Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Boty Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
java
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Maj 2008
Skąd: tam skąd scout

Steam ID: MR.KILLER PL

PostWysłany: Czw Paź 16, 2008 17:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pytanie jak zrobic boty w tf2 wiem że trzeba włączyc konsole i wpisac sv_cheats i potem co ja zrobiłem to jak ten koleś na filmiku ale nie miałem botów http://www.youtube.com/watch?v=zhqlDBJRZcQ&feature=related

_________________
http://www.projektassassin.pl/3377.html
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Czw Paź 16, 2008 17:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja [cenzura]ę, używaj czasem przecinka.
Jesteś pewien, że dobrze komendę wpisałeś? Innego wyjścia nie widzę.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Czw Paź 16, 2008 22:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Temat przesunięty.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
java
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Maj 2008
Skąd: tam skąd scout

Steam ID: MR.KILLER PL

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 16:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

acha i jeszcze jedno vavle nie banuje za boty?
I ja robię tak robie mapę daje 32 graczy i hasło również jakąś mapę z achmivent i robie tak:wciskam ~ i piszę sv_cheats 1 następnie bot-team blu-cllas pyro
I co dobrze robię czy nie może jakoś trzeba space gdzieś wciskać np tak bot -team blu -cllas pyro nie wiem jak ma być dobrze
Co to acziwów

_________________
http://www.projektassassin.pl/3377.html

Ostatnio zmieniony przez java dnia Sob Paź 18, 2008 17:19, w całości zmieniany 3 razy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 16:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie, nie zbanuje, jedyne to nie nalicza acziwów i rekordów gdy są boty na serwie (chyba, że wprowadzi się je jakimś modem, a nie przez sv_cheats 1).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 17:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Suriv napisał:
Nie, nie zbanuje, jedyne to nie nalicza acziwów i rekordów gdy są boty na serwie (chyba, że wprowadzi się je jakimś modem, a nie przez sv_cheats 1).

Nalicza acziwy i rekordy, ale najpierw trzeba wyłączyć czity i wklepać retry. Sam o tym wiem, bo raz się tak zabawiłem i nabiłem 31 zabić medem :F

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 19:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

java napisał:
acha i jeszcze jedno vavle nie banuje za boty?
I ja robię tak robie mapę daje 32 graczy i hasło również jakąś mapę z achmivent i robie tak:wciskam ~ i piszę sv_cheats 1 następnie bot-team blu-cllas pyro
I co dobrze robię czy nie może jakoś trzeba space gdzieś wciskać np tak bot -team blu -cllas pyro nie wiem jak ma być dobrze
Co to acziwów


Źle napisałeś class...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)