Autor |
Wiadomość |
BreenWallace
Dojrzały Headcrab
|
Czy zastałem gejbena? |
_________________ "Kto cię z wody wyciągnie za dupę, temu będziesz pilnować chałupę..." |
|
  |
 |
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1
|
witaj młody headcrabie który ma konto dłużej ode mnie |
|
|
  |
 |
BreenWallace
Dojrzały Headcrab
|
Gejben? Czy to ty? A tak na poważnie to kiedyś to były czasy... ja i antyobywatel... ech ((( |
_________________ "Kto cię z wody wyciągnie za dupę, temu będziesz pilnować chałupę..." |
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Robert Culp nie żyje. |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Antyobywatel
|
Dzień dobry. O mój borze. Robert Culp nie żyje?
W ogóle wszedłem tu bo HL Alyx VR Ultra Mega Giga Nygga.
Spodziewałem się większego ruchu na forum w związku z tym newsem. |
_________________ "Jestem trupem, ale jeszcze żyjem." |
|
    |
 |
BreenWallace
Dojrzały Headcrab
|
Robert Culp żyje, tylko zmienił się w advisora. Anty, Hello there. Zbierać na valve index czy nie zbierać? Oto jest pytanie  |
|
  |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

|
Toż to pytanie retoryczne. Oczywiśnie, że zbierać. Gorzej, że żeby komfortowo dzwignąć indexa będę musiał zrobić też update karty graficznej i się zrobi razem wydatek jak na nienajgorszy używany samochód. |
|
    |
 |
BreenWallace
Dojrzały Headcrab
|
Myślę, że to kwestia 7-8 tysięcy. Masz racje. Niezły, używany samochód. Nie po to od 2007 czekaliśmy na half lifea, żeby teraz a to nie zagrać. Nie sądziłem ze dożyje kolejnej gry z lambda od stajni Valve. Swoją droga... dziwnie tu tak wracać po latach nie? Szata graficzna została, pajęczyny poobrastaly tu i ówdzie, ale to jednak nasza chałupa . Days gone, home sweet home. |
|
  |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

|
Trochę dziwnie.
Co jakiś czas wywala mi "błąd ogólny" na forum. Także zawsze coś nowego.  |
|
    |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
W piździe z takim hlem, to już bym wolał l4d3 |
|
|
   |
 |
Advisor
Stary Headcrab

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
|
Kalin napisał: |
Prawda przemawia ustami ludu, czekałem dwadzieścia lat na nowego HL tylko po to żeby wyszedł tylko na VR? I mam wydać kilka kafli żeby zagrać w liniową grę która pewnie będzie do przejścia w 10 godzin za pierwszym razem? LoL. |
|
|
   |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
Advisor napisał: |
Kalin napisał: |
Prawda przemawia ustami ludu, czekałem dwadzieścia lat na nowego HL tylko po to żeby wyszedł tylko na VR? I mam wydać kilka kafli żeby zagrać w liniową grę która pewnie będzie do przejścia w 10 godzin za pierwszym razem? LoL. |
Za 1600zł kupisz już w miarę VRa, a nawet taniej. Grafikę i tak trzeba zmienić patrząc na wodotryski z trailera. Nie ma tragedi jak się już spojrzy na to chłodnym okiem. |
|
|
    |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

|
No i Valve zapowiada że Alyx VR będzie przewidziana na tyle godzin co HL2, a po niej HL3 w tej samej technologii, także to nie zabawka na 10 godzin. Zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę, że powstaje coraz więcej gier w technologii. |
|
    |
 |
Max
Stary Headcrab
|
a to zawór® gdzieś potwierdził, że po HL:A będzie HL3?
gejben jest chory? serio chcą gry robić? w 2019 roku? |
|
|
  |
 |
Advisor
Stary Headcrab

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
|
Antyobywatel napisał: |
No i Valve zapowiada że Alyx VR będzie przewidziana na tyle godzin co HL2, a po niej HL3 w tej samej technologii, także to nie zabawka na 10 godzin. Zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę, że powstaje coraz więcej gier w technologii. |
Half-Life 2 jest do przejścia w max 8-10 godzin za pierwszym razem jeśli grasz bez pośpiechu i cieszysz się każdą lokacją. Po poznaniu gry jeden playthrough zajmuje mi tak z 5-6 godzin. Więc dla mnie to jednak jest zabawka na 10 godzin (a i to 10 godzin to optymistyczne spojrzenie, strzelam że większości graczy przejście tej gry zajmie z 7-8 godzin). HL2 nawet w czasie premiery był uważany za dość krótką grę wśród grupy podobnych liniowych, skupionych na fabule strzelanek pierwszo i trzecioosobowych. Epizody, jak sobie je kilka miesięcy temu przechodziłem, to w ogóle śmiech na sali, do przejścia w jeden dzień jak masz wolne. Fakt, zapewniły mi dużo więcej niż te 10 godzin rozrywki bo przechodziłem je wiele, wiele razy plus mody itd. Niemniej w dzisiejszych czasach spodziewałbym się czegoś dłuższego, może jakichś bardziej otwartych i wypełnionych ciekawymi lokacjami map, nie open world ale coś w stylu pierwszego Crysisa, nie wiem. |
|
|
   |
 |
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz

|
Advisor napisał: |
Half-Life 2 jest do przejścia w max 8-10 godzin za pierwszym razem |
W takim razie jestem upośledzony. Nigdy nie przechodziłem HL2 w takim czasie...
Epizody owszem, krótkie, zwłaszcza pierwszy na jednorazowe posiedzenie, ale podstawka zawsze zajmowała mi koło 16-18 godzin, no i bawiłem się wielokrotnie, co łącznie daje dziesiąt jeśli nie set godzin zabawy.  |
|
    |
 |
Marszal
Stary Headcrab

Steam ID: Marszal_J
|
|
   |
 |
Max
Stary Headcrab
|
tylko u mnie zawsze kompletnie nie sprawdzają się godziny gry podawane przez twórców? zawsze gry koncze tak srednio 2 razy szybciej |
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Za szybki jesteś. |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|