Autor |
Wiadomość |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
No kto gra w tą cudowną gierkę? Jak gracie OnLine to może podajcie swoje Nicki i sobie pośmigamy po Oahu... Dodam że według mnie jest to najlepsza gierka wyścigowa jaka powstała na komputery PC... Bo po prostu kosi wszystkie te dresiarskie nowe Need For Speed'y A klimat ma tych poprzednich... Zresztą za gierkę odpowiedzialni są twórcy Porsche 2000 więc nic dziwnego... ^__^
Mój nick to "MRMrocz" jakby co...  |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Kupiłem, pograłem, sprzedałem...
Gierka fajna, ale po dłuższym czasie się bardzo nudzi... |
|
|
   |
 |
Cobee
Świeży Headcrab

|
Mrocz napisał: |
A co do ruchu ulicznego... może spójrz na to z innej strony.. To ty spowodowałeś wypadek!! W końcu raczej nie jeździ sie na legalu 300 km/h po drogach Cóż spróbuj jako eksperyment pojeździć zgodnie z ruchem ulicznym.. a wtedy docenisz ich AI... ( swoją drogą taka jazda w TDU działa świetnie na stres ^_^ ) Chodzi tu o to, że nie sztuką, zrobić jest AI które działa perfekcyjnie a przez to sztucznie, ale lepiej zrobić coś co daje złudzenie rzeczywistości... A ten Ruch Uliczny w TDU daje takie złudzenie... :] Gdyż wśród dobrych kierowców trafiają się idioci Kwestia podejścia i już gra wydaje się lepsza  |
Na moim pierwszym profilu tak dostarczałem samochody - widok zza kierownicy dla lepszego klimatu i jazda zgodnie z przepisami... tzn. nie biorą pod uwagę prędkości rozwijanych na prostych . Miałem już prawie wszystkie samochody dostarczone, ale gra się zbuntowała i nieźle pomieszała w moim profilu (kolejny bug ). Teraz już robiąc te same zadania zapał jest trochę mniejszy i liczy się czas dostarczenia samochodu .
Na multi niestety nie gram bo moje łącze nie wyrabia - po wyjechaniu w miasto i spotkaniu innych riderów gra zacina się niemiłosiernie. W singlu mam już prawie 50% (na pierwszym profilu miałem 30%). Niedługo wkleję jakieś ładne screeny . |
_________________ Xfire |
|
  |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
http://www.tdu.com.pl/readarticle.php?article_id=121
Tu masz jak uratować Save'a
Cóż.. A gierka może być nudna tylko dla ludzi którzy nie przepadają za samochodówkami... Po prostu nie znam człowieka który jest maniakiem motoryzacji i powiedziałby że gra jest zła coś w tym musi być... Choć rozumiem że różne gusta są ^__^ |
 |
Cobee
Świeży Headcrab

|
Z savem sam zacząłem kombinować i jak już wpadłem na ten sposób to było za późno . Zresztą taka niedoróbka może występować... ale w grze za 5zł nikomu nie znanej firmy . Teraz po każdej grze robię backupa profilu .
E: Przed chwilą mój profil znów wzięła cholera... nawet zamiana całego folderu "TEST DRIVE UNLIMITED" znajdującego się w Moich Dokumentach na dobry nic nie daje. Trzeba będzie użyć tego sposobu...
 |
|
  |
 |
Cobee
Świeży Headcrab

|
Save całe szczęście uratowany, ale teraz mam inny problem... gra po pierwszym wyjściu z domu albo zawiesza cały system, albo wywala z błędem (łącznie z GG i Xfire 0_o) - restart komputera nic nie dał.
 |
|
  |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
Cobee napisał: |
Save całe szczęście uratowany, ale teraz mam inny problem... gra po pierwszym wyjściu z domu albo zawiesza cały system, albo wywala z błędem (łącznie z GG i Xfire 0_o) - restart komputera nic nie dał.
 |
W tym przypadku musisz mieć coś powalone z systemem... Takie motywy Reset zawsze ratuje.. Reinstall gry zrób...
PS. Ciekawe kiedy wydadzą ci tego patcha ^_^ Czekam na niego tez z niecierpliwością gdyż nowe auta ponoć w nim mają być!
PS2. Dodam, że o dziwo owszem zdarzają mi się w tej gry błędy ale ogólnie mogę se pograć bez problemu.. Wtedy kiedy chce po prostu działa... Nie rozumiem dlaczego masz aż takie błędy z tą grą... |
 |
Cobee
Świeży Headcrab

