|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
Bardzo mi się podoba taki wygląd forum. Od ciemnego tła z jasnymi literami robiły mi się mroczki przed oczami. |
|
|
    |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
No dobrze dzieciaczki, wczoraj była ostatnia matura, jakas impreza i juz wolnosc kompletna, zatem jak tylko wylecze kaca to ruszam do boju w tworzeniu nowego stylu.
Jeżeli dzisiaj znowu nie zabaluje, to jutro, max w poniedziałek, pojawi się propozycja kolorystyczna forum na szkielecie subSilver.
Jeżeli wszyscy (albo większość tudzież po prostu .qam ) stwierdzą że kolor nikogo nie drazni, to w ciągu następnych paru dni forum będzie drastycznie zmieniać swoje kształty aby wybrać ten jeden najlepszy (ale nie oszukujmy się, największe zmiany, o ile nie jedyne, zajdą w górnej części strony )
To tyle odnosnie ogloszen parafialnych.
EDIT:
Grafiką zajmuje się Waszka, jezeli ktoś ma ochote mu pomóc (i on z tej pomocy będzie miał zamiar skorzystać) to do niego pisać. |
|
|
  |
 |
mts
Świeży Headcrab
|
Uważam, że koncepcja forum headcrab powinna być w kolorach bardziej żywych. Osobiście uważam, że szary kolor nieco przytłacza forum. Kolor niebieski z pewnością spisałby się tutaj doskonale. Tabelki powinny zostać, gdyż ich kształt i wymiary są ok i idealnie pasują do forum. |
_________________ Dieta http://zomerska.pl/. Medpharm - książki o dietetyce
Ostatnio zmieniony przez mts dnia Czw Cze 09, 2016 07:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
  |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2

Steam ID: rozpierog
|
skisłem xd |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Kiedyś była taka fajna tęczowa akcja. Podobało mi się to zwłaszcza, że mój nick był na głównej. |
|
|
   |
 |
MartinPL15
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: MartinPL
|
Na jakim etapie pracy jest zEB? |
|
|
    |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Być może wciąż leczy kaca. |
|
|
  |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|