Autor |
Wiadomość |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
Marszal napisał: |
Nie ja jade cię z powodu z jakiego to zrobiłeś. Był on głupi wręcz fatalnie głupi  |
"Mówi się trudno, i płynie się dalej. Płynie, płynie, płynie..." |
 |
Elaks
Dojrzały Headcrab

Steam ID: Elaks
|
ja sie nie wycofuje ale też z racji matur chwilowo się wstrzymuje od grania "wracam" dopiero w czerwcu. |
|
|
   |
 |
kłam
Gonarch
|
Ok jeszcze raz sprostuję bo nie lubie jak mi się coś bezpodstawnie zarzuca:
Cytat: |
W istocie, lepiej się poucz, może Cie matura czegoś nauczy, bo to co zaprezentowałeś i pokazałeś (chociażby podczas działalności klanu jak i w przypadku bloga) to jest dopiero śmieszne i żałosne. |
Widzisz, Parabolo. Odniosłeś się tylko do tego co chciałeś. Nie nazwałem klanu śmiesznym, tylko określenia tego użyłem w stosunku do Twojego zachowania m.in. podczas działalności klanu (czyli wtedy kiedy się nim zajmowałeś - chodzi chociażby o stosunek do graczy/moderację na forum). Klan nie równa się jedej li tylko osobie więc nazywając Twoje zachowanie śmiesznym nie łącze tego w jakikolwiek sposób z oceną całościową dywizji do której nic nie mam. Należy zdania czytać i analizować ich logikę biorąc pod uwagę CAŁOŚĆ  |
|
|
   |
 |
Pawolo
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Pawolo
|
łooł nie było mnie trzy tygodnie a pozmieniało się jak w kalejdoskopie. Cóż powróciłem w blasku i chwale z naprawionym kompem i ogłaszam stu procentową gotowość do działania. Jak zwykle możecie na mnie liczyć. Piszę w tym temacie bo nie ma sensu zakładać nowego specjalnie dla mnie że wróciłem nie?  |
_________________ It's so much easier to see the world in black and white...
Gray? I don't know what to do with gray... |
|
    |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Bez słowa spieprzył nam debosy, ja też chyba się odłączę.
Edit. dobra, niech tam będzie, usuwam hc.pl z nicka . |
 |
Pawolo
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Pawolo
|
Ehh widzę że dywizja się rozleciała. Szkoda bo było miło i mogliśmy coś osiągnąć, ale widzę że już po ptakach. W takim razie nie ma co przeciągać tego tak więc i ja odłączam się, ale jeśli kiedykolwiek powrócimy, możecie na mnie polegać. |
_________________ It's so much easier to see the world in black and white...
Gray? I don't know what to do with gray... |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Ozi napisał: |
Bez słowa spieprzył nam debosy, ja też chyba się odłączę.
Edit. dobra, niech tam będzie, usuwam hc.pl z nicka . |
Wkurzyłem sie to i ochoty nie mialem tutaj sie wpisywać.
Equ nie gra , Elaks też , Parabola sobie poszedł razem ze Spritem a AWM'a to ja też widuje baaardzo żadko w dywizji.
Blind też nieaktywny w dywizji.
Miałem zostac ale jak widze jak sie sprawy układają to mnie trzesie
Mam reanimować rannego bez głowy???
Puki co tak to wygląda , bardzo licze przynajmniej na CSS dywizję ale tam też coś nic sie nie dzieje.
Szczere podziękowania głownie dla Marszala , Ozi'ego , Elaksa i Pawolo za to że przynajmniej im się chciało. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
|