Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Griffin1999
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Sie 2013




PostWysłany: Czw Sie 01, 2013 12:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W HL2 Episode Two latarka oświetla u mnie tylko niektóre przedmioty, a w HL2 działa normalnie latarka, tyle że w każdym Half-life (oprócz pierwszej częśći) mam czarne cienie tzn. cienie są ale kwadratowe i nie z zanikaniem. W CS:GO też mam ten sam problem ale tylko z latarką, a tak to wygląda:

http://abload.de/image.php?img=zme_farmhouse_beta170bqok0.jpg

Sprzęt:

Procesor: AMD Sempron(tm) Processor 140 Processor 2.70 GHz
RAM: 2 Gb
Windows 7 64-bit
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT 256 MB(128 bit)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Czw Sie 01, 2013 16:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie spodziewaj się gładziutkich cieni na takim sprzęcie Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Pią Sie 02, 2013 09:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

skąd ty masz ten sprzęt nikt ktoś się zna na tym nigdy by nie zainstalował 7 na tym sprzęcie.

_________________
https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index?ref=4e0de50eeb1e5717193669
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Pią Sie 02, 2013 13:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

pawloki napisał:
skąd ty masz ten sprzęt nikt ktoś się zna na tym nigdy by nie zainstalował 7 na tym sprzęcie.

Co?

Jakie masz ustawione detale cieni? Sprawdzanie plików gry zrobione? Jak nic nie pomaga to wpisz w atrybutach startowych "-autoconfig".
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pią Sie 02, 2013 14:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

marcinoz97 napisał:
pawloki napisał:
skąd ty masz ten sprzęt nikt ktoś się zna na tym nigdy by nie zainstalował 7 na tym sprzęcie.

Co?

Pytanie to w skrócie "co za kretyn zainstalował taki system na tak słabym/starym sprzęcie".

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Griffin1999
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Sie 2013




PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 09:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeinstalowałem na windowsa xp, ale latarka wciąż jest na niektórych przedmiotach, a co do cieni to nie patrzyłem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 10:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

IMO GF 7300 jest to słaba karta graficzna, dlatego, ba nawet chyba jest zintegrowana.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 13:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Intergra to, to nie jest, ale tego Source z 2004 to by uciągnęła jeszcze na max detalach teraz to już słabo.

_________________
https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index?ref=4e0de50eeb1e5717193669
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Griffin1999
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Sie 2013




PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 17:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Normalnie Half-life 2, EP1, CS:Source to mi działa na full detalach, a CS:GO na prawie że średnich mam 67-89 FPS


Czytałem na angielskich forach, że komuś też latarka nie działała, a u niego rozwiązaniem było downgradowanie sterowników do karty graf. a ja nie wiem co robić
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 18:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Skojarzyło mi się z innym modelem. Jeśli jest tak napisane na zagranicznych forach to zrób tak. Odinstaluj te sterowniki jakie masz i zainstaluj jakąś starsza wersję (np. z płytki dołączonej do karty).

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 19:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Często nowsze sterowniki wcale nie są lepsze.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Griffin1999
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Sie 2013




PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 21:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tyle, że brat kupił karte od kolegi i nie było nic oprócz karty.
Więc nie wiem skąd wziąść starsze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Sie 03, 2013 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nvidia.pl>Sterowniki>Sterowniki archiwalne i BETA
Tadaa!

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)