Autor |
Wiadomość |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
|
   |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

Steam ID: Reaper_PL
|
Wydzielilem nowy temat, bo wydaje mi sie ze czegos takiego brakowalo.
Jest masa tematow o roznych seriach gier, ale czasami dzieje sie cos ciekawego i nie ma sie tym gdzie sie o tym pochwalic. |
_________________ An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
Wystarczy, ze sie dowiesz, a bedziesz wiedziec... |
|
   |
 |
bil-u
Poison headcrab

Steam ID: bil-u
|
|
   |
 |
Lesiu
Stary Headcrab

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
|
wiasz jak nazywa się ten utwór muzyczny ? |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
Grałem sobie w to troszkę... Fajne, ale hmmm.. coś nie pociąga mnie o_O gra jest taka nudna i sztuczna jakaś. Te HDR'y jakoś za bardzo świecące są.. Wszystko się świeci jak psu jajca... -_-' |
 |
Dav
Fast headcrab
|
|
   |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
DawSolo napisał: |
I najgorsza (i pewna) informacja miesiąca... The Sims 2... nowy dodatek  |
Ja Ci dam najgorszą!
Simsy to jedna z najlepszych gier jakie kiedykolwiek powstały. Wciąga jak brazylijska telenowela - i mnie nie obchodzi, że się powtarza itd. To idealny zabijacz czasu, pełen humoru, prosty w obsłudze i... po prostu przyjemny jak cholera .
Tak więc na dodatek czekam z niecierpliwością. A co!  |
|
|
  |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Będzie Sims: Depilacja paznokci u stóp! Ah jakie to ekscytujące, niemogę się doczekać  |
|
|
    |
 |
Dav
Fast headcrab
|
ściągnąłem ze Steama demo gry Lost Planet i... gra full wypas Dokładnie tak samo dobra jak na Xbox 360 Polecam |
|
|
   |
 |
bil-u
Poison headcrab

Steam ID: bil-u
|
Cytat: |
Simsy to jedna z najlepszych gier jakie kiedykolwiek powstały. Wciąga jak brazylijska telenowela - i mnie nie obchodzi, że się powtarza itd. To idealny zabijacz czasu, pełen humoru, prosty w obsłudze i... po prostu przyjemny jak cholera  |
Racja, racja. Jak się chce troszku pograc w "byle co" aby się rozluźnic to Simsy pasują jak ulał. I niech się Smuggler schowa ze swoim antysimsizmem ! ^^. |
|
|
   |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
ściągnąłem ze Steama demo gry Lost Planet i... gra full wypas Dokładnie tak samo dobra jak na Xbox 360 Polecam |
A mi się nie podoba.
Grafika jest ładna, owszem. Tylko, że reszta jest nudna jak flaki z olejem - nawet dema nie byłem w stanie przejść, lamentując przy tym nad gameplayem, więc pełnej wersji nawet nie będę chciał tknąć... |
|
|
  |
 |
Dolores Haze
Dojrzały Headcrab

Steam ID: doloreshaze
|
prb napisał: |
A mi się nie podoba.
Grafika jest ładna, owszem. Tylko, że reszta jest nudna jak flaki z olejem - nawet dema nie byłem w stanie przejść, lamentując przy tym nad gameplayem, więc pełnej wersji nawet nie będę chciał tknąć... |
tez mi nie przypadlo do gustu. sterowanie jakies kiczowe (moze powinienem grac padem? sorry, nie mam), a do tego na minimalnych detalach mi sie cielo  |
_________________ It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea, it was impossible to build it anywhere else - Andrew Ryan |
|
   |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Nie grałem w full wersje tylko demo (x360) i bardzo mi sie spodobalo wlasnie przez gameplay. |
|
|
    |
 |
Dav
Fast headcrab
|
Teraz nieco o nowym TR: Anniwersary Zagrałem w demko. Gra się wiele nie zmieniła, ale rozrywka jest przednia Tylko szkoda, że na demo wystarczy 10/20 minut :/ |
|
|
   |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Poprzednia część jakoś bardziej mi pasowała, no i Legend Lara była jakaś ładniejsza. |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Teraz nieco o nowym TR: Anniwersary Zagrałem w demko. Gra się wiele nie zmieniła, ale rozrywka jest przednia Tylko szkoda, że na demo wystarczy 10/20 minut :/ |
Ja gram w pełną i tak szybko gry sie ukończyc nie da. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Cveni
Świeży Headcrab

Steam ID: cveni
|
A mi się nie podoba.
Zgadzam się, wymagania o wiele za duże na taką jakość grafiki. Gameplay średni, choć jakoś mi zalatuje konsolką - do konwersji się raczej nie przyłożyli. Przyznaję, że nawet 1 misji nie przeszedłem. Spodziewałem się czegoś lepszego. |
|
|
  |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
A mi się nie podoba.
Cveni napisał: |
Zgadzam się, wymagania o wiele za duże na taką jakość grafiki. Gameplay średni, choć jakoś mi zalatuje konsolką - do konwersji się raczej nie przyłożyli. Przyznaję, że nawet 1 misji nie przeszedłem. Spodziewałem się czegoś lepszego. |
Przesadzacie... Gra jest po prostu inna.. mi się gameplay bardzo podobał. Co prawda faktycznie jest prosty, ale wciągający. A wymagania duże są tylko na Windows Vista... Bo na moim kompie gram na maks detali i żadnych zacięć nie ma... Wersja pod Windows Vista jest tylko beznadziejnie zoptymalizowana ale czy to nas dziwi? ^_^ |
 |
Dav
Fast headcrab
|
Ja gram na maks detalach i nie ma ani zacinki Oczywiście gram w wersję na DX9. A dla Was ta gra może być nieco inna, bo jeszcze chyba takiej na PC nie było  |
Ostatnio zmieniony przez Dav dnia Czw Paź 21, 2010 17:06, w całości zmieniany 2 razy |
|
   |
 |
|