|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
Marian12
Świeży Headcrab
|
Hej. Mam pytanie (jest w temacie). I niew wiem czy taką gre stworzyć na unity czy zrobić go jako mod dp Portala. Jak myślicie??? |
_________________ Pamiętajcie:
THE CAKE IS A LIE!! |
|
  |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
|
  |
 |
zwieracz
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
|
No i co dusisz jego chęć twórczą. I będzie kolejny taki, co by tylko grał w gry i marnował czas na konsumpcji produktów, zamiast na tworzeniu czegoś. Niech robi grę albo moda, niech będzie twórczy, niech da coś Światu, zamiast tylko zabierać.
A odpowiadając na pytanie założyciela temtatu:
tak |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Rób mod do portala i się chwal postępem prac na forum, potrzebujemy nowego Radom:Source |
 |
Advisor
Stary Headcrab

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
|
albo Source of Radom, biorąc pod uwagę konieczność wysokich stężeń tajemniczego, egzotycznego pierwiastka Radomium, odkrytego właśnie w Radomskim Instytucie Technologicznym, w skrócie R.I.T. Bez tego pierwiastka niemożliwym jest uzyskanie stężeń ciemnej energii koniecznych do otwierania i utrzymywania portali. kombinat korzysta z technologii działającej na tym samym założeniu. Dzięki temu mod byłby nieoficjalnym prequelem Portala i Half-Life`a. |
|
|
   |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Okej chłopaki i Lousie, zamykamy forum. Nic lepszego już tutaj nie napiszemy, to było cudowne pare lat spędzonych z wami. Mam nadzieje, że już was nigdzie nie spotkam.
Pamiętajcie żeby zostawić łapkę w górę, subskrybować, śledzić mnie na snapczacie,
fejsbuku i Tumblerze i do zobaczenia w następnym materiale. Pokój \/ |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|