Autor |
Wiadomość |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Cóż wszyscy zagladają, ale co z tego jak i tak są 2 nowe posty na tydzien.
Bez jakiegoś odświeżenia portalu i tak to się samo z siebie nie podniesie. A że zrobic tego i tak nie ma kto... |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
|
Ktoś mnie pamięta?
Jeśli chodzi o życie to niedługo powinienem bronić licencjat z zarządzania zasobami ludzkimi ([cenzura] kierunek) na UŁ. Do tego dorabiam też na stacji benzynowej, oraz szykuję zespół (black/doom metal). Poza tym, czuję się do bani :/ Tak naprawdę to odnoszę wrażenie, jakby ani nic fajnego z czasów, gdy to forum dobrze prosperowało nie przetrwało, ani też nie pojawiło się nic nowego, co dawałoby radość z życia, i mówię tu o absolutnie wszystkim.
Tak czy inaczej, miło jest tu wrócić i znów coś napisać. |
|
|
   |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
To wrażenie nie jest mi obce... Sporo powodów do radości wyparowało, a nowe jakoś się pojawiają z opóźnieniem i niechętnie... |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
MatiZ napisał: |
Tak naprawdę to odnoszę wrażenie, jakby ani nic fajnego z czasów, gdy to forum dobrze prosperowało nie przetrwało, ani też nie pojawiło się nic nowego, co dawałoby radość z życia, i mówię tu o absolutnie wszystkim. |
Sorcerer napisał: |
To wrażenie nie jest mi obce... Sporo powodów do radości wyparowało, a nowe jakoś się pojawiają z opóźnieniem i niechętnie... |
To uczucie nazywa się "starość" i na szczęście pojawia się zazwyczaj w tym wieku, kiedy człowiek odkrył radość płynącą z alkoholu, seksu bądź innych używek aby w jakiś sposób zagłuszyć co raz głośniej bijący zegar biologiczny. |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
Debosy napisał: |
Cóż wszyscy zagladają, ale co z tego jak i tak są 2 nowe posty na tydzien. |
A wystarczyło w odpowiednim czasie zrobić ten shoutbox  |
_________________ Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis |
|
    |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Nie wiem czy phpBB ma obsługę shoutboxów ;x
W sumie w tym momencie jedyne miejsce gdzie się udzielam jakoś bardziej to Twitter, wszystkie fora umarły :C |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
|
    |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

|
Trzymają się fora motoryzacyjne, bo wymagania są nieco inne, ale różne np od seriali niemal powymierały. |
 |
kłam
Gonarch
|
Elektryk napisał: |
No na pewno jest jakiś magiczny plugin do tego. A co do for: po prostu przegrały z szybszymi metodami dyskusji jak np. grupy na FB. Z drugiej strony istnieją systemy za dostęp do których trzeba słono płacić, a w praktyce nie różnią się niczym od for. I firmy z tego korzystają. |
Różnią się tym, że stworzone zostały do pracy i płyną z tego liczne zalety. Równie dobrze można powiedzieć, że w praktyce Slack nie różni się niczym od shoutboksa, a jednak to jego używamy w firmie. ;P
Co do forum - myślę, że po prostu w internecie skończyło się dyskutowanie. Teraz model komunikacji wygląda tak, że sam tworzysz zawartość a jedyne na co możesz liczyć, to odpowiedź. Dyskusji nie ma, bo jest za długa, męcząca i przeintelektualizowana :V  |
|
|
   |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

|
Dyskusje jak gdzieś są, to na grupach na Facebooku.  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
.qam napisał: |
Co do forum - myślę, że po prostu w internecie skończyło się dyskutowanie. Teraz model komunikacji wygląda tak, że sam tworzysz zawartość a jedyne na co możesz liczyć, to odpowiedź. Dyskusji nie ma, bo jest za długa, męcząca i przeintelektualizowana :V  |
W ciągu ostatnich 5 lat internet sam przeszedł rewolucję pod każdym względem. Masz rację odnośnie braku dyskusji. Brak też treści samej w sobie - bardziej niz kiedykolwiek liczą się nagłówki, skoro naczelne źródło informacji na całym świecie pozwala na 140 znaków. |
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Debosy napisał: |
Cóż wszyscy zagladają, ale co z tego jak i tak są 2 nowe posty na tydzien. |
Znam na to sposób, wchodzić raz na pół roku.
Ja tak robię i nawet nie chce mi się otwierać wszystkich topiców... |
|
|
   |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Niestety ale mam tak samo. Nie zgodzę się, że w internecie skończyła się dyskusja. Sam przeglądam fora gier w które gram i tam po kilku godzinach założony temat wylatuje z pierwszej strony, bo w międzyczasie powstało 10-20 innych tematów. Problemem nie jest to, że ludziom nie chce się rozmawiać, tylko to, że nie mają o czym rozmawiać. Bo o czym rozmawiać na headcrabie? Wątek przewodni wyczerpał się lata temu, przez kilka lat można było ciągnąć na "oparach" w postaci różnych luźnych dyskusji, ale ostatecznie każdy (prawie) wymiękł, bo to dyskusja jałowa. Podejrzewam, ze jakby jutro Valve ogłosiło HL3, to byłoby w ciągu jednego dnia tutaj tyle postów, co w ciągu ostatniego pół roku.
PS. Shitbox moim zdaniem nic by nie pomógł.  |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux. |
|
    |
 |
|