Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jak ustawić komendy startowe Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Randall282x
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2015




PostWysłany: Pią Gru 25, 2015 17:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cześć, wiecie może, gdzie należy wpisać komendy startowe w Half Life non-steam? Czy jest jakiś plik, gdzie należy te komendy wpisać? Ponieważ nie mogę inaczej wyłączyć akceleracji myszki. Pozdrawiam.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Pią Gru 25, 2015 22:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dodać je do skrótu uruchamiającego grę?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Gru 26, 2015 10:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Prawym na grę, właściwości, ogólne, ustaw opcje uruchamiania.
Tak znajdziesz to na stamine.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Randall282x
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2015




PostWysłany: Sob Gru 26, 2015 15:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@BioOrc Właśnie o coś takiego mi chodzi, tylko nie wiem za bardzo jak to zrobić.

@Kalin Na steam to wiem jak, tylko mi chodzi o wersję bez steama.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Gru 26, 2015 17:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No bo trochę nie wiem co to za pirat, że pacsteam czy jakiś nonsteam. Jak non to we właściwościach skrótu do linijki dopisz i powinno grać.

Właściwości i linijka z plikiem docelowym, i dajesz +komenda, chyba jakoś tak.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Nie Gru 27, 2015 15:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Polecam wersję HL pac-steam albo oryginał, bo niektóre piraty są okrojone z muzyki.

_________________
http://make-everything-ok.com/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009


Steam ID: rozpierog

PostWysłany: Nie Gru 27, 2015 15:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Widać, że Hiczkrap umiera, nikt nawet się nie przysra to tego, że to pirat :C

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Randall282x
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2015




PostWysłany: Nie Gru 27, 2015 20:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra już działa dzięki za pomoc, a co do tego, że pirat, to tak, trochę słabo, ale strasznie mi się ta gra spodobała i być może kupię kiedyś na jakiejś wyprzedaży oryginał.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Gru 27, 2015 20:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Randall282x napisał:
być może kupię kiedyś na jakiejś wyprzedaży oryginał.

To się spiesz, bo teraz na wyprzedaży świątecznej można nabyć HLa za 1,74€. Oczko Ewentualnie zagraj sobie też w Black Mesę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)