Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 MODY DO GM9 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 19:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

witam niedawno zainstalowaniem gm 9 i np chce zobaczyć sobie wybuch bomby atomowej ale nie mogę znaleźć żadnych modów do gm9 może ktoś da jakieś linki albo wyśle mi je czy może porostu nie ma już modów do gm9 i trzeba zakupić sobie gm10 ale mam obawy wobedz 10 ponieważ sadze ze bedzie mi sie ścinało oto mój sprzęt : 1.7 ghz celeron , 512RAM , 64 Ge force 2
mx 400

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 19:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Skoro 9 Ci nie "ścina", to 10 też nie będzie. Tylko oczywiście parę efektów wymagających DX9.0 nie będzie działać.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 19:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to świetnie Bardzo szczęśliwy ale jak zamawiam gmoda 10 to np oni dają mi konto bankowe na które przelewam pieniazki tak ale skąd będą wiedzieć ze na mojego steam muszą wysłać gmoda 10

Ale przecież GE force 2 mx obsługuje dx 9 czemu by miały nie działać ???
:/

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 19:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bo to przecierz z twojego konta steam będzie zamawiane Język
A jeżeli i tak nie czaisz, BĘDĄ WIEDZIEĆ I TYLE. KTHXBAI. lol.

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie czaje bo może porostu nie wiem jak wygląda kupno GModa 10 ???
Wchodzę na stronke steam tam klikam muszę wydać zgodę prawda i dają konto bankowe i co z tego ze ja zapłacę karta skora na niej nie ma mojego adresu steam
sorka wiem ze możecie sie wściekać ale proszę o odp

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

motyw napisał:
to świetnie Bardzo szczęśliwy ale jak zamawiam gmoda 10 to np oni dają mi konto bankowe na które przelewam pieniazki tak

Nie, trzeba podać numer karty VISA.

motyw napisał:
ale skąd będą wiedzieć ze na mojego steam muszą wysłać gmoda 10

Oto się nie martw - od zakupu GModa 10, Steam "będzie wiedział", że go kupiłeś i zawsze będziesz go mógł pobrać z dowolnego komputera logując się na swoje konto. Nie zastanawiaj się jak to działa Oczko (skoro na logikę nie wiesz...).

motyw napisał:
Ale przecież GE force 2 mx obsługuje dx 9 czemu by miały nie działać ??? :/

Coś Ci się pomyliło :]. GF2 obsługuje maks DX7.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie możliwe przecie GE FORCE MX 400 obsługuje DX 9.0 naprawdę nawet mam go zainstalowanego na kompie mogę ci wysłać screen z testu komputera jak chcesz Uśmiechnięty

powiedzcie jak sie wstawia screena to wam udowodnie ze GF 2 obsluguje DX9.0

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chodzi ci chyba o GeForce 4 440 MX. Obsługuje DX.9 na pewno bo na niej HL2 przeszedłem Bardzo szczęśliwy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Naprawdę ma GF 2 mx 400 powiedz jak wrzucić screen to sam sie przekonasz

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kolejny Oczko. GeForce 4 Ti miał DX8.1, a GF2 MX 400 ma DX7.0. Wystarczy sprawdzić gdziekolwiek, chociażby w CDA. I koniec dyskusji Język.

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez Dabu dnia Czw Mar 13, 2008 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no mowie ci ze mam dx 9.0 naprawde Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu197393 napisał:
Kolejny Oczko. GeForce 4 Ti miał DX8.0, a GF2 MX 400 ma DX7.0. Wystarczy sprawdzić gdziekolwiek, chociażby w CDA. I koniec dyskusji Język.
Ale ja Mówię o GF4, a nie o 2.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 20:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Uff... znalazłem tabelę dzięki, której wszystko będzie jasne. Link.

Smiechu napisał:
Ale ja Mówię o GF4, a nie o 2.

Ty mówisz o GeForce 4 440 MX, a on obsługuje maks DX7.0, a nie DX9.0.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 21:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

On myśli, że wersja zainstalowanego DirectX jest wersją obsługiwaną przez kartę graf.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 21:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie wiem czy jestem jakiś głupi czy coś jeśli tak proszę nie komentować :] oto wymagania gry Warhammer 40,000: Dawn of War która posiadam i przeszedłem Wymagania sprzętowe:
Procesor Pentium III 1 GHz (lub kompatybilny), 128 MB RAM, 32 MB karta graficzna zgodna z DirectX9.0b, Windows 98/Me/2000/XP sprawdź szczegółowe wymagania sprzętowe wiec skoro mam GF 2 to musiałem zainstalować DX 9.0 zęby zagrać w ta gre prawda ??? odp czy sie mylę

EDIT: Dobra dosyć z tymi kartami graficznymi teraz jest pytanie o karty kredytowe
jeśli nie posiadam karty kredytowej visa czy tam innej ma Np z PZU(nie wiem czy taka jest ) to nie mogę już kupić wo gule gmoda 10 ??? Question Question Question

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Devil_son
Stary Headcrab



Dołączył: 09 Lut 2008
Skąd: Hammertime

Steam ID: Dr.Heavy czy jakoś tak
Xfire: Hammertime
PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 22:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie masz karty=nie masz Gmoda

No chyba że ktoś ci go kupi, i prześle giftem (*spogląda na Mixona*).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Pią Mar 14, 2008 13:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.forum.headcrab.pl/viewtopic.php?t=1132
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)