Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Krzaczory :P Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 19:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam,
Błąd na tyle dziwny co upierdliwy... Otóż zamiast ładnych cyferek i innych elementów HUDa (stan życia, celownik, ikonki) mam serię awangardowych znaczków, krzaczków i literek - hehehe lubie Q ale nie aż tak bardzo żeby mi robiła za celownik Język...

Pomossssy Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Gordon Commodore
Fast headcrab



Dołączył: 18 Kwi 2007
Skąd: Penny Lane



PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 19:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oj, było o tym chyba z tysiąc tysięcy razy. Poszukaj dobrze na starym forum to znajdziesz.

P.S. Tysiąc tysięcy jest bardziej cool Gordon uśmiechnięty.

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez Gordon Commodore dnia Sro Lip 11, 2007 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 19:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gordon Commodore napisał:
Oj, było o tym cyba z tysiąc tysięcy razy. Poszukaj dobrze na starym forum to znajdziesz.

Mówi się miliony...

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 19:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Commodore a z jakiej paki mam wchodzić na stare forum? Toś to nie archiwum Headcraba :]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
equ
HATEcrab



Dołączył: 23 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wywal fonta H-L2 z C:\WINDOWS\Fonts (tego samego, ktorego wyslales mi Język).

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez equ dnia Sro Lip 11, 2007 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gordon Commodore
Fast headcrab



Dołączył: 18 Kwi 2007
Skąd: Penny Lane



PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kod:
Wiele osób zgłasza, że zamiast celownika mają dużą literę Q w jego miejscu i brakuje im polskich znaków. Jeśli widzisz Q bez wskaźników zdrowia i amunicji wokół niego, masz prawdopodobnie zainstalowaną w systemie alternatywna czcionkę Half-Life, która zastąpiła dwa podane powyżej pliki (to się tyczy także polskich znaków). Zobacz w katalogu Windows\Fonts albo wejdĽ do Panelu Sterowania - Czcionki, aby zobaczyć czy masz tam jakieś czcionki HL. Może to powodować konflikt nawet wtedy, gdy nazwa pliku jest inna. Usuń czcionkę lub przenieą ją do innego katalogu, jeśli chcesz ją zachować. Zobacz czy to rozwiąże problem. Nawet alternatywna czcionka CS'a może powodować problemy. Przypomnij sobie, czy nie ściągałeś z sieci żadnej czcionki HL'a albo CS'a. Czcionka mogła się także automatycznie ściągnąć wraz z jednym z update'ów w The All Seeing Eye. Jeśli nadal widzisz Q (i brakuje ci polskich znaków), albo masz wokół niego wskaźniki w kształcie nawiasów, twój plik halflife2.ttf może być uszkodzony. Aby to sprawdzić, wejdĽ do katalogu, w którym znajduje się ta czcionka (ścieżka dostępu podana powyżej) i usuń plik halflife.ttf. Uruchom grę, a powinien się wygenerować nowy plik o tej nazwie. Jeśli nadal masz problemy z Q i polskimi znakami, spróbuj jeszcze raz zainstalować grę


Dziękuję za uwagę.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
equ
HATEcrab



Dołączył: 23 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bylem pierwszy, niah, niah, niah. ^^

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ha tak myślałem. THX Język

Swoją drogą paczcie jak się poprawia ilość tematów w mniej popularnych działach xD

+1 ;p

EDIT: Rzuciliście się jak hieny Język Czuje się rozszarpany ;p


Ostatnio zmieniony przez kłam dnia Sro Lip 11, 2007 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie wiem czy pamiętam, ale na logikę usuń folder resources z folderu gry, w której masz problemy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hehehehe AWM Ty zawsze usuwasz ten katalog? Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

.qam napisał:
Hehehehe AWM Ty zawsze usuwasz ten katalog? Język

Ściągnie się od nowa i będzie jak nówka Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może format? Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

.qam napisał:
Może format? Język

Idź na całość! Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Smutny... chyba nie ma sensu. Zbieram na nowego kompa Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
equ
HATEcrab



Dołączył: 23 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 20:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

prb napisał:
.qam napisał:
Może format? Język

Idź na całość! Język
Jak na calosc, to odarazu caly komp wy*ebac przez okno i kupic nowy. ^^

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 21:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie ściągnie się, a wypakuje z gcf'a.
Dużo osób mnie ubiegło przed napisaniem mojego posta, bo ja widziałem wtedy tylko wypowiedź Commondore i drugą .qama
Podałem ten folder, ponieważ o ile się nie mylę, tam są pliki czcionki do danej gry.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)