Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Gra niedostępna Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Demo1
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Poznań

Steam ID: Entropas

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 17:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam,
Na forum jestem od dość dawna, ale piszę, ponieważ od pewnego czasu
nęka mnie jeden problem. Gdy próbuje uruchomić jakąkolwiek grę
działającą na silniku source pokazuje mi sie taki komunikat:
http://img509.imageshack.us/img509/8815/errorcl4.jpg
"Gra jest niedostępna. Spróbuj później"

Czytałem o tym błędzie w supporcie steama, lecz żaden ze sposobów
naprawy tego błędu nie pomógł.
Dlatego proszę o pomoc. Jeśli ktoś z was miał taki problem i
zdołał go usunąć to proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
Demo1
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 17:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń wszystko z katalogu steama, oprócz steam.exe i steamapps Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Demo1
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Poznań

Steam ID: Entropas

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 18:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Już to robiłem, robiłem również validate plików i wszystko co było napisane żebym zrobił. Został mi do sprawdzenie tylko format, ale może jest inne wyjście. Format to dla mnie ostateczność.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 19:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przynajmniej w moim wypadku, czasem pliki .gcf się 'lekko' pieprzą, a validate w niczym nie pomaga (cholera wie czemu), jeżeli kupowałeś pudełko to po prostu przeinstaluj z płytki te, które nie działają (jest nawet opcja zainstaluj ponownie, chyba ^^). No chyba, że już to zrobiłeś...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 19:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gucio napisał:
Przynajmniej w moim wypadku, czasem pliki .gcf się 'lekko' pieprzą, a validate w niczym nie pomaga (cholera wie czemu)

Heh Bardzo szczęśliwy? Grzebiesz w nich, czy kompletnie, zupełnie, całkowicie bez powodu?

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 19:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nawet ich nie dotykam.

Już dwa razy tak miałem, choć za pierwszym razem nawet validate do końca się nie chciał zrobić :F.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Demo1
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Poznań

Steam ID: Entropas

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 19:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Całkowitego przeinstalowania nie próbowałem, dzięki za radę. Dotąd
radziłem sobie ze wszystkimi problemami, ale ten mnie po prostu zagiął.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 20:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Potwierdzam tezę Gucia. U mnie przy problemie w grach z Orange Boxa dopiero po miesiącu wpadłem na to i zadziałało.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 20:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

miałem kiedyś taki problem o okazało się że poprostu mialem za malo pamięci na dysku około 3 mb wolnego Gordon wywiesił jęzor usunięcie paru programików z mojego dysku równierz pomogło.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Demo1
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Poznań

Steam ID: Entropas

PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 06:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gdy próbowałem przeinstalować steam pisał, że nie może sie zająć moją
sprawą. To postanowiłem zrobić formata. Zainstalowałem wszystko na nowo
i pięknie działa. Dzięki wam za pomoc i za rady. Temat chyba można zamknąć.

Pozdrawiam
Demo1
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)