Paweł Małaszyński to może być hit or miss, nie przypominam sobie go ze zbyt wielu prac dubbingowych (z drugiej strony to samo było z Radosławem Pazurą i Max Payne wyszedł mu wyśmienicie, albo Linda i Kratos z GoW). Nie chciałbym go od razu skreślać, za to że sobie tam gra w tych nędznych serialikach, ale nie chciałbym żeby jego głos brzmiał jak generic tough guy.
Przepraszam, musiałam...
Rozumiem że jestem już stara, a w czasie jak się postarzałam wyrosło pokolenie dzieciaków, które nawet nie umieją się przedstawić po angielsku więc muszą mieć wszystko spolszczone, a w ogóle jestem zgryźliwą zrzędą i mam uraz do dubbingu, ale... Nie, to jest kur** profanacja. Hitman z polskim dubbingiem... Już widzę te tłumaczenia typu "weź tą pieprzoną spluwę!" itp.
Teraz to już na pewno w to nie zagram. Tak, jestem uprzedzona i marudzę i krytykuję.
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Trzeba będzie po staremu na chama wymuszać wersję EN_US.
Jedno co moge powiedziec to patrzac po kilku linijkach tekstu widocznych na materiale z filmweb wydaje mi sie ze byl bym to w stanie przelozyc lepiej. Na sam poczatek pomijajac juz niepotrzebne odbieganie od znaczenia zdania to IMHO do Hitmana bardziej pasowalo by "co sie dzieje" niz "co jest grane", "pozostac w ukryciu" zamiast "sie schowac" itp. To nie jest postac ktora wyobrazam sobie mowiaca jezykiem podworkowym.
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally
Cii, z przerażeniem czytałem dzisiaj w szkole na Systemach.
Oby się mylili.
Dali Maxowi Paynowi 3 55/100, pamiętacie?
Wciąż jest nadzieja ;(
Joz Kopfkrabbe
Steam ID: sc.com/id/joz
Obawiam się, że tekst jest prawdziwy, mimo że Tom Francis (autor obu recenzji) żyje trochę nostalgią i jest zbyt edgy na nowe gry. Które są puste i miałkie, a w ogóle nic nie dorówna Ultimie Underworld.
Gdyby nie był Maxem Paynem, to by nikt na ta gre nie spojrzał. Klimat znaczaca odbiega od poprzednich częśco, gameplay jest nudny i powtarzalny, gra jest koszmarnie krótka (przeszedlem ja w 6,5h). Grafika jest niezła, ale wymagania sa zupelnie nieadekwatne. Takie są moje odczucia, osobiscie uwazam, ze zmarnowalem pieniądze, ale to moja subiektywna opinia
SamFiniszer Świeży Headcrab
Nie rozumiem twoich minusów... Mi gra zajęła 10-11 h przy najwyższym poziomie trudności. Przez ten czas ciągle dobrze się bawiłem, i może faktycznie klimatem jednak odbiega od starego Max'a lecz i tak jest grą znakomitą. Dziwi mnie również twój zarzut co do wymagań. Mi na 9800 GT, E8400 C2D 3,00GHz, 2 GB ram gra chodziła na najwyższych ustawieniach z AA 4x oraz DX 10 w rozdzielczości 1280x1024 w 40-25 klatkach.
Retosik Stary Headcrab
SamFiniszer napisał:
Mi gra zajęła 10-11 h przy najwyższym poziomie trudności. .
Na najwyższym poziomie trudności, gdzie masteruje się jedną część mapy w kółko żeby ją przejść.
SamFiniszer Świeży Headcrab
No w sumie jeszcze powoli chodziłem i oglądałem sobie lokację i szukałem jakichś smaczków ;P.
[cenzura] Silent Assassin za zabicie kolesia na oczach tysiąca ludzi, przed kamerami, przez QTE, w bardzo brutalny sposób, zdejmując maskę? Czy to jest [cenzura] jakiś żart?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach