Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania o CS Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 17:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To tak..

- jaką trzeba mieć prędkość neta (aby w miare płynnie grać)?

- jeżeli gra chodzi płynnie na np. medium detalach można grać w sieci?

I co do skill'a, rozumiem że to poziom umiejętności, moje pytania brzmią:

- jakie są poziomy skill'a w cs

- w jaki sposób określa się poziom skill'a (swój i innych)

z góry dzięki i pozdrawiam Jest cool
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 17:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dude1906 napisał:
- jaką trzeba mieć prędkość neta (aby w miare płynnie grać)?

256/256
dude1906 napisał:
- jeżeli gra chodzi płynnie na np. medium detalach można grać w sieci?

?
dude1906 napisał:
- jakie są poziomy skill'a w cs

- w jaki sposób określa się poziom skill'a (swój i innych)

Jak jesteś beznadziejny piszesz z ejesteś low+ lub medium, jak średnio ci idzie mówisz ze masz medium+ lub high-, jak naprawde dobrze grasz lub masz trochę pomyślunku nie zajmujesz sie tymi pierdołami.

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 17:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dude1906 napisał:
- jeżeli gra chodzi płynnie na np. medium detalach można grać w sieci?


chodzi o to, czy jeżeli mam słabszą maszyne od innych będę mieć wiekszy ping itd.

dude napisał:

- w jaki sposób określa się poziom skill'a (swój i innych)


JiHAD^ napisał:

Jak jesteś beznadziejny piszesz z ejesteś low+ lub medium, jak średnio ci idzie mówisz ze masz medium+ lub high-, jak naprawde dobrze grasz lub masz trochę pomyślunku nie zajmujesz sie tymi pierdołami.


a np. jak ktoś pisze że jest "high skill awp" to co oznacza awp? I jeszcze middel to jaki poziom? Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Advisor
Stary Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 17:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dude1906 napisał:
- jeżeli gra chodzi płynnie na np. medium detalach można grać w sieci?


chodzi o to, czy jeżeli mam słabszą maszyne od innych będę mieć wiekszy ping itd.

jak ktoś pisze że jest "high skill awp"[/quote]
To znaczy że kupuje awp,wspina sie na jakieś pudła,kuca i przez pół godziny kampuje. Jeśli jest naprawde high skill awp,to znaczy że jak wykryłeś drania i chcesz go zabić to nagle nigdzie go nie ma.

Co do pingu. Maszyna raczej nie ma znaczenia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćMSN Messenger
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Maj 2007
Skąd: Z Torunia oczywiście

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Advisor i tu z Tobą się nie zgodzę, nie którzy są high z AWP, ponieważ umieją dobrze strzelać z niego patrz. Kuben z PGSgaming i frod z col., ale tacy ludzie nie graja na publicu.
Co do pingu, jak masz słaby sprzęt to tylko jedynie na początku będziesz miał lagi, później będzie normalnie.
Co do skilla Jihad powiedział.

_________________
Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 19:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzięki za odpowiedzi. Za niedługo zmieniam neta na 2Gb i wtedy może zacznę grać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 19:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ile za niego będziesz płacił?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 19:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
A ile za niego będziesz płacił?


75 zł. Teraz płace 55 za 192kb/s Przewraca oczami
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 20:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
to tylko jedynie na początku będziesz miał lagi, później będzie normalnie

Hmm dziwne, u mnie jest na odwrót, ale znalazłem na to sposób usunięcie registry.blobczy coś takiego pomaga.
Cytat:
75 zł. Teraz płace 55 za 192kb/s

Chłopcze, ja płace 78 zł za 128kb/s. A to za ta sprawą że biuro multimedia z którego mam internet jest czynne od 13-15 i moja mama nie ma kiedy zmienić pakietu dawno miałbym już conajmniej 1 mega. Płace za dużo za za mało, poprostu stary pakiet.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 20:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja też mam stary pakiet.. mój kolega płaci dwie dychy za 1Mb.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 21:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dude1906 napisał:
dzięki za odpowiedzi. Za niedługo zmieniam neta na 2Gb i wtedy może zacznę grać.

Chyba 2Mb, a nie 2Gb.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 21:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Suriv napisał:
dude1906 napisał:
dzięki za odpowiedzi. Za niedługo zmieniam neta na 2Gb i wtedy może zacznę grać.

Chyba 2Mb, a nie 2Gb.


wiadomo. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 21:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sprzęt nie ma wpływu na pingi tylko na jakość grafiki, omg.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Cze 30, 2007 21:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli będzie miał wyśrubowane ustawienia cl_cmdrate to wtedy nie będzie mu komp wyrabiać i będzie miał chocke.
Jednak jeśli będzie miał około 30 fps to nie będzie problemów.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sro Lip 18, 2007 18:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam takie pytanko, jak się sprawdzało steam id? Bo zapomniałem. Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sro Lip 18, 2007 18:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podczas gry wpisujesz "status" w konsoli.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Lip 18, 2007 19:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Komunikacja klient-serwer jest zależna tylko od połączenia internetowego. Zacinanie się gry nie ma nic wspólnego z lagami.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009
Skąd: Gdynia

Steam ID: Ecto1703

PostWysłany: Sro Lis 09, 2016 21:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dude1906 napisał:
To tak..

- jaką trzeba mieć prędkość neta (aby w miare płynnie grać)?

256kb/s powinno wystaczyć

dude1906 napisał:
- jeżeli gra chodzi płynnie na np. medium detalach można grać w sieci?

tak ale moze warto zmniejszyc jedna detale

dude1906 napisał:
I co do skill'a, rozumiem że to poziom umiejętności, moje pytania brzmią:

- jakie są poziomy skill'a w cs

1-6, tak zwana skala Gibsona

dude1906 napisał:
- w jaki sposób określa się poziom skill'a (swój i innych)

1-6, tak zwana skala Gibsona

dude1906 napisał:
z góry dzięki i pozdrawiam Jest cool

z fartem
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)