Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 " Instrukcja spod "0x241f5a38" " -WTF? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Natakupl
Świeży Headcrab



Dołączył: 11 Maj 2010


Steam ID: natakupl

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 19:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

" Instrukcja spod "0x241f5a38" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00d5facc". Pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji."

Co to jest i czemu mi nie pozwala grać w HL2?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ridzu
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Lis 2008
Skąd: Birmingham

Steam ID: Rhidge

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 19:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To powód do tego aby zakładać dwa takie same tematy?

gz.

btw. Wykonaj validate plików o ile masz oryginalną grę.
A jeżeli nie masz oryginalnej gry, to nie muszę chyba mówić co możesz zrobić najlepiej...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduMSN Messenger
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 20:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja powiem, możesz iść do diabli F:, nie chce też od razu mówić, że pirat, ale cóż F:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Natakupl
Świeży Headcrab



Dołączył: 11 Maj 2010


Steam ID: natakupl

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 20:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

NO DO KU*** NĘDZY wiedziałem że tak będzie mam oryginał ORYGINAŁ EA classic the Orange box 49.99zł kupiłem razem z bioshock-iem za 29.99zł w Saturnie w arkadii. Super gościnność od razu pirat ta no najlepiej jak chcecie się na kimś wyżyć to proszę ale ja szukam pomocy a nie mi tu od razu z pirat
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009


Steam ID: rozpierog

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 21:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wybacz, ale właśnie takie problemy są z pirackimi kopiami. Podaj link do profilu na steamie, ostrożności nigdy za wiele. Zrób Vadilite(integracje[chyba tak to jest w pl])plików cache, powinno pomóc a jeżeli nie to zobacz czy z innymi grami z OB tak masz. Pomyślimy jak odpiszesz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
AdRiAnO66
Młody Headcrab



Dołączył: 02 Lip 2008




PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 21:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zwiększ rozmiar pamięci wirtualnej w windowsie

_________________
"Eins, zwei, drei. Ugh, I do not think we brought enough body bags."
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 21:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeszcze może mam cię przeprosić? Może jak szukasz już pomocy to byś napisał coś więcej, zresztą to nie jest techniczne forum tylko forum dla fanów, więc nie rozwiązujemy każdego problemu na zawołanie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 21:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Też tak miałem u siebie na kompie kilka razy, a wydaje mi się, że nie mam pirackiej kopii Język
Mogę się mylić! Niektórzy tutejsi wiedzą lepiej Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Natakupl
Świeży Headcrab



Dołączył: 11 Maj 2010


Steam ID: natakupl

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 21:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://steamcommunity.com/profiles/76561198023080840/ mój steam jak nie wierzycie sprawdźcie. Bardzo szczęśliwy

Nie mam tego problemu tylko z portal ale i tak pisze że mam małą pamięć wirtualną więc może to coś da?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
DantePL
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: z Rzeszowa

Steam ID: }Dante{

PostWysłany: Nie Maj 16, 2010 23:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Też to miałem z oryginałem. Spróbuj usunąć clientregistry.blob z katalogu głównego steam, a jeśli to nie pomoże to usuń cały katalog Half-life 2 ze ..:\Steam\SteamApps\twojekonto\half-life 2 pamiętając o save'ach. Oczywiście wyłączając i włączając steam.

Nie jestem pewien na 100 % czy to akurat rozwiązanie na ten problem ale szanse są Język Równie popularny błąd tego typu co coś z Direct3D nie może być cośtam cośtam i tak samo zdarza się tylko w HL2 a reszta "oparta na HL2" działa. Chyba nawet VALVe nie wie skąd się te dwa dranie biorą Język

_________________
Tread softly because you tread on my dreams.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Waktor555
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Cze 2015
Skąd: City 19



PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 15:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Proszę bardzo:
» Pierwsze, co należy wykonać to przeprowadzić testy programami do testowania pamięci RAM
– Memtest86
– Goldmemory
» Sprawdzić system pod katem obecności szkodliwego oprogramowania (trojanów, robaków, spyware...)
(Propozycje programów jak również pomoc w usuwaniu na forum)
» Problemem również mogą być wadliwe lub źle zainstalowane sterowniki urządzeń, kodeki.
Propozycja: Odinstalować, posprzątać, zobaczyć jak system zachowuje się bez i ewentualnie zainstalować nowszeinne wersje bądź ściągnięte z innego źródła
» Korzystać w miarę możliwości z usługi Windows Update
Microsoft często po zaobserwowaniu lub przedłożeniu mu jakiegoś konkretnego problemu wypuszcza updaty
» Wreszcie problemem może być źle napisany program bądź uszkodzony nośnik, na którym się znajduje (w przypadku np. gier)
(Można spróbować zrobić obraz płyty i odpalić go w wirtualnym napędzie)
» Na sam koniec problemem może być brak konkretnego problemu, czyli nie możliwe do określenia zjawisko powodujące błąd
Pozdrawiam c:
BTW. U mnie wystarczyło....... zmienić klawiaturę o.O
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 17:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakieś 5 lat.

Jaki jest obecny rekord forum?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009


Steam ID: rozpierog

PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 19:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Holy shiet, dziwnie tak czytać coś co się napisało 5 lat temu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 20:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Grał w HL2 26 godzin. Czyli chyba już rozwiązał swój problem.

_________________
http://make-everything-ok.com/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Joz
Kopfkrabbe



Dołączył: 22 Lis 2008
Skąd: Casablanca

Steam ID: sc.com/id/joz

PostWysłany: Sro Cze 17, 2015 13:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pieróg napisał:
Holy shiet, dziwnie tak czytać coś co się napisało 5 lat temu.

Spóbuj czytać swoje pierwsze posty na jakimś forum. Bogu dzięki, że na większości bylem moderatorem i mogę usuwać ślady swojej dziecięcej żenuły.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
DantePL
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: z Rzeszowa

Steam ID: }Dante{

PostWysłany: Czw Cze 18, 2015 08:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dostaje maila: W temacie "Instrukcja spod 0x241f5a38 -WTF?" pojawiła się nowa odpowiedź.
Następuje zdziwko.
Wchodze, patrze - I have no memory of this place (Gandalf.jpg)
Przewijam i znajduję:
DantePL napisał:
Też to miałem z oryginałem. Spróbuj [...]

+300 do zdziwienia
Patrze na datę - 2010
Abstrakcja level 87
Wznieśliśmy się na nowy poziom necropostingu.

Dzięki Waktor - cała ta sytuacja mocno poprawiła mi humor z rana Bardzo szczęśliwy Dobrych chęci nigdy za wiele!

_________________
Tread softly because you tread on my dreams.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)