Autor |
Wiadomość |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Ja? Och, za dużo by wymieniać - na kręglach z Ecto, Firmem, Valkyrie i Doktorem Dildo. Na piwku z meJKiem. Z Cactoosem widzimy się od czasu do czasu.
Widziałem raz .qama w sklepie spożywczym w Warszawie. Powiedziałem mu jak fajnie widzieć go osobiście, ale nie chcę być natrętny i prosić go o autograf czy coś.
Odpowiedział: "Och, tak jak to robisz teraz?"
Trochę mnie to zmyliło i jedyne co zdołałem powiedzieć to "Hę?", ale on ciągle mi przerywał przedrzeźniając "Hę? Hę? Hę?" i zbliżając zaciśniętą rękę do mojej twarzy. Odszedłem i kontynuowałem swoje zakupy, słysząc jak chichocze za moimi plecami. Kiedy podszedłem do kasy, aby zapłacić za moje towary, widziałem jak próbował wyjść przez drzwi, mając około 15 batoników Milky Way w garści, bez płacenia za nie.
Kasjerka była bardzo miła i profesjonalna, powiedziała: "Proszę pana, musi pan najpierw za nie zapłacić". Na początku udawał, że jest zmęczony i jej nie słyszy, ale w końcu odwrócił się i położył je na kasie.
Kiedy wzięła jeden z batoników i zaczęła sczytywać kod kreskowy kilka razy, przerwał jej i powiedział, aby każdy sczytać osobno, "aby zapobiec wszelakim elektrycznym interterencją." , po czym odwrócił się w moją stronę i posłał mi oczko. To chyba nie jest prawdziwe słowo. Po tym jak kasjerka sczytała każdy batonik osobno i włożyła je do foliowego worka, próbowała przeczytać na głos cenę, ale on ustawicznie jej przerywał bardzo głośno ziewając. |
|
|
  |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
O to tu lista będzie długa... z nikim.
Chyba tylko z Robertem Culpem jak jeszcze żył...
Czasem nawiedza mnie jeszcze w nocy i jęczy żebym napisał newsa, tamten news przepadł razem ze stroną główną przez co Roberta dusza błąka się nie mogąc zaznać spokoju. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Spaqin
Headcrab wyjadacz

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
|
tylko Pieroga i Wooziego widziałem : ( |
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally
|
Ostatnio zmieniony przez Spaqin dnia Czw Lip 21, 2016 00:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1
|
Pamiętacie jeszcze Valkyrie? Ciekawe co teraz porabia.
Ja z Mixonem ładne pare razy, z czego większość w związku z Pay by Mixon. Ostatni raz chyba w 2011. Dodatkowo z Firmem kilka razy, ostatnio w 2013. |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Mixon napisał: |
Ja? Och, za dużo by wymieniać - na kręglach z Ecto, Firmem, Valkyrie i Doktorem Dildo. Na piwku z meJKiem. Z Cactoosem widzimy się od czasu do czasu.
Widziałem raz .qama w sklepie spożywczym w Warszawie. Powiedziałem mu jak fajnie widzieć go osobiście, ale nie chcę być natrętny i prosić go o autograf czy coś.
Odpowiedział: "Och, tak jak to robisz teraz?"
Trochę mnie to zmyliło i jedyne co zdołałem powiedzieć to "Hę?", ale on ciągle mi przerywał przedrzeźniając "Hę? Hę? Hę?" i zbliżając zaciśniętą rękę do mojej twarzy. Odszedłem i kontynuowałem swoje zakupy, słysząc jak chichocze za moimi plecami. Kiedy podszedłem do kasy, aby zapłacić za moje towary, widziałem jak próbował wyjść przez drzwi, mając około 15 batoników Milky Way w garści, bez płacenia za nie.
Kasjerka była bardzo miła i profesjonalna, powiedziała: "Proszę pana, musi pan najpierw za nie zapłacić". Na początku udawał, że jest zmęczony i jej nie słyszy, ale w końcu odwrócił się i położył je na kasie.
Kiedy wzięła jeden z batoników i zaczęła sczytywać kod kreskowy kilka razy, przerwał jej i powiedział, aby każdy sczytać osobno, "aby zapobiec wszelakim elektrycznym interterencją." , po czym odwrócił się w moją stronę i posłał mi oczko. To chyba nie jest prawdziwe słowo. Po tym jak kasjerka sczytała każdy batonik osobno i włożyła je do foliowego worka, próbowała przeczytać na głos cenę, ale on ustawicznie jej przerywał bardzo głośno ziewając. |
Ty [cenzura] gnoju przeczytałem temat i już miałem w głowie akurat tą pastę i akurat z Qamem w roli głównej. Draniu.
Debosy napisał: |
Mejka i Wooziego mam na facebooku. Liczy sie? Nie...? :< |
Dostałem pocztówkę od Spaqina, liczy się? |
|
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
Chyba miałem się spotkać z Zyperem na jakimś evencie ale speniał, liczy się? |
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Ecto napisał: |
Pamiętacie jeszcze Valkyrie? Ciekawe co teraz porabia.
Ja z Mixonem ładne pare razy, z czego większość w związku z Pay by Mixon. Ostatni raz chyba w 2011. Dodatkowo z Firmem kilka razy, ostatnio w 2013. |
Hey kid, wanna buy some garry's mod? |
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Byłem na dwóch szczelankach ASG z Gecko, liczy się? |
|
|
  |
 |
adiJ
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1

Xfire: Szkoda RAMu
|
Z meJKem tylko, pare lat temu nad morzem ;D Oprocz niego to MatiZa (jakiś kontakt online mamy) i Caloma mam na fejsie xD |
_________________ `Wśród baranów trzeba być wilkiem. R. Hess |
|
   |
 |
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
|
|
   |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Widziałem tylko Spaqina i ostatnio Raptora o którym już nikt nie pamięta. I w sumie dobrze bo nikogo z was nie lubie :C
+1, draniu. |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Czy kogoś z was, pięknych ludzi, zobaczę na tegorocznym Coperniconie? |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Co to za pedalstwo w moim mieście? Jak przywieziesz flache to ci pokaże gdzie jest dobra miejscowa do pokemonow. |
|
|
   |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Chyba cię [cenzura]ło żebym ci płacił flachą za info o trójkącie albo smoku ;/ |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
To są old miejscówki. Ja pokaże nowa, lepsza. |
|
|
   |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Brzmisz jak ten koleś co oferował podładowanie telefonu w jego samochodzie pare dni temu. To byłeś ty? |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
|
Nie, ale wiem o kogo chodzi xd haha |
|
|
   |
 |