Ostatni raz miałem długie włosy, jak byłem małym, pulchnym nastolatkiem. Trochę się zmieniło od tego czasu, ale włosy związane niczym Punished Snake są.
Od teraz jestem Punished Mixon. Niech ktoś mi zmieni tytuł.
ClassicGOD Gonarch
Mixon napisał:
Ostatni raz miałem długie włosy, jak byłem małym, pulchnym nastolatkiem. Trochę się zmieniło od tego czasu, [...]
Teraz jesteś małym, pulchnym dwudziestolatkiem?
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Sorcerer Najstarszy z Headcrabów
Steam ID: - Sorcerer -
Teraz jest małym pulchnym niedwudziestolatkiem.
Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
Zmieniłem się w głodnego ottermoda. Babci nigdy nie wybaczę futrowania mnie za dziecka, zniszczyła mi życie.
W sumie mentalnie zatrzymałem się w gimnazjum, więc obie powyższe odpowiedzi są prawidłowe. W ogóle jak ogolę nóżki i rączki to już będę całkowicie małym chłopczykiem, na pewno zamieszczę zdjęcia z moją podusią dla kolegów z hiczkraba.
Nikt mnie nigdy nie nazwał słodkim dziubaskiem, dlatego sam muszę stać się landryneczką jaką zawsze pragnąłem być. Żałuję, że nie wyklułem się ze swojego kokonu lata temu, to setki dni, których już nigdy nie odzyskam, ale raz się żyje i każdy dzień będzie świeżą ostrygą, którą otwierać będę nożem wykutym z mojego nowego ja.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach