Autor |
Wiadomość |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Chętny jest. |
 |
Sprit
Młody Headcrab

|
Ja też jestem chętny, ale nie mam 100% pewności. |
|
|
  |
 |
Marszal
Stary Headcrab

Steam ID: Marszal_J
|
|
   |
 |
Sprit
Młody Headcrab

|
Jest nas na razie 5. To troszkę za mało ;] |
|
|
  |
 |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
Za parę dni masowo będę wywalać ludzi z dywizji. Spokojnie. |
 |
Elaks
Dojrzały Headcrab

Steam ID: Elaks
|
Właśnie napisał do mnie Kaliberus z UT z propozycją małego spotkanka dziś o 21. Potrzeba 6 ludzi, trzech (Ja, Ozi, Pawolo) będzie napewno. Mapki są jak narazie do ustalenia.
Nie zagram w sobotę, będę na wyjeździe i zwyczajnie nie będę miał możliwości zagrać w tym sparze. |
|
|
   |
 |
Sprit
Młody Headcrab

|
Napisali do mnie członkowie *Tiger* chcą z nami zagrać spara dziś wieczorem. Podobno gadali z Masterem i KRW mogą zrobić sobie trening sami, a my zagramy z tygrysami ;] Kto by grał? Na razie mamy 5, licząc tych co się zgłosili do dzisiejszego meczu.
Jeśli chodzi o mnie to jedynym "ale" jest to, że nie wiem co z moim netem ;] 1.ping 2. miałem ostatnio jakieś problemy i nie chciał mi działać więc nie daje 100% pewności, że ja zagram. Jeśli dzisiaj nic z tego nie będzie możemy sie umówić na poniedziałek lub wtorek  |
|
|
  |
 |
Pawolo
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Pawolo
|
Nie widzę problemu jeśli tylko zdrówko dopisze i ojciec pozwoli (a że sobota to pewnie pozwoli), możecie na mnie jak zwykle liczyć. Co do masowych wyrzuceń, lepiej tego nie robić bo już teraz są problemy z zebraniem ludzi, a co dopiero jak mniej nas będzie. |
_________________ It's so much easier to see the world in black and white...
Gray? I don't know what to do with gray... |
|
    |
 |
Stefan
Stary Headcrab

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
|
Puście mi SMSa bo moge siew spuźnić 6-7 min... przypomnijcie bo troche zapominalski jestem...
Nm Tel: 515154267 |
 |
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3

|
Dawno nic nie graliśmy, może zapytamy znów UTciarzy, lub kogoś innego czy nie jest chętny na jakiś meczyk? |
 |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
Ja na razie co do klanówek jestem off do 28 maja, czyli do końca matur. Gram sporadycznie. |
 |
Pawolo
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Pawolo
|
Ja tylko napiszę od siebie że z rozgrywek jestem narazie wyłączony gdyż moja płyta główna wyzionęła ducha. Nie wiem czy da się ją naprawić i jeśli się nie da będę musiał kupować nową co spowoduję wymianę całego sprzętu. Także wybaczcie ale nie z mojej winy nie możecie na mnie liczyć jeśli będziemy z kimś grać. Cóż kończę i do usłyszenia, życzę wam powodzenia w meczach  |
_________________ It's so much easier to see the world in black and white...
Gray? I don't know what to do with gray... |
|
    |
 |
|