|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
Sprit
Młody Headcrab

|
Parabola napisał: |
A co do reszty to ok, prócz Pyro. To jest super postać i o wiele bardziej się nadaje + medic do bliskich kontaktów niż heavy. |
Tak, tylko zauważ, że pyro nie nadaje sie na mapy typu well, granary itp. Do obrony też jest beznadziejny, lepiej postawić na punkcie grubego. Fakt jeśli chodzi o działka to pyro rlz, tylko że gruby ma tą przewagę, że ma więcej hp i może walić na dalszy dystans. No i do pyro nie potrzeba mieć jakiegoś większego skilla, wystarczy trochę ogarniać. Jeśli chodzi o grubasa, to jednak trzeba mieć trochę pojęcia gdzie strzelać (tzn. np. kogo pierwszego zdjąć itp.) Dlatego uważam, że lepiej mieć dobrych zawodników w innych klasach, a pyro ktoś weźmie w razie potrzeby.
Parabola napisał: |
Tylko żebys podczas tych skrajnych przypadków nie zabierał innym klasy postaci, bo przez to na gravelu musiałem grać soldkiem ty noobie :s |
Sry to było jakieś nie porozumienie, ale to wszystko wynika z braku jakiegokolwiek zgrania. Po duście było zamieszanie, Marszal miał sie zmienić z kimś medem, Stefan też miał nie brać demo, to powiedziałem, że ja go wezmę i w końcu wyszło tak, ze ja i Stefan wzięliśmy demo, a Ty solda. ;]
@ Kto zajmie się rekrutacją? Mogę stworzyć temat na tf.pl z informacją o rekrutacji, ale najpierw musimy ustalić parę rzeczy wśród obecnych członków, między innymi:
- serwer (tf-a i coś z ts-em(chyba że ktoś załatwi))
- każdy mógłby zadeklarować 2 klasy, które najbardziej ogarnia (oprócz pyro, spy, snajpera, ich ew. na 3 pozycji)
Jak to ustalimy, wrzucam (chyba, że ktoś inny chce) temat na tf.pl i każdy z nas może podczas gry zachęcać do wchodzenia na hc.pl czy tf.pl w celu informacji, a także obserwować jak kto sobie radzi  |
|
|
  |
 |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
Sprit napisał: |
Sry to było jakieś nie porozumienie, ale to wszystko wynika z braku jakiegokolwiek zgrania. |
Nie, to wynikało tylko z Twojego 'widzi mi się', że grałeś drugim demoman'em i nie mogłem tę klasę wziąć. Tutaj nie miało nic wspólnego ze zgraniem
Możesz na tf.pl stworzyć taki temat i dodatkowo napisz, żeby żuko mnie odbanował bo dostałem za nie wiadomo co Parę tygodni nie wchodziłem na forum, nagle mnie coś naszło żeby popatrzeć, chciałem napisać posta i odebrano mi takie prawa. Za co?^^ |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Um... mówienie, że jakaś klasa jest kiepska nie ma sensu według mnie jeżeli chodzi tf2. Po prostu mieli skład bardziej antypyrkowy ot.. Gdyby mieli np. spy'a pyrek byłby idealny, a jeżeli chodzi np well i granary pyri jest bardzo dobry o ile akcja nie rozgrywa się na środkowym punkcie. A zgrania nam brakuje jak cholera.
A i ostatnio widziałem fajną akcję na publicznym serwie, grałem pyrkiem i patrzę medyk z przeciwnej drużyny, on w nogi ja za nim (frag <3) Tylko za rogiem kampił heavy, a medyk był tylko przynętą . Nie miałem szans... |
 |
Sprit
Młody Headcrab

|
Ozi napisał: |
Um... mówienie, że jakaś klasa jest kiepska nie ma sensu według mnie jeżeli chodzi tf2. Po prostu mieli skład bardziej antypyrkowy ot.. Gdyby mieli np. spy'a pyrek byłby idealny, a jeżeli chodzi np well i granary pyri jest bardzo dobry o ile akcja nie rozgrywa się na środkowym punkcie. |
Hhmmm skład antypyrkowy ;/ Nie wiem czemu jesteście tak uparci... Gdyby pyro był taki dobry to prawdopodobnie każdy klan miałby go w składzie. Gadajcie sobie co chcecie i tak pyro na klanówki się nie nadaje.
Ozi napisał: |
A i ostatnio widziałem fajną akcję na publicznym serwie, grałem pyrkiem i patrzę medyk z przeciwnej drużyny, on w nogi ja za nim (frag <3) Tylko za rogiem kampił heavy, a medyk był tylko przynętą Bardzo szczęśliwy |
No właśnie na ffa ;] nie wierze, żeby ktoś tak zaryzykował podczas spara
Zacznijcie odróżniać ffa od cw... bo na razie w każdym meczu mieliśmy głupiego pyro, a nie choćby scouta i wszystkie mecze przegraliśmy...
@Wymieńcie klasy jakimi ogarniacie to utworze temat
Ja mogę grać Soldem/Demo ew. Scoutem/ i w razie potrzeby Spy, Snajper |
|
|
  |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|