Autor |
Wiadomość |
mariusz69
Świeży Headcrab
|
Kriss napisał: |
Zresztą, tyś nie odróżniasz żebrów od kulturalnego zapytania.
|
Ja nie zarejestrowałem się na tym forum by kłócić się z uciążliwymi użytkownikami..., ale odpowiedzieć muszę i udowodnić, że zawsze lepiej przemilczeć sprawę, jeśli nie ma się w niej nic ciekawego do powiedzenia, niż "zjechać" świeżego usera zlepkiem słów typu "nie ma żebrania!", "bywało wielu takich jak ty newbie, i tak nic nie dostaniesz!". Zapytam wprost - czy ja żebrzę? Mówię miłe słówka typu: "słodziaki dajcie mi ten klucz bo nie przeżyję kolejnej doby"? Jeśli znasz już odpowiedź to fajnie, cieszę się bardzo. I przy okazji przemyśl czy warto tak szarżować i popisywać się swoim jakże wielkim doświadczeniem na tym czy innym boardzie.
Jeśli ktoś będzie chciał podarować z własnej woli takowy klucz to zrobi to, jeśli nie to oczywiście, że tego nie zrobi, a więc czy trzeba pisać takie bzdury jeśli nie chce się pomóc userowi? - wątpię.
Kriss napisał: |
Obowiązuje to absolutny zakaz żebrania. |
Po secundo, zdawało mi się, że powiedziałeś że żebrzę... |
|
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
mariusz69 napisał: |
Zapytam wprost - czy ja żebrzę? |
Tak, zakładasz konto i wszystkie twoje posty są w temacie steamgifts, pierwszy to prośba a jest jasno wyjaśnione że nowi na forum nie dostaną klucz, na dodatek gdzieś ta opcja zniknęła więc gl;hf. |
|
  |
 |
DarkVulpes
Młody Headcrab
Steam ID: DerpVulpes
|
|
  |
 |
Magpie
Gonarch
|
Korzysta ktoś jeszcze z tej strony? Wygrywacie coś? Bo tak myślę czy się nie zarejestrować. |
|
|
  |
 |
SamFiniszer
Świeży Headcrab
|
Pewnie, że wygrywamy . W sumie mam 9 wygranych w tym Total War Shogun 2, a kilka dni temu wygrałem Rome Total War i Oozi: Earth Adventure . |
|
|
  |
 |
Zuzz
Młody Headcrab

Steam ID: zuzz5
Xfire: szkodaramu
|
Luise napisał: |
Korzysta ktoś jeszcze z tej strony? Wygrywacie coś? Bo tak myślę czy się nie zarejestrować. |
Wygrałam tam już trzy gierki, więc myślę, że się opłaca. Nic cię to nie kosztuje więc czemu miałabyś nie spróbować? |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
Ja raz zrobiłem loterię i zwycięzcy przekazałem nagrodę więc mogę potwierdzieć, że da się tam wygrać. |
_________________ Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis |
|
    |
 |
Ameno
Klon Headcraba

Xfire: D:
|
Też troszkę wygrałem ;_; (Tylko jednej gry nie dostałem "Age of wonders") |
 |
Magpie
Gonarch
|
Dobra, zarejestrowałam się i na próbę zapisałam się do trzech losowań. Ale mam dwa pytania (sorry, nie chce mi się czytać całego wątku, bo większość postów to gadanie o nieaktualnych już zaproszeniach itp - jestem adminem, wolno mi , a poza tym widzę, że od czasu założenia tego tematu niektóre reguły się zmieniły).
Pierwsze pytanie: skąd dokładnie biorą się te punkty? Trochę nie ogarniam.
Drugie pytanie: czy jeśli dostałabym (z jakiegoś źródła) jakąś nadprogramową, ale już posiadaną na Steamie grę, to czy mogę ją tam wystawić? |
|
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
Pierwsze pytanie: skąd dokładnie biorą się te punkty? Trochę nie ogarniam. |
Co jakiś czas dostajesz x punktów, od tak.
Drugie pytanie: czy jeśli dostałabym (z jakiegoś źródła) jakąś nadprogramową, ale już posiadaną na Steamie grę, to czy mogę ją tam wystawić? |
Nie widzę przeciwwskazań. |
|
  |
 |
Zuzz
Młody Headcrab

|
Nie wiem czy dokładnie to miałaś na myśli, ale z tego co wiem to nie da się załapać na losowania tych tytułów które masz już przypisane do konta  |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

|
Jeśli chodzi o punkty to dostajesz 10% wartości każdego losowania utworzone przez kogoś innego niż ty. To znaczy jeśli ktoś stworzył loterię wartą 50 punktów to każdy inny użytkownik tego serwisu dostanie 5pkt na swoje konto. A przynajmniej tak było jak ostatnio tam zaglądałem. |
|
    |
 |
Maxoss
Stary Headcrab
|
Ja już wziąłem udział w ponad 300 losowaniach i niczego jeszcze nie wygrałem |
|
|
  |
 |
Magpie
Gonarch
|
Zuzz napisał: |
Nie wiem czy dokładnie to miałaś na myśli, ale z tego co wiem to nie da się załapać na losowania tych tytułów które masz już przypisane do konta  |
Chodziło mi o to, czy jakbym skądś (nie ze steamgifts.com) dostała drugą kopię np HL2, to czy mogę ją tam wystawić w losowaniu, żeby ktoś wygrał i żebym się jej pozbyła.  |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

|
Chodziło mi o to, czy jakbym skądś (nie ze steamgifts.com) dostała drugą kopię np HL2, to czy mogę ją tam wystawić w losowaniu, żeby ktoś wygrał i żebym się jej pozbyła.  |
Na tym głównie opiera się działalność serwisu. |
|
    |
 |
Zuzz
Młody Headcrab

|
Ah. W takim razie nic nie stoi na przeszkodzie, od tego właśnie jest steamgifts Lepsze takie pozbycie się kopii niż kurząca się gra w inventory lub jakiś nieaktywowany klucz.
Swoją drogą, nie spotkałam się jeszcze z osobą na steamie która nie ma HL2. |
|
|
  |
 |
Retosik
Stary Headcrab
|
Czyli chyba to jednak nie oszukaństwo
(szkoda, że gra średniawa, no ale...) |
|
|
   |
 |
SamFiniszer
Świeży Headcrab
|
Ja z 2-3 dni temu wygrałem The Last Remant, którego sam oddałem, bo nie chciałem tej gry . |
|
|
  |
 |
Ron
Młody Headcrab

Steam ID: roniasty
|
To dlaczego bierzesz udział w losowaniach gier, których nie chcesz? Czy nie lepiej zostawić je dla osób, które chcą mieć daną pozycję na swojej steamowej liście? ^.^ |
|
|
   |
 |
Sion
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
|
Ron napisał: |
To dlaczego bierzesz udział w losowaniach gier, których nie chcesz? Czy nie lepiej zostawić je dla osób, które chcą mieć daną pozycję na swojej steamowej liście? ^.^ |
Jak się nie bierze udziału w takich losowaniach to marnuje się dziesiątki punktów, które teraz zbierają się z częstotliwością ok. 50/h.
Limit wynosi 300pkt. |
|
|
  |
 |
|