Autor |
Wiadomość |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Woozie napisał: |
Joz napisał: |
Euro Truck Simulator 2.
Jezu Chryste, ta gra jest o wiele lepsza niż sądziłem. To tak jak realny TDU ale z ciężarówkami. |
Ta gra zapowiadała się rewelacyjnie i jest rewelacyjna, przejeździłem już (w sumie to dopiero) 28 tysięcy kilometrów i jeżdżę dalej  |
Do tego oficjalnie pracują nad wersją MMO. nie wiem czy jako inna gra czy mod. |
|
|
   |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Z tego co słyszałem, to dodadzą multi do ets razem z wyjściem gry na steam (dostali greenlighta). Więc jak na moje ten ich world of trucks to będzie ets z multi.
Z innych newsów, to ostatnio na blogu się chwalili progresem konwersji gry na linucha. |
 |
Dav
Fast headcrab
|
To będzie coś świetnego. Wtedy na 100% grę kupuję.  |
|
|
   |
 |
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: playowiec
|
A ja gram ostatnio w War Thunder! Polecam każdemu, grafika piękna, realizm i piękne samoloty! Ba, chcą dodać później do tego czołgi i statki! Oj będzie się działo  |
 |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
Ozi napisał: |
Z tego co słyszałem, to dodadzą multi do ets razem z wyjściem gry na steam (dostali greenlighta). |
A multi nie widać... D: Dodam, że klucze Retail pasują na Steamie, więc posiadacze oryginałów mogą już swoje aktywować. |
_________________ おはようございます、ジェイコブです! |
|
   |
 |
Magpie
Gonarch
|
So many games, so little time...
Koleżanka tak mi polecała, że w końcu się skusiłam i kupiłam najnowszą część Deus Ex - dziś na Steamie jest uber promocja i można tą grę nabyć za niecałe 3€. Poza tym przypomniało mi się, że na mojej półce leży przykryta metrem kurzu antologia zawierająca starsze części których nie przeszłam do końca, no to zainstalowałam i może wreszcie uda mi się zagrać we wszystkie gry z serii Deus Ex.  |
|
|
  |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
|
Luise napisał: |
Koleżanka tak mi polecała, że w końcu się skusiłam i kupiłam najnowszą część Deus Ex - dziś na Steamie jest uber promocja i można tą grę nabyć za niecałe 3€. Poza tym przypomniało mi się, że na mojej półce leży przykryta metrem kurzu antologia zawierająca starsze części których nie przeszłam do końca, no to zainstalowałam i może wreszcie uda mi się zagrać we wszystkie gry z serii Deus Ex.  |
Zagraj najpierw w najnowszą, potem w jedynkę, Invisible War nigdy nie tykaj
Seriously. W ten sposób zagrasz chronologicznie - HR narobi Ci smaku na więcej, co w pełni usatysfakcjonuje wybitna jedynka - a swojej przygody nie zakończysz na totalnej porażce jaką jest IW.
Miłego grania  |
|
|
  |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
Ecto napisał: |
Seriously. W ten sposób zagrasz chronologicznie - HR narobi Ci smaku na więcej, co w pełni usatysfakcjonuje wybitna jedynka - a swojej przygody nie zakończysz na totalnej porażce jaką jest IW.
Miłego grania  |
+1 |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ? |
|
  |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Też sobie kupiłem i trochę zawiodłem się na jakości grafiki...  |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Jak ktoś chce to mam jedną kopie w plecaku cały czas, mogę komuś odsprzedać/ wymienić się za coś. |
 |
marcinoz97
Stary Headcrab

Steam ID: Meowchin
|
A ja za to w HR mam z niewiadomego powodu microstuttering, chociaż bardziej pasuje tu słowo maxistuttering  |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Ecto napisał: |
Luise napisał: |
Miłego grania  |
A potem zagraj jeszcze raz w Human Revolution (np. w stylu "no killing"), aby wyłapać wszystkie smaczki i aluzje do pierwszej części. |
|
|
  |
 |
SamFiniszer
Świeży Headcrab
|
Mnie HR wciągnęło na tyle, że przechodzę je już 3 raz, i ciągle łapie inne smaczki niż za poprzednimi przejściami. Kupiłem grę latem, za te 27 zł i czuję, że nigdy lepiej w życiu nie wydałem pieniędzy. Po przejściu gry polecam kupno DLC Missing Link . |
|
|
  |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Ja do jedynki z 5 razy podchodziłem, nigdy nie dotrwałem do końca. Do nowego miałem jedną próbę, też się nie udało. Za długie są te gry, czasem naprawdę wolę takie 6h calladuty. |
 |
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany
|
JiHAD^ napisał: |
Też sobie kupiłem i trochę zawiodłem się na jakości grafiki...  |
a kogo obchodzi grafika w takiej grze? |
|
|
   |
 |
Max
Stary Headcrab
|
Jeżeli odpowiem że mnie to mnie pobijesz? :C
kłamałem. |
|
|
  |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
Właśnie gram w Mass Effect. (I część.). Nie mam pojęcia jak to się stało, że do tej pory się tym nie bawiłem...  |
 |
Maxoss
Stary Headcrab
|
Sorcerer napisał: |
Właśnie gram w Mass Effect. (I część.). Nie mam pojęcia jak to się stało, że do tej pory się tym nie bawiłem...  |
Super gierka, mnóstwo godzin przy niej spędziłem. Żadna gra przez ostatnie kilka lat nie wciągnęła mnie tak bardzo jak seria ME. |
|
|
  |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
Też uważam, że jest super. Spędziłem przy niej całą noc dzisiaj czując się jakbym czytał dobrą książkę. |
 |
galaretka007
Dojrzały Headcrab

Steam ID: playowiec
|
Sorcerer napisał: |
Też uważam, że jest super. Spędziłem przy niej całą noc dzisiaj czując się jakbym czytał dobrą książkę. |
Gdyby nie klimat SF to był ją ruszył... Obecnie katuje Super Meat Boy, dopóki nie bluzgam na monitor, dla klimatu ostatnio zakupiłem sobie też Deadlight  |
 |
|