Dlaczego podstępem zwabiłeś mnie na kanał największego debila w historii internetu? :<
Pablo Querte napisał:
ClassicGOD napisał:
Dlaczego podstępem zwabiłeś mnie na kanał największego debila w historii internetu? :<
Czemu mówisz tak brzydko Davidzie Bowiem?
Pieróg napisał:
Brzmi jakby było ciekawsze i bardziej logiczne od tego gówna co się nazywa The Revenant
The Revenant dał mi nadzieję na to, że mam szansę dostać Oscara tylko i wyłącznie za to jeżeli odpowiednio dużo ludzi się za mną wstawi w internecie i pomarznę pół roku jedząc surowe mięso w Kanadzie.
serio, skąd takie wielkie poruszenie o jego śmierci.
Z Reddita.
_________________ おはようございます、ジェイコブです!
CzajnikGrozy Headcrab wyjadacz
Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
Sezon 2 Daredevila świetny. Jon Bernthal to najlepszy Punisher
Joz Kopfkrabbe
Steam ID: sc.com/id/joz
MatiZ napisał:
Jak ostatnio napisałem w internetach że jest płytki a 90% jarania się nim wynika z dobrze wyprowadzonego uniwersum a nie faktycznej jakości serialu, to mnie marveldrony zjadły.
CzajnikGrozy Headcrab wyjadacz
Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
Joz napisał:
MatiZ napisał:
Jak ostatnio napisałem w internetach że jest płytki a 90% jarania się nim wynika z dobrze wyprowadzonego uniwersum a nie faktycznej jakości serialu, to mnie marveldrony zjadły.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach