln Oczko

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 15:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zostałem oszukany na allegro tak jak zresztą w p**** innych osób, sytuacje będę zgłaszał na policje bo poszło ponad 700 zł z mojej strony. A szczególnie zależało mi na karcie graficznej, bo już chyba kilka miesięcy temu spaliła mi się karta graficzna (przez robotników pracujących niedaleko którzy odłączyli prąd podczas pracy komputera) a bardzo chciałem pograć w bl2 po premierze.

(Bądź tak miły i gwiazdkuj jak chcesz pisać niecenzuralnie).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 17:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BadSol napisał:
Zostałem oszukany na allegro tak jak zresztą w p**** innych osób, sytuacje będę zgłaszał na policje bo poszło ponad 700 zł z mojej strony. A szczególnie zależało mi na karcie graficznej, bo już chyba kilka miesięcy temu spaliła mi się karta graficzna (przez robotników pracujących niedaleko którzy odłączyli prąd podczas pracy komputera) a bardzo chciałem pograć w bl2 po premierze.


Mi tam dość często się takie sytuacje zdarzają przez ostatnie lata i jedyne co, to uszkodziło mi zasilacz (na szczęście reszta podzespołów sprawna) D:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 17:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie od odłączenia prądu nigdy nic się nie spaliło. W jaki sposób może się coś spalić od czegoś czego nie ma?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 18:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sorcerer napisał:
Mnie od odłączenia prądu nigdy nic się nie spaliło. W jaki sposób może się coś spalić od czegoś czego nie ma?


Być może dlatego, że nie katujesz aż tak swojego kompa Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 19:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sorcerer napisał:
Mnie od odłączenia prądu nigdy nic się nie spaliło. W jaki sposób może się coś spalić od czegoś czego nie ma?
Nagle padł prąd, następnego dnia już nie chciał się komp odpalić. Gdyby wyłączyli normalnie pewnie nic się nie stało. Możliwe, że zrobili coś co chwilowo zwiększyło napięcie w sieci ;o Chyba, że to zbieg okoliczności w co wątpie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wypadki się zdarzają.
Ja w ciągu 10 lat użytkowania komputera miałam, ODPUKAĆ, tylko cztery awarie - dwa razy poszedł mi zasilacz (ale to były czasy jak zasilacz kosztował 40 zł), raz niechcący zepsułam stację dyskietek, raz bez konkretnego powodu spalił mi się dysk o kosmicznym rozmiarze 10 GB no i z cztery lata temu padła mi karta graficzna, chyba miała jakąś fabryczną wadę. A, no i ruter raz zdechł, to by była piąta awaria (ale i tak go chciałam wymienić). W porównaniu z niektórymi tutaj mam wyjątkowe szczęście. Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
XIII
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Sty 2009
Skąd: Zza winkla



PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 20:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Huh, ja w ciągu tych 9 lat miałem raz stopiony zasilacz i... to wszystko właściwie. 0.o
Nie wiem co Wy z tymi komputerami wyprawiacie. Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BadSol napisał:
Sorcerer napisał:
Mnie od odłączenia prądu nigdy nic się nie spaliło. W jaki sposób może się coś spalić od czegoś czego nie ma?
Nagle padł prąd, następnego dnia już nie chciał się komp odpalić. Gdyby wyłączyli normalnie pewnie nic się nie stało. Możliwe, że zrobili coś co chwilowo zwiększyło napięcie w sieci ;o Chyba, że to zbieg okoliczności w co wątpie


Brak prądu nie przepala moim zdaniem komputera - natomiast przepięcie i owszem może.
Mnie przez te wszystkie lata udało się tylko spalić płytę główną koledze, na jego własne życzenie zresztą Rozbawiony i mieć spalony przez burzę modem.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 23:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jednak wydanie tych 150zł na porządną listwę antyprzepięciową to nie taki zły pomysł Język
Ja tam wiele razy miałem wyłączany prąd i nic mi się nie stało Uśmiechnięty Ostatnio za to zauważyłem u mnie dziwne, trwające ułamek sekundy braki prądu, przy których wszystkie urządzenia w domu wyłączają się bądź resetują D: Gram sobie, a tu nagle ni z gruchy, ni z pietruchy restart kompa Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Wrz 15, 2012 23:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam podobne problemy, z niewiadomych mi powodów jednak mój komputer pozostaje niewzruszony i działa dalej, ostatnio piorun 3 razy walnął i dopiero za trzecim uderzeniem zgasł, wcześniejsze dwa wyłączyły internety i komputer brata.
Ja gablotkę i ołtarzyk zrobię tej listwie i zasilaczowi.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)