Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jak stworzyć serwer ? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
mr_wariat
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Maj 2008




PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 09:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam , jestem nowy na forum Uśmiechnięty Mam pytanie . Jak stworzyć serwer w Garry's Modzie 10 ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 09:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na stałe, czy tylko taki chwilowy (będzie działał póki nie wyjdziesz)? Jeśli na stałe, to raczej będziesz musiał mieć niezłe łącze i poświęcić jedną maszynę, chyba, że u kogoś zamówisz. A jeśli chwilowy, to to odpada, jeśli masz router.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mr_wariat
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Maj 2008




PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 10:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chce chwilowy , a routeru nie mam
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 11:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z tego co wiem, start serwer, ustawiasz tak jak chcesz... A potem w konsoli wpisujesz sv_lan 0
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A potem gracze na takim serwerze będą podziwiać piękne lagi.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

E tam, na 2-3 osoby daje rade. Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
mr_wariat
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Maj 2008




PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 13:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi nie chodzi o zwykły start serwa tylko , żeby było na ULX . Mam programy takie jak Mserver , ale nie umiem tego zrobić . Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Emu
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Lip 2008
Skąd: spod Biedronki

Steam ID: Emu64

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 14:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

google nie gryzie Gordon uśmiechnięty

_________________
Nasi prezydenci:
Marsz marsz Dąbrowski, z ziemi polskiej do włoski...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 15:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Emu napisał:
google nie gryzie Gordon uśmiechnięty


Patrzenie na datę ostatniego posta też.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
turban666
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Sie 2008


Steam ID: turban666kebab
Xfire: turban666
PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 14:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja zakładam serwer LAN przez Hamachi. Gram we dwie osoby z kumplem i lagów zero.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 14:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

turban666 napisał:
Ja zakładam serwer LAN przez Hamachi. Gram we dwie osoby z kumplem i lagów zero.

A niektórzy swoje lenistwo tłumaczą tym, że Hamachi nie działa.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
turban666
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Sie 2008


Steam ID: turban666kebab
Xfire: turban666
PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 15:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie działa idealnie. Nie zdarzyło mi się jeszcze żaden problem...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 16:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

turban666 napisał:
Mnie działa idealnie. Nie zdarzyło mi się jeszcze żaden problem...

A jaki związek ma emulowany serwer lokalny (gwoli 'chodź Zenonie, pograj ze mną') z "prawowitym" dedykiem/listenem puszczonym w Internet?

Bo ja nie widzę żadnego.

A temat zamykam, bo ewidentnie mu się wyczerpało, biedakowi.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)