|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
I.T.I
Świeży Headcrab
Steam ID: I_T_I
|
Mam taki problem pomyślałem sobie ze zorbie se parę map do Half-life no i zacząłem sobie przypominanie jak to było ale zapomniałem o najważniejszej rzeczy o worldcraft wiec szukam w internecie i znalazłem worldcraft 3.3 który z chiny nie chce działać mi z Half-life 1 wiec postanowiłem poszukać starszych wersji niestety nie znalazłem wiec może ktoś z tego forum wie gdzie można ściągnąć wersje 2.x*
*2.x nie pamiętam jakie były wersie ale chyba 2.1 i 2.2
z góry dziękuje |
|
|
   |
 |
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
|
|
   |
 |
I.T.I
Świeży Headcrab
Steam ID: I_T_I
|
czy ja sie wyrażam nie jasno najnowsze wersje worldcraft-a i hammer-a nie współpracują z starym Half-life 1 i ja sie grzecznie pytam czy ktoś wie gidze można ściągnąć wersje 2.1 albo 2.2 bo przypomniało mi sie ze właśnie na tych wersjach mi działało |
|
|
   |
 |
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz
|
Wersja 3.5 którą podałem współpracuje z HL1. |
Ostatnio zmieniony przez Tytanowy Janusz dnia Nie Maj 04, 2008 15:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
  |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
I.T.I napisał: |
czy ja sie wyrażam nie jasno najnowsze wersje worldcraft-a i hammer-a nie współpracują z starym Half-life 1 |
Współpracują, chociaż nie do końca tak jak powinny. Spróbuj przeczytać ten artykuł poświęcony poprawnej konfiguracji nowszych VHE.
http://www.snarkpit.net/editing.php?page=tutorials&game=HL&id=55.
Cytat: |
i ja sie grzecznie pytam czy ktoś wie gidze można ściągnąć wersje 2.1 albo 2.2 bo przypomniało mi sie ze właśnie na tych wersjach mi działało |
Sam próbowałem jakiś czas temu takową znaleźć. Niestety, w internecie pusto.
Nawet jeżeli instalka znajduje się na jakimś serwerze, to nie jest on indeksowany w wyszukiwarkach i trzebaby było zostać jasnowidzem, aby się do niej dokopać .
Musisz pokatować się trochę konfigurując 3.3, bądź - jak ktoś wspomniał, jeszcze przed czystkami (acz parsknął tak antypatycznie, że jego post również do kosza poleciał) - spróbuj zarejestrować cd-keya od swojego Half-Life'a w darmowej platformie Valve, Steam (http://www.steampowered.com), a następnie ściągnąć Hammera za jej pośrednictwem; w razie problemów z opanowaniem tej "maszynerii", służę pomocą.
Jak zauważyliście, wywaliłem z tego tematu 95% postów. Ze względu na ich znikomą wartość merytoryczną i kosmiczne wymysły jakie waliła pewna osoba, której personalia dla jej dobra dalej pominę; wypadałoby tutaj wyjasnić kilka rzeczy:
Ad1) HL1 działał i działa bez Steama.
Wersja Steamowa to nowalijka, która z retailowym HL1 wspólny ma tylko silnik i kontent.
I nie ma nic nielegalnego w graniu w nią bez Steama, podobnego banialuka sam bym nie wymyślił, choćbym się LSD czy innym świństwem nafaszerował .
Ad2) Dystrybuowany w polsce HL1 NIE zawierał Worldcrafta (a przynajmniej nie Generacja ).
Większych megalo-pochłonąłem-dupą-świat-i-myślę-że-mam-tam-mózg pierdół nie słyszałem od czasów Sokratesa. Drogi "S" - idź, prowadź swoją antypiracką rewolucję tam, gdzie naprawdę SĄ piraci i hakerzy, a nie tam, gdzie sobie ich wymyśliłeś. |
|
|
  |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|