Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Half-Life 2 ALPHA & BETA Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 22:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Też próbowałem nic to nie dało.Na google znalazłem coś takiego i pisało że najlepszy pomysł to zainstalować win7 Język

@Edit Naprawiłem.Jak ktoś ma ten sam problem z betą to niech mi na PW napisze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Wto Sie 02, 2011 10:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A nie możesz napisać tutaj? ktoś będzie miał taki problem za rok to znajdzie chociaż jakąś pomoc.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sie 02, 2011 16:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok więc tak załóżmy ,że nam mapa devtest nie działa ponieważ po wpisaniu w konsoli map devtest wyskakuje nam to:
CModelLoader::Map_IsValid: No such map 'devtest_dx60'
map load failed: devtest_dx60 not found or invalid
Wtedy wchodzimy to głównego folderu bety a potem hl2\maps.Szukamy mapy devtest.Jak znajdziemy to ją kopiujemy i wklejamy ja w tym samym miejscu (folder maps).A potem zmieniamy nazwę mapki z "kopia devtest" na "devtest_dx60" a w becie wpisujemy w konsoli map devtest NIE DEVTEST_DX60!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 17:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiem, że odkop i dodatkowo nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie to wlepić (jak ktoś dał to sory).

Ostatnio ktoś z reedita dał isówkę z oryginalną alphą pierwszego HL'a

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1665n3/update_finally_got_a_copy_of_that_half_life_alpha/

(u mnie trzeba było wgrać nGlide nie wiem jak u Was)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 20:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O, dziękuje Ci bardzo za tego Half-Life <3 Ile ja się tego naszukałem. Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
G_max_PL
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Sty 2011


Steam ID: G_max_PL4450

PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 21:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O.MÓJ.BOŻE.To jest świetne odkrycie.Moze znajdziemy też jakieś "rzeczy" ktorych normalnie nie dowiedzielismy sie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pon Lut 18, 2013 17:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tamten concept świata jak na tamte lata (2000-2004) wydawał się zbyt "kontrowersyjny" (np. pomysł z dziećmi w fabrykach Kombinatu) - podobno tak Gabe tłumaczył się ze zmiany stylu HL2.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Lut 18, 2013 18:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tyle "kontrowersyjnych" gier stało się niezapomnianymi hitami, nic dziwnego że wszystko stoi w miejscu, cholerna poprawność :C
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pon Lut 18, 2013 18:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Tyle "kontrowersyjnych" gier stało się niezapomnianymi hitami, nic dziwnego że wszystko stoi w miejscu, cholerna poprawność :C


Chociaż HL2 wciąż jest niepoprawny politycznie - choćby dlatego, że dobrzy wielcy i ogólnie niepokonani marines zostali pokonani przez Combine (no i fakt, że wogole ich w grze nie ma ani "złych ruskuf")
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Nie Kwi 28, 2013 15:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ktoś podpowie co mam zainstalować aby ruszył HL?
Posiadam radeona.
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Nie Kwi 28, 2013 17:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jakiego radeona?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Nie Kwi 28, 2013 17:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

HD 7870 2GB
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Nie Kwi 28, 2013 18:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń plik Opengl32.dll i odpal grę.

Odpal też przez inne pliki wykonywalne jeśli nie zadziała - Engine, enginegl i Half-life, half-life gl.

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez Ameno dnia Nie Kwi 28, 2013 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Nie Kwi 28, 2013 18:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po skasowaniu pliku o którym napisałeś, nie rusza nadal po uruchomieniu Half-Life.
Jak wezmę Half-Life GL działa.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Nie Kwi 28, 2013 20:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spróbuj odpalić jako administrator. W sumie to odpalałem Betę tylko na WinXP i raczej nie mogę powiedzieć co powoduje ten problem. Może nie to odpalasz czy jakaś walnięta beta.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Czw Sie 18, 2016 19:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

https://www.youtube.com/watch?v=D6tNCkjGL6U
https://www.youtube.com/watch?v=1v4Wz5pH5oE

Fajne rzeczy ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Czw Sie 18, 2016 20:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

CzajnikGrozy napisał:
https://www.youtube.com/watch?v=D6tNCkjGL6U
https://www.youtube.com/watch?v=1v4Wz5pH5oE

Fajne rzeczy ^^
Nice :3

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)