Autor |
Wiadomość |
django
Stary Headcrab

Xfire: django1wz
|
Sorcerer napisał: |
Nadal w Skyrim. To już 561 godzin i nadal nie jestem jakiś znudzony.  |
Ja mam tyle na dust2. |
_________________ http://make-everything-ok.com/ |
|
   |
 |
Sion
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
|
I pewnie ciągle nie znasz wszystkich spotów, z których nie można odzyskać bomby... ;D |
|
|
  |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
Dust2 to jest online? Dobrze kojarzę? Znaczy mam na myśli, że wieloosobowa w sieci...  |
 |
django
Stary Headcrab

|
|
   |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

|
No to troszkę co innego.  |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Talisman: Magia i Miecz - przy piwku w 4 osoby bardzo dobra zabawa.  |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux. |
|
    |
 |
django
Stary Headcrab

|
|
   |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Nie, bo gramy w wersję dla biedaków czyt. w wersję komputerową, gdzie nie ma problemów z zasadami. Nie jest to co prawda to samo, co wersja fizyczna, ale i tak gra się zaskakująco przyjemnie. No i trochę szybciej, bo brudną robotę odwala komputer.  |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux. |
|
    |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

|
Przeszedłem Risen 2 i teraz gram w trzecią część. Pomysł Piranii by przenieść akcję w świat piratów jest świetny. Dawno się tak dobrze nie bawiłem. W ogóle jest to porządny RPG z mnogością zadań, pokręconym humorem, ruinami pełnymi pułapek i magią.  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
A ja sobie kupiłem wiedzmina 3 na allegro za 4zl i se podyebalem bo działa i se gram lolol |
|
|
   |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
A masz dostęp do patchy i DLC? |
|
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
Patche można ściągnąć z netu (na gry-online.pl czy jakoś) a klucze do dlc dostałem i do jakiegoś komiksu, ale czy to mogę gdzieś wstawać to nie wiem.
Sprzedawane są dwa pudełka (oddzielnie, oba po 4 zł) w jednym są 3 płyty z gra, w drugim 1 płyta z gra + soundtrack), jakieś mapy, naklejki, podziękowania, kody dlc i na te komiksy. Brakuje tylko instrukcji z kluczem na gog.
Cała gra działa, patche można instalować, nie wiem tylko czy te dlc da radę aktywować poza gog, trzeba poczytać. |
|
|
   |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
Nie ma to jak placic za pirata, lol. |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ? |
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
LOLOLOL, co nie?
Ale mnie zrobili w balona! |
|
|
   |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

|
Widzę, że trafiłeś na ekstra okazję. Komuś najwyraźniej gra nie przypadła do gustu i sprzedał ją od ręki.  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
|
   |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
LOLOLOLOLOLOL kupiles pudelko z plytkami bez kodu GOG? Zapoznaj sie z licencja w takim razie bo nie jestes chyba swiadomy ze pomimo podiadania pudelka nie posiadasz licencji na gre. Nie myl DRM Free z Licence Free
Sorcerer napisał: |
Widzę, że trafiłeś na ekstra okazję. Komuś najwyraźniej gra nie przypadła do gustu i sprzedał ją od ręki.  |
Nie trafil na okazje a kupil box z plytkami, a ze gra jest DRM Free to sie zainstalowala i dziala. Nie daje mu to licencji na jej uzywanie. To tak jakby polozyc lapki na plycie z MS Windows z licencja woluminowa - nie wymaga taki klucza, instaluje sie i dziala jak oryginal a jednak nie mamy prawa do uzywania takowego. |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ? |
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
Niby czemu nie mogę tego używać? A gdybym miał klucz i go nie użył to co wtedy? Policja?
Kupiłem zdekompletowane oprogramowanie od zwykłej osoby, zainstalowałem bez żadnych crackow i tricków, bo producent dał taką możliwość.
Czytam właśnie licencje i póki co nic nie znalazłem nic co mogłoby nazwać moją oryginalną kopie piratem. Chyba że coś przeoczyłem. |
|
|
   |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
Kalin napisał: |
Czytam właśnie licencje i póki co nic nie znalazłem nic co mogłoby nazwać moją oryginalną kopie piratem. Chyba że coś przeoczyłem. |
Uzycie klucza nie ma tu nic do rzeczy. Upewnij sie ze twoja tranzakcja byla zgodna z licencja - z tego co widze nie byla (nie spelnia warunkow przekzania lcencji o ktorych mowa w EULA) wiec bez wzgledu na to czy masz oryginalne plytki czy nie nie masz licencji na uzywanie zawartego na nich oprogramowania bez wzgledu czy wymaga to trikow czy nie. Nie zrozum mnie zle, nikt pewnie nigdy nie sprawdzi czy masz czy nie masz licencji, szczegolnie nie "policja" ktora malo co o licencjonowaniu wie ale musisz zdac sobie sprawe ze nie posiadasz legalnej kopii. |
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
Ale właśnie większość tych licencyjnych pierdół jest niezgodna z prawem. Nie wiem czy to jest jakieś prawo europejskie czy coś, ale pamiętam że można sprzedać używana grę, mimo że eula tego zabrania. Choć przeczytałem licencje i nic tam nie widziałem. |
|
|
   |
 |
|