Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu konta Steam.
Mój problem polega na tym że na konto pocztowe które mi wyłączono przychodziły kody weryfikacyjne.
A teraz nie nie mam jak uzyskać tego kodu z powodu wyłączonego konta pocztowego poprostu nie mam do niego dostępu.
Z angielskiego jestem noga a więc nie wiem co i jak napisać do Steam.
A z braku kodu weryfikacyjnego nie mogę zalogować się na swoje konto Steam.
Proszę o pomoc w tej sprawie.
Pieróg Stary Headcrab Ostrzeżenia: 2
Zrób zdjęcie jakiegoś Cd-keya z napisanym swoim loginem obok i wyślij to do supportu razem z prośbą o zmiane adresu email. Parę lat temu miałem dokładnie tą samą sytuacje co ty.
max10 Świeży Headcrab
Tylko że jak mam sprawdić CD-KEY skoro nie mogę wejść na Steam?
A konto kupiłem na Aledrogo.
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Każdy inny miałby przynajmniej jedno pudełko z grą, a w nim kod...
Gratulacje.
Steam ID: Meowchin
Sprzedaż kont jest chyba niezgodna z regulaminem Steama... Więc możliwe, że nie uda ci się odzyskać konta.
Nawet jeśli jesteś noga z angielskiego, to napisz łamanym angielskim, albo przetłumacz w jakimś translatorze. Z tego co wiem, to supportowi nie przeszkadza łamany angielski, co innego z odsprzedażą konta.
Sorcerer Najstarszy z Headcrabów
Steam ID: - Sorcerer -
Spróbuj napisać do działu obsługi klienta portalu, na którym miałeś konto pocztowe czy nie da się go przywrócić do działania. Na ogół oni ich zawartości nie kasują jakoś od razu.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach