Autor |
Wiadomość |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
marcinoz97 napisał: |
Joz napisał: |
Czyli to Qam pozbył się Wonzia żeby zgarnąć jego elektorat? Dzwonię po bagiety. |
Jaki to ma związek z widzami Ojca? Ja tu widzę próbę ugrania kawałka tortu od arhn. |
Jezu, qam, uprowadziłeś nie tego youtubera co potrzeba, czy jest cokolwiek co możesz zrobić poprawnie od początku do końca? |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
Czyli to Qam pozbył się Wonzia żeby zgarnąć jego elektorat? Dzwonię po bagiety. |
Jaki to ma związek z widzami Ojca? Ja tu widzę próbę ugrania kawałka tortu od arhn. |
Jezu, qam, uprowadziłeś nie tego youtubera co potrzeba, czy jest cokolwiek co możesz zrobić poprawnie od początku do końca? |
Ale nisza została zwolniona. Zobaczycie, za chwilę Qam zapowie WieczneEarlyAccessGry i przygarnie widownię Makuły. |
_________________ Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis |
|
    |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Elektryk napisał: |
Ale nisza została zwolniona. Zobaczycie, za chwilę Qam zapowie WieczneEarlyAccessGry i przygarnie widownię Makuły. |
Qam stworzył nowy gatunek wideo: "Filmy Wiecznie W Produkcji", nie musi tworzyć serii o Early Access |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Pamiętacie ten mój "zacny dis" na Qama z poprzedniej strony? Okazało się że mnie zbanował za niego :C a ja tylko chciałem zwrócić jego oczy na problem. I co ja teraz pocznę jak nie mogę lajkować, komentować i szerować jego postów? Wypisujcie miasta [*] |
 |
Joz
Kopfkrabbe

|
Pieróg napisał: |
Pamiętacie ten mój "zacny dis" na Qama z poprzedniej strony? Okazało się że mnie zbanował za niego :C a ja tylko chciałem zwrócić jego oczy na problem. I co ja teraz pocznę jak nie mogę lajkować, komentować i szerować jego postów? Wypisujcie miasta [*] |
Jeżeli nie możesz mnie znieść kiedy porzucam swoje projekty w pierwszej chwili gdy skończą mi się chęci, to cholernie pewne że nie zasługujesz na mnie gdy porzucę kolejny który wcale nie jest kopią arch.eu. |
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Jak można w 2016 roku gadać o grach.
Przecież to medium jest martwe od dziesięcioleci. W ogóle to hel się nie miał skończyć w tym roku czy coś? Jak ja zrobię exit bag? |
|
|
  |
 |
Advisor
Stary Headcrab

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
|
Mixon napisał: |
Jak można w 2016 roku gadać o grach.
Przecież to medium jest martwe od dziesięcioleci. W ogóle to hel się nie miał skończyć w tym roku czy coś? Jak ja zrobię exit bag? |
odłożyłem nam kilka podłużnych cylindrowatych zbiorniczków w piwnicy. nie tylko helu.
zrobimy sobie najlepszy exitbag na świecie. |
|
|
   |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Włączcie ŻydRurę. ITS HAPPENING |
|
|
  |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Co się staneło? |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
|
  |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Wytrzymałem minutę. #ToJużNieToSamo |
 |
Advisor
Stary Headcrab

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
|
prawie 700 wyświetleń. ubije niezły hajs na reklamach, będzie mógł wydać na prochy bo tylko to może mu dawać nieludzką energię jakiej potrzeba do prowadzenia takiej... ech, działalności. |
|
|
   |
 |
Joz
Kopfkrabbe

|
Advisor napisał: |
prawie 700 wyświetleń. ubije niezły hajs na reklamach, będzie mógł wydać na prochy bo tylko to może mu dawać nieludzką energię jakiej potrzeba do prowadzenia takiej... ech, działalności. |
Dziwnie piszesz pączki. |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
|
    |
 |
marcinoz97
Stary Headcrab

Steam ID: Meowchin
|
Oryn dat iju, złodzieje widzów. |
|
|
  |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Ledwie powstrzymuje śmiech z tego ilu Subskrybentów Qama już nie żyje/zostało kupionych, bo inaczej aż takiej dysproporcji między wyświetleniami a subami nie wytłumaczę. |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
|
Nadal jestem zablokowany na twitterze i facebooku </3 te rany tną mocno |
 |
|