|
Ten chyba się wiąże z dzisiejszą pogodą... nawet teraz jest tak gorąco i duszno, że zarówno komp jak i jego pan czyli ja nie wyrabiamy . Przy ostatnim gwałtownym ociepleniu (2 tyg temu?) podczas gry w TDU prawie spaliłem kartę graficzną (pokój wypełnił się przecudownym zapachem spalenizny ), podkręcenie wiatraka na max i wyrzucenie zbędnego balastu pomogło. Teraz będą musiał kupić dodatkowe wiertaloty na przód - nic tylko czekać aż pewnego razu komp trafi na dobre wiatry i wyfrunie z mojego pokoju .
Coraz mniej czasu im zostaje... w końcu patch ma się ukazać jeszcze w maju (podobnie jak pierwsza duża łatka do C&C3) . |
|
  |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

|
Cobee napisał: |
Ten chyba się wiąże z dzisiejszą pogodą... nawet teraz jest tak gorąco i duszno, że zarówno komp jak i jego pan czyli ja nie wyrabiamy . Przy ostatnim gwałtownym ociepleniu (2 tyg temu?) podczas gry w TDU prawie spaliłem kartę graficzną (pokój wypełnił się przecudownym zapachem spalenizny ), podkręcenie wiatraka na max i wyrzucenie zbędnego balastu pomogło. Teraz będą musiał kupić dodatkowe wiertaloty na przód - nic tylko czekać aż pewnego razu komp trafi na dobre wiatry i wyfrunie z mojego pokoju .
Coraz mniej czasu im zostaje... w końcu patch ma się ukazać jeszcze w maju (podobnie jak pierwsza duża łatka do C&C3) . |
Nie obraź się ale może po prostu masz za słabego kompa na tą grę że takie rzuty ci robi ^_^ Mi od kilku tygodni ani jeden błąd uniemożliwiający dalszą rozgrywkę się nie przytrafił  |
 |
Cobee
Świeży Headcrab

|
Słabego kompa 0_o ? Zjada wymagania zalecane na śniadanie (wszystko na max, AAx4, tylko HDR off i nie ma żadnych zacięć). Mrocz nie usprawiedliwiaj producentów TDU - dali po prostu dupy i tyle. Poczytaj inne fora i zobacz ile ludzi ma problemy z tą grą bo - szczerze mówiąc - argument ze słabym kompem Ci się nie udał . |
|
  |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1
|
|
  |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
O grubo stary, mi strasznie powoli komputer na tą grę chodzi.
Mój ojciec korbą na obudowie kręci ile sił ale na łapie wyciąga mi tylko 15 FPS'ów.
Zdemontowaliśmy korbę i użyliśmy zębatek i łańcucha rowerowego ale jak mój brat pedałuje to i tak mam max 20 FPS.
Niestety nie pogramy. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Wciąż boli. |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
|
  |
 |
Spaqin
Headcrab wyjadacz

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
|
chciałbym mieć to i dirt rally
i nawet jakieś głupie g25
ale niestety wszystko jest drogie
komplet wyjdzie niewiele taniej od malucha |
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally
|
|
|
   |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
G27 + Project Cars/ETS2 zgłasza się. Jest pinionżek. Ale do Assetto Corsa chciałbym mieć VR, więc na razie sobie zostawiam na daleką przyszłość tę frajdę. |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
|
R440 master race xDD |
|
|
    |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Kłamałem, kupiłem, bo nie potrafię oszczędzać i chcę rozwozić tofu na Mt. Haruna jak Takumi-kun. |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Pieprzony open office skasował nagle z pliku wszsytkie style i wszystko ustawił na domyślny.
REEEEEE. |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
